I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Gamesites JB1 - Admin Tokop

Příspěvekod Lubos99 » 02 čer 2023, 19:41

Ahojte,
připojil jsem se na Jailbreak 1 a dostal jsem zabití. Původně jsem nevěděl o co go, tak jsem psal do chatu, co se děje?
Admin Tokop začal něco říkat do voice overu, že údajně mi spýd hack nevyjde, ať to zkouším někde jinde. Nějak jsem nechápal co se děje, tak jsem se snažil se zeptat hráčů v chatu, jak přivolám admina na server. Zkoušel jsem příkazy a ty také nic. Nakonec mi bylo poraděno ať napíšu na web, tak píši.

Další kola jsem znovu dostal zabití, a takhle to pokračovalo další 3 kola a ke konci jsem dostal vyhození. Napsalo mi to Kicked by Console - něco v tom smyslu.

Žádal jsem admina a psal mu do PM ve hře, zda bych mohl dostat mikrofon a aspoň se ho mezi hlasy zeptal co se děje :D - Bohužel mi házel ignor.

Rád bych se tedy dočkal vyjádření zde na webu od někoho kompetentnějšího, jestli to vůbec ještě funguje, jsem stará garda :-D. Děkuji vám
(doufám že to píši do správné sekce :P)
Lubos99
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 1
Registrován: 02 čer 2023, 19:36

[V]Gamesites JB1 - Admin Tokop

od Rumcajz » 02 čer 2023, 19:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Gamesites JB1 - Admin Tokop

Příspěvekod Tokop » 02 čer 2023, 20:03 VIP

Čau, chvíli před tvým návratem na Gamesites se neustále napojoval na servery jeden známý speedhacker, který využívá podobných IP adres jako ty. Každé kolo to samé. Napojil se. Zabil všechny se SH, dostal ban/kick. Nezbylo nic jiného než kontrola nových hráčů, kteří se připojí a ty jsi vypadal jako on podle všeho, proto jsem tě neustále zabíjel, abych umožnil hráčům hrát normální hru. Po hlubším zkoumáním to vypadá, že ty nemusíš být ten SH, proto je možné, že jsem ti neumožnil neoprávněně hrát. Což je samozřejmě špatně. Nicméně herní ban nemáš a jestli tedy nejsi DIP hráč s cheatama, tak pevně věřím, že na naše servery opět někdy zavítáš. Omlouvám se za případné komplikace, a že jsem ti znepříjemnil hru na pár minut. Nicméně doporučuji si na JB nahrát více času případně koupit originální hru nebo VIP na naše servery, protože aktuálně se může stát, že by se ti podobná nepříjemnost mohla stát znovu. Protože jak jsem psal, zrovna pár minut před tebou a pár minut po tobě se na JB objevil ten SH znovu. Zároveň je možné, že jsi skutečně ten hacker, který se ale nyní poučil a snaží se vypadat více "legit", protože tady už bylo pár pokusů od tohoto hráče podávat podobné stížnosti a tu komunikaci máte podobnou, proto doporučuji to, co jsem psal výše. Ale to ukáže až čas, když u nás budeš hrát na dále, což věřím a doufám, že budeš a potkáme se spolu na JB za příjemnější atmosféry, díky za pochopení.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Uživatelský avatar
Tokop
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 552
Registrován: 30 srp 2017, 01:37

Re: Gamesites JB1 - Admin Tokop

Příspěvekod AJayy » 02 čer 2023, 20:13 VIP

Bez důkazů nemohu nic řádně posoudit. Pokud to ovšem je skutečně jak říkáš, tak to Tokop, podle jeho slov, řešil nejlépe jak v danou situaci mohl. Jak zde již psal, doporučuji si koupit originální verzi hry nebo VIP, aby tě šlo rozlišit.

Považuji dále za vyřešené.
Until I End Up Dead
Uživatelský avatar
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 1214
Registrován: 16 čer 2018, 18:16


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků