Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P]JailBreak/STRAFERKO

Příspěvekod STRAFERK0 » 25 kvě 2023, 02:09 VIP

Nick v hře: STRAFERKO

Nick na fóre : smerda1234

Profil na fóre : smerda1234-u52068.html

Věk : 19

Steam nick : STRAFERKO

Steam ID : STEAM_0:0:433821646

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=45743

Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ): O žádném nevím, ale je možné, že jsem v minulosti nějaký dostal a pokud ano, tak už nevím za co. (Několik let do zadu- nerelevantní)

Něco o sobě : Ahoj, jmenuju se Martin. Studuji střední školu, kterou teďka dodělávám, právě maturuju. Hodně rád hraju počítačové hry, v podstatě se dá říct, že je to skoro celý můj volný čas. Hrál jsem aktivně League of Legends (teďka už ne, přestalo bavit), také jsem hrál CS:GO. Právě teďka jsem hrál, nebo spíš hraji dost Valorant a také jsem se vrátil po několika letech na hru, kterou jsem hrál jako menší a to Counter strike 1.6. Na této hře jsem hrával dříve Knife servery, furieny, pak jak byl nový server TTT tak mně ihned vzal, tak ten taky, ale převážně jsem hrál JailBreaky. Tato hra mě velice baví a mám rád, když lidi spolu normálně konverzují třeba aji o problémech, co právě nastaly.
Mám také mladší sestru a starší bratra. Se starším bratrem jsme sdíleli náš zájem o tuto hru jako menší. Možná si ho tu někdo bude pamatovat, zde na forku byl pokud se nemýlím: "LoveYou". Samozřejmě jako menší jsem se na něho díval, jak všechno hraje a pak to aplikoval, když jsem hrál já. Na hru si vždycky udělám čas, protože mě baví a jsem si jist, že bude i hodně dlouho. Jinak také mám ke studiu brigádu. Snažím se všechno vyřešit s chladnou hlavou.

Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych pomáhat udržovat hru hratelnou a dobrou, taková jaká je. Už za těch několik dní, co tu po té dlouhé době hraju, jsem zase potkal několik hackerů přesněji SpeedHack a zrovna tam nebyl žádný admin, aby je zabanoval, aby zrovna nekazili hru daným hráčům, co v té chvíli hráli. Samozřejmě chápu, že nemůžou být admini všude a pořád, proto bych chtěl rád přispět. Jednoduše bych, co nejvíc rád pomáhal, aby si hráči užívali hru a aby jim ji nikdo nekazil.
Také si myslím, že JailBreak potřebuje, co nejvíce schopných adminů, co se určitě rádi učí všemu novému a rádi vylepšují svoje znalosti, ale hlavně kteří mají logické myšlení, protože není cíl někoho nahned zabanovat. To by totiž neměl žádný efekt, jde o ponaučení, takže místo toho, aby někdo hnedka někoho zabanoval, tak to není podlě mě samozřejmě nejlepší způsob. Měla by tam být nějaká komunikace, varování a následně pokud daný člověk furt dělá problémy tak následné potrestání. Samozřejmě nikdo není dokonalej. Každý něco někdy udělal něco v afektu a nikdo nikdy nebyl bez viny.


Závěr:
Doufám, že jsem vás nějak zaujal, aspoň něčím. Na hru Counter strike mám jenom pozitivní a dobré vzpomínky, na to jak je to stará hra, tak je mega dobrá. Všechny podmínky splňuji. Kdyby někoho zajímalo, proč mám tak málo hodin na counter striku na steamu profile, což si určitě někdo projde, tak jsem dříve hrával na Non-steam účtech a poté na steam učtu, na který jsem dostal taky asi před 3-4 roky VAC ban a proto jsem ho také přestal používat. Doufám, že to na rozhodnutí nebude mít nějakou velkou váhu.

Každý dělá chyby

DĚKUJI ZA KAŽDOU ODPOVĚĎ
Obrázek ----------Někdy je lepší prostě mlčet----------
Uživatelský avatar
STRAFERK0
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 159
Registrován: 15 říj 2016, 15:01

[P]JailBreak/STRAFERKO

od Rumcajz » 25 kvě 2023, 02:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: JailBreak/STRAFERKO

Příspěvekod AJayy » 25 kvě 2023, 12:52 VIP

Od tvé poslední žádosti o práva uplynulo pomalu 5 let, ale zastárnul jsi jen o 3, takové kouzlo chci umět taky :) Chtěl bych také vidět tvůj bývalý STEAM.

V řešení..
Until I End Up Dead
Uživatelský avatar
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 1213
Registrován: 16 čer 2018, 18:16

Re: [V řešení]JailBreak/STRAFERKO

Příspěvekod STRAFERK0 » 25 kvě 2023, 13:29 VIP

Ahoj, tady je ten steam účet. Samozřejmě si na něm občas zahraji nějaký hry, protože je tam mám koupené, tak abych je nemusel kupovat znova.
https://steamcommunity.com/id/STRAFERKO/

K tomu věku. Přidal jsem si tehdy 2 roky, abych splňoval podmínku. Vím, nebylo to moudré a ani správné, ale ponaučil jsem se a taky jsem byl mnohem mladší a dělal kraviny, kdo taky ne. Takže se přiznávám, že tehdy jsem o věku nepsal pravdu. Z toho věku jsem vyrostl a na věc koukám jinak. Teďka je mi 19 let.

Omlouvám se za to.
Obrázek ----------Někdy je lepší prostě mlčet----------
Uživatelský avatar
STRAFERK0
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 159
Registrován: 15 říj 2016, 15:01

Re: [V řešení]JailBreak/STRAFERKO

Příspěvekod AJayy » 25 kvě 2023, 14:11 VIP

Dobrá. Pokud o to skutečně stojíš, tak nahlaš do PP dalších 10 lidí, kteří budou zabanováni.

Do té doby mi admini mohou posílat reference.
Until I End Up Dead
Uživatelský avatar
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 1213
Registrován: 16 čer 2018, 18:16

Re: [V řešení]JailBreak/STRAFERKO

Příspěvekod AJayy » 08 čer 2023, 15:50 VIP

Přijat s akademickými právami.

Vítej.
Until I End Up Dead
Uživatelský avatar
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 1213
Registrován: 16 čer 2018, 18:16


Zpět na Nábory Adminů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků