Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Nábor na Admina

Příspěvekod koblizek123pro » 29 čer 2023, 14:05

Nick na serveru: koblizek123_pro
SID: STEAM_1:1:779668840
Sekce, na které chci práva: JailBreak všechny CS:GO servery
Věk: 23
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=196105
Bany, které jsem dostal: nedostal
Něco o mně: Jmenuji se Michal irl. Je mi 23let. Bydlím v česku v ústeckém kraji. Rád hraji hry, chodím ven, běhám, jezdím na motorce. Chodím na vysokou školu. Končím školu ve 14:35 odpoledne a doma jsem ve 14:58. Mám spoustu volného času který trávím většinou hraním her hlavně cs:go které mě baví nejvíce a FiveM ale to je jedno jsem klasický chlap který by se tu rád ucházel o móda. + jsem hodný, trpělivý, chytrý, a nejsem toxic.

Proč právě já: rád bych pomohl serveru, aby tam nebylo tolik lidí, co tam chodí trollit, nebo řvát do voicu a tak kazit hru ostatním hráčům. Rád bych pomohl serveru protože jsem v pohodě a umím to a většinou jsou Admini offline a neodepisují na správy já bych právě takový nebyl a byl bych aktivní dost.

Zkušenosti s CS:GO: mám v cs:go přes 2500h mam několik účtů a v CS:GO se vyznám jak v sobě moje bývalé ranky: global, MG2, Supreme dál už si je nepamatuji

Případné poznámky: bohužel žádné nemám
koblizek123pro
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Nábor na Admina

od Rumcajz » 29 čer 2023, 14:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nábor na Admina

Příspěvekod Parek917 » 29 čer 2023, 17:48 VIP

Čau,
jsme rádi, že se chceš přidat do našeho admin týmu. Jsou tady ale určité podmínky, které musí všichni žadatelé splnit. Konkrétně musíš nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce porušení pravidel, chovat se v chatu slušně, nenadávat a nepsat blbosti!

Znovu si můžeš požádat za měsíc.

Zamítnuto.
ObrázekObrázekObrázek
Parek917
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Zpět na Nábory Adminů