• Stránka 1 z 1
[Přijatý] ynij- / public
Nick na serveru: ynij-
SID: STEAM_0:1:521937464
Sekce, na které chci práva: public/ only mirage
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=167722
Bany, které jsem dostal: Bany jsem dostal v minulosti ale to si nepamatuju, měl jsem tu potyčku s jedním co mi dal ban za cheaty ale on nedodal dema a tím jste ho vlastně i vyhodili.
Něco o mně: Zrovna mi je čistě 21, jsem ze zlínského kraje, rád hraju florbal, fotbal spíše s kámošema a jsem hodně ukecaný.
Proč právě já: Zrovna jsem dodělal maturitu a nemám co dělat. Proto bych rád přidal ruku k dílu a snažil se co nejvíc odstraňovat cheatery ze serveru.
Zkušenosti s CS:GO: Goučka hraju něco přes 5 let. Cheatoval jsem v minulosti, protože jsem nebyl moc dobrý, ale postupně času jsem přišel k rozumu a rozhodl jsem se jít cestou necheatování.
Případné poznámky:
SID: STEAM_0:1:521937464
Sekce, na které chci práva: public/ only mirage
Věk: 21
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=167722
Bany, které jsem dostal: Bany jsem dostal v minulosti ale to si nepamatuju, měl jsem tu potyčku s jedním co mi dal ban za cheaty ale on nedodal dema a tím jste ho vlastně i vyhodili.
Něco o mně: Zrovna mi je čistě 21, jsem ze zlínského kraje, rád hraju florbal, fotbal spíše s kámošema a jsem hodně ukecaný.
Proč právě já: Zrovna jsem dodělal maturitu a nemám co dělat. Proto bych rád přidal ruku k dílu a snažil se co nejvíc odstraňovat cheatery ze serveru.
Zkušenosti s CS:GO: Goučka hraju něco přes 5 let. Cheatoval jsem v minulosti, protože jsem nebyl moc dobrý, ale postupně času jsem přišel k rozumu a rozhodl jsem se jít cestou necheatování.
Případné poznámky:
Můj největší fanoušek je míla a můj největší hater je metjů
- jinejjegod
- CS:GO Admin
[Přijatý] ynij- / public
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ynij- / public
Zdravíčko,
nahlaš pár hříšníků (2+) do pp. Až to splníš napiš mi do pm.
Mezitím mi admini mohou psát reference.
V řešení.
nahlaš pár hříšníků (2+) do pp. Až to splníš napiš mi do pm.
Mezitím mi admini mohou psát reference.
V řešení.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1