Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] zer0sevenine / Jailbreak

Příspěvekod 079 » 25 srp 2023, 11:05 VIP

Nick na serveru: zer0sevenine

SID: STEAM_0:1:457110310

Sekce, na kterou chci práva: Jailbreak

Věk: 17

Mé HlStats: Zde

Bany, které jsem dostal: Asi 3 roky zpět jediný CT ban za neúmyslný FK, ničím jiným jsem potrestán nebyl.

Něco o mně: Zdravím kohokoliv, kdo tuhle žádost právě čte. Jmenuji se Vítek, v prostoru internetu jinak přezdívaný zer0sevenine. Jsem student z Plzně a součástí mého oboru je právě i práce s počítačem, což je něco, co mi přirostlo k srdci už od docela mladého věku. Hry mě samozřejmě zaujaly nejvíce, jinak bych tuhle žádost nejspíš nepsal. Kromě nich mě ale baví i spousta jiných aktivit, například čtení nebo i překládání (aktuálně jsem také komunitní překladatel pro jednu z největších f2p her na Steamu), k čemuž motivaci nesu právě ze zkušeností získaných ze čtení v různých jazycích. Jako nerd bych se ale ovšem neoznačoval, už jen kvůli mému skoro až otřesnému průměru z matiky. Kromě používání PC se také rád učím obecně nové věci, ať už v rámci fyzické práce nebo čistě vědomostí. CS:GO jsem poprvé zapl už snad před sedmi lety a někdy nepříliš dlouho poté jsem i začal hrát na vašich serverech, kde tedy stejně jako dříve ani teď neudržuji nějakou extra nolife aktivitu, ale rád tam chodím a hra mě baví, stejně jako mě baví sledovat kreativitu některých simonů a něco se tím i učit.

Proč právě já: Tak dva a půl roku zpátky jsem u vás byl dokonce i akademik, to jsem ale dá se říct dropnul, protože jsem v té době nejen neměl moc času hrát, ale ani mě tou dobou CS:GO nebylo schopné pobavit. To vzniklo z mého neutuchajícího grindu ranku v kompetu, na který jsem se potom rázně vykašlal, jelikož mi došlo, že mě tím ta hra přestává bavit. Dost se na tom tedy odrazil i můj aim a další macro mechaniky hry, které se za ty roky neskutečně zhoršily. Ale jak to vypadá, mě to tak i víc baví. Ta hra je o něco víc zábavná a svým způsobem 'goofy' když ji nehrajete jako bůh, ale jako casual, obzvlášť v módu jako je JB, kde na aimu nezáleží zdaleka tolik jako jinde. Vím, že jsem teď dlouhá léta nikoho nereportnul, ale vím zcela jistě jak na to, a kdyby můj průchod mezi vás i přes to záležel na počtu nahlášených hříšníků, tak si klidně těch pár dní extra dám záležet a pár jich nahlásím, když se s nimi střetnu.

Zkušenosti s CS:GO: Spousta let hraní, okolo 2k hodin celkem, stovky hodin nahraných ať už na vašem jailbreaku a nebo na combat surfech.

Případné poznámky: Jsem si vědom, že mi v posledních dvou dnech asi jednou nebo dvakrát ulítlo "z nadšení" nějaké víceméně nevhodné slovo, bez pochyb vám ale mohu říct, že se na serveru aktivně snažím být přátelský k ostatním a sem tam i někoho nového trochu přiučuji. Také jsem si vědom, že jsem si přes tento rok dával docela pauzy od jailbreaku, ty ale byly převážně způsobené dočasnými burnouty, školou, nebo teď o prázdninách výlety a tedy nepřítomnostmi u PC. Doufám, že se i přes tyto nejasnosti mezi vámi najde pro mě místo, ať už jsem dříve byl jakýkoliv. Taky už jsem o něco snad i zestárnul.

Jo a prosím, odpusťte mi těch pár nedávno poslaných arabských copypast, veliká většina z nich byla poslána v přítomnosti admina a byla pouze užita k pobavení či zpestření konverzace na serveru. Vím, že je divný nad tímhle uvažovat, ale píšu to pro případ, že by si to někdo vyložil snad jako urážky nebo něco podobnýho.
رسوماتك تبدو لي مثل الجنة
مثل هذه القطعة الفنية تقدم هدية جميلة يمكن رؤيتها
bold of y'all to assume that I'm not a meth dealer
Uživatelský avatar
079
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 45
Registrován: 21 led 2021, 16:27
Bydliště: Plzeň

[Zamítnuto] zer0sevenine / Jailbreak

od Rumcajz » 25 srp 2023, 11:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Plzeň

Re: zer0sevenine / Jailbreak

Příspěvekod Heppsak » 25 srp 2023, 20:43 VIP

Ahoj,
dovolil bych si říct, že jsi svou žádost uspěchal. Samozřejmě chválím za to, jakým stylem je sepsaná, ale to není vše.

Za poslední měsíc jsi nahrál přibližně jen 8 hodin, nijak jsi nám ani nedokázal, že máš o admina opravdu zájem. Jediné cos vlastně udělal je to, že sis napsal žádost. Samozřejmě si tě pamatuji jako akademika, já sám jsem tě z akademie odebíral, ale jestliže chceš rovnou skočit na admina, tak se musíš nějakým způsobem snažit.
Na server jsi se vrátil po dlooouhé době, tudíž by bylo nejlepší, aby sis nejdříve osvěžil pravidla, nahlásil k tomu pár hříšníku a následně se ozval sem do žádosti. Nebude to však dříve než za měsíc.

Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
Uživatelský avatar
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA
 
Příspěvky: 840
Registrován: 26 říj 2017, 21:32

Re: [Zamítnuto] zer0sevenine / Jailbreak

Příspěvekod 079 » 25 srp 2023, 20:55 VIP

chápu, za pokus to stálo. tak možná někdy jindy.
رسوماتك تبدو لي مثل الجنة
مثل هذه القطعة الفنية تقدم هدية جميلة يمكن رؤيتها
bold of y'all to assume that I'm not a meth dealer
Uživatelský avatar
079
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 45
Registrován: 21 led 2021, 16:27
Bydliště: Plzeň


Zpět na Nábory Adminů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník