Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] PetrPavelos / nej.

Příspěvekod dzouksonymylist » 04 pro 2023, 23:21

Ahoj rád by jsem zde nahlásil hráče co je akademik z důvodu toho ze falšuje asi screeny nebo netušim jak si zjistil status od hracu ktere nahlasil, viz prispevek dole

První aspekt by byl ze screenshot je v úplně jiném rozlišení, další aspekt by byl ten ze hrac prišel primo na server zadat me ktereho nahlasil ze obchazim ban zda-li nemam screen id hracu viz jeho hlstats klidne je dodam poté jsem mu rekl o programu ktery ukazuje v hltv status id hracu a je to takova admin pomucka bych rekl.. ale samozrejme podle programu to neni to by jsem sam poznal jelikoz prikaz je vdh_status a cela console by byla zelena.

elizeus-kazeni-hry-t263140.html rozliseni 800x700 či kolik (nejde mi napsat cislo sest sry) :xd

fks-kazeni-pp-cheating-t263141.html
dve jine rozliseni fullhd 1920x1080 a to druhe jeho primarni

zde nahlasil me https://ctrlv.cz/MzVy kde ma zase svoje primarni.

"Pokud jste napsali "status" do konzole ve vlastním demu, nemusíte dodávat SID. Jestliže jste toto neudělali, screen musíte dodat takový aby bylo jasně poznatelné, že je z dané mapy."

"Nahlásenia sa budú kontrolovať len vtedy, ak ich budete mať na 100% správne a podľa vzoru. A to z dôvodu, aby sa predišlo neprávom udeleným banom a podvodom zo strany nahlasujúceho."

V hltv nejde prikaz status, ze ano? A demo je hltv tak by me zajimalo jak prisel na status hracu?

https://ctrlv.cz/KXGw hmm?

Dekuju.

e.Life:
od pravalevakoule

Čau jsem já jak jsem nahlásil kulatého editnes mi potom že můžu dodat důkaz že akademik nadržuje hráčům přímo na serveru. Nebo ti pošlu demo a časy jestli chceš že bys to tam dal ale spíš k večeru
Dik
dzouksonymylist
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] PetrPavelos / nej.

od Rumcajz » 04 pro 2023, 23:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [řeší se] PetrPavelos / nej.

Příspěvekod byLife » 05 pro 2023, 00:29 VIP

SSID souhlasí s hráči které nahlásil, osobně nemám jedinou zkušenost s akademikem, aby dodal špatné SID
Zároveň SID se kontroluje i jiným způsobem ještě předtím než se udělí hráči ban ( aspoň já to tak dělám )

SSID které hráč dodal pocházejí z dema po napsaní statusu a dle mé logické úvahy nejku měl nebo má nějaké demo z dané mapy kde právě tento příkaz vypsal a skrze to dodal SSID, demo dodal z HLTV, aby byly vidět veškeré situace, které on sám nenatočil na demu

Díky
byLife
CS:GO Admin

Re: [Vyřešeno] PetrPavelos / nej.

Příspěvekod dzouksonymylist » 05 pro 2023, 00:37

Podle mě to není jedno. Falšuje se zde /posta a screenshoty.

Jasný důkaz je 1. rozlišení a další důkaz je 2. chat který je naprosto rozdílný a 3. je ze tam ma druhou consoli.

To bych si mohl zkopírovat jakýkoliv screen kdo tu něco nahlásil a dostanu permanentní ban za poškozování GS..

V chatu se priznal ze demo nemá.. Je to primo v jeho hlstats kde mi psal o status ze mu chybí tak jsem mu rekl at zkusi extremexa jenze oni mezi sebou asi maji nešvar "detske valky" tak pak odesel.

Takze moc nechápu proč by se tohle nemělo adekvátně resit.
+ v hltv nejde ukazat status hracu. Hrac ma mit primy dukaz a ne od nikoho. Sam Brano to tu psal i eXtr3mer.

Nekryjte mu prdel jen ze to je akademik, mockrát děkuji.
dzouksonymylist
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Vyřešeno] PetrPavelos / nej.

Příspěvekod byLife » 05 pro 2023, 00:50 VIP

SID dle mé kontroly souhlasí na 100 procent, proto jsem neměl sebemenší důvod hráčům nedát ban

Každopádně jelikož si na tomto trváš, jakoby na tom falšování screenů atp. tak jsem kontaktoval HLSA a v nejbližší době se ti sem vyjádří, zatím prosím zbytečně nespamuj a pokud budeš chtít něco dodat, napiš mi soukromou zprávu a já ti to přihodím editem do předchozího příspěvku

díky :-)
byLife

Re: [Řeší se] PetrPavelos / nej.

Příspěvekod PetrPavelos » 05 pro 2023, 07:12 VIP

Tak to je už úlet Ecnebi.
Nahlašovat za správné SSID z dané mapy. :D
Vše už od Lifa zaznělo, správné SSID jsem dodal v nahlášení, tak opravdu nevím co se řeší?
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod dzouksonymylist » 05 pro 2023, 07:18

Však ano, status hráčů sedí ale ty screeny nejsou tvoje. To bych mohl já si půjčovat screeny zde v nahlášení PP a mohl by jsem toho zneuzivat, vid? Asi ta sama pointa bych rekl.
Navíc si rikal ze nemas demo, na screenu jde videt ze mas hltv takze mas upraveny screenshot.

Prece v pravidlech musis mit vlastni screenshot primo z dane mapy. Dám do (") "vlastní" abys vedel ze musi byt tvoje.

Prosím dodrzuj pravidla PP nahlasovani a prestan se vyjadrovat pod kazde nahlaseni na tebe. Chapu ze si horlivy obcan... ale pls.
dzouksonymylist
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PetrPavelos » 05 pro 2023, 07:32 VIP

Dostaneš moje poslední vyjádření...

Doporučuji ti si přečíst opět sekci pravidel v PP.

Počkej si na vyjádření HLSA nebo vyšších.

(nebudu už komentovat, jak jsi na serveru vyhrožoval, že na mě vyčasuješ 10 dem, kde bys stejně nic nenašel. :))
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod dzouksonymylist » 05 pro 2023, 07:41

HM.
Precetl jsem si pravidla.
1. Je prísne zakázané vyjadrovať sa do témat, ktoré ste nevytvorili! Ohľadne dôkazov, informujte kontrolórov do PM.

A ty se stale vyjadrujes jak cvicena opice tak co kdybys uz nepsal do meho nahlaseni??

1. Pokud jste napsali "status" do konzole ve vlastním demu, nemusíte dodávat SID. Jestliže jste toto neudělali, screen musíte dodat takový aby bylo jasně poznatelné, že je z dané mapy.

- Dodal si hltv a v hltv nejde status takze si upravil screen nebo ti nekdo dal vlastni screen. Viz screeny ktere jsem dodal..

2.Nahlásenia sa budú kontrolovať len vtedy, ak ich budete mať na 100% správne a podľa vzoru. A to z dôvodu, aby sa predišlo neprávom udeleným banom a podvodom zo strany nahlasujúceho.

- Vidis ja si precetl pravidla a ja je zcela dodrzuju. Achjo Kulatej...

Prosim LOCK!
dzouksonymylist
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Anth » 05 pro 2023, 08:42 VIP

Bulatej mi bude psát, že si farmím body, pak nahlašuje cheatery skrz cizí dema.
Nahlašoval si cheatera s SH a pouzil si her0vo demo, nepamatujes?
viz: jezisku-na-krizku-sh-t263048.html

Jsi smoula koule :?
Katijka — dnes v 20:53
@Anth tie sťažnosti môžeš zbierať ako pokemonov
Anth
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Whh » 06 pro 2023, 15:39 VIP

Ahoj,

asi všechno podstatné zde už Life vypsal. Z mého pohledu screen SID slouží k tomu, aby ulehčil práci PP kontrolora + se potvrdilo, že zmíněné SID v nahlášení doopravdy patří danému hráčovi, který porušoval pravidla. Ve všech případech co si zde zmínil, se jedná o SSID z dané mapy, tudíž nevidím jediný důvod to nějak řešit.

Ikdyby daný screen nebyl přímo hráče, který vytváří nahlášení, tak to není ihned důvod k zamítnutí. Proč? Jelikož je možné, že nahlašující hráč zapomněl sám status vyscreenovat a mohl požádat kamaráda, který třeba daný status z mapy vyscreenoval, aby mu screen poslal.

Vzhledem k tomu jak se divíš, jak hráč získal screen statusu, když přece dodal hltv, tak na to ti už Life také odpověděl -> status vyscreenoval po dobu co byl na serveru a jako důkaz dodal hltv demo, aby mohl vystihnout všechny prohřešky, které by z jeho dema nebyly vidět. (Případně zapomněl točit demo, tak využil hltv jako důkaz.)

Celé toto "nahlášení" se snaží prosadit myšlenku, že nejku falšuje důkazy a tím poškuzuje ty, kteří dostali trest. Ani v jednom případě tomu tak není -> ban dostal vždy ten, který porušoval pravidla, právě na základě důkazů, které nejku předložil. Kdyby tomu bylo jinak a právě na základě nahlášení a důkazů, které by nejku dodal, byl zabanován nevinný hráč, tak by nejku byl potrestán.

Zamítnuto.

PS: Pro příště směřuj tyto nahlášení na správce akademie (jestliže se jedná o akademika), který má právě tyto nahlášení řešit.
Obrázek
Whh
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery