• Stránka 1 z 1
[V] exe. terezie/D2O1/WH
nick: exe.terezie
Steam ID + Screenshot SID: exe. terezie" 967 STEAM_0:0:591610821
dôkaz: https://www.fakaheda.eu/prezentace-serv ... nly-1/hltv
demo: 08. 01. 17:00 de_dust2 20226-2401081700-de_dust2.dem.zip
vyčasovanie:
75:40 - wallhack
89:00 - aim nalepený na stene, reakčný čas 0, strieľa skôr než vybehnú obe T
91:00 - tak isto aim nalepený na stene, reakčný čas 0
93:00 - pre zmenu nepozerala teraz short, ale na istotu sledovala hráča za krabicou, čistý prestrel cez stenu wallhack
96:00 - wallhack - hráč na shorte, počkala si ak by išiel náhodou mid, čo sa aj tak stalo
Prosím Vás, tereza je stará známa cheaterka, pochopil by som ak by to bolo 3x a dosť, ale tento hráč neustále cheatuje na servery. Prosím ak by to bolo možné, tak bez možnosti o unban, aj keď pochybujem, že jej date ban, alebo aj keď, tak hneď unban. Sama sa vyjadruje na takto na servery. Je to výsmech všetkým slušným hráčom čo sú na servery. Nerobí to dobre meno gamesites. Týmto žiadam, aby sa k tomu vyjadril aj niekto kompetentný a nie jej kamaráti admini. Ďakujem.
Steam ID + Screenshot SID: exe. terezie" 967 STEAM_0:0:591610821
dôkaz: https://www.fakaheda.eu/prezentace-serv ... nly-1/hltv
demo: 08. 01. 17:00 de_dust2 20226-2401081700-de_dust2.dem.zip
vyčasovanie:
75:40 - wallhack
89:00 - aim nalepený na stene, reakčný čas 0, strieľa skôr než vybehnú obe T
91:00 - tak isto aim nalepený na stene, reakčný čas 0
93:00 - pre zmenu nepozerala teraz short, ale na istotu sledovala hráča za krabicou, čistý prestrel cez stenu wallhack
96:00 - wallhack - hráč na shorte, počkala si ak by išiel náhodou mid, čo sa aj tak stalo
Prosím Vás, tereza je stará známa cheaterka, pochopil by som ak by to bolo 3x a dosť, ale tento hráč neustále cheatuje na servery. Prosím ak by to bolo možné, tak bez možnosti o unban, aj keď pochybujem, že jej date ban, alebo aj keď, tak hneď unban. Sama sa vyjadruje na takto na servery. Je to výsmech všetkým slušným hráčom čo sú na servery. Nerobí to dobre meno gamesites. Týmto žiadam, aby sa k tomu vyjadril aj niekto kompetentný a nie jej kamaráti admini. Ďakujem.
- Přílohy
-
- tereza1.png (5.14 KiB) Zobrazeno 974 krát
-
Zaujimavy - Amatér
[V] exe. terezie/D2O1/WH
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: exe. terezie/D2O1/WH
Dopĺňam ešte 64:00 minútu, kde hráča na shorte ani nevidela a zabila ho a 69:30, minimálna štrbina z dverí na mide na short. Tomu predchádzala kratká pauza afk, kde si asi zapínala wh.
-
Zaujimavy - Amatér
Re: exe. terezie/D2O1/WH
Demo v CHH.
1. Kľudne ju nahlasuj dennodenne, my budeme len radi.
2. Žiadnym zázrakom ten unban nedostane, proste si ho kúpi.
3. To, že ju admini neriešia, nie je pravda. Už dostala nespočet banov aj od adminov na servery. A baviť sa s ňou zakázané nemajú
4. Čo sa banu bez možnosti UB týka, o tom rozhoduje eXtremer. My CHH takú právomoc nemáme.
utekas123 píše:vy si robite uz pi*u z nas? preco nedostane bez moznosti unbanu?
kazdy vie ze cheatuje je to moc viditelne… ked cheatuje formic admini ho pocas hry banuju
ked cheatuje terezie admini si s nou vypisuju kamaratske spravy a neriesia ju
date jej ban a do hodiny ma unban bez toho aby hrala to je tiez moc zaujimave…
denno denne ju tu budete mat nahlasenu ked to chcete takto …
ja mam uz nahranych xy videi kde ma wh … dostane ban, nejakym zazrakom ma hned unban a pridam dalsie…mozme to robit donekonecna
1. Kľudne ju nahlasuj dennodenne, my budeme len radi.
2. Žiadnym zázrakom ten unban nedostane, proste si ho kúpi.
3. To, že ju admini neriešia, nie je pravda. Už dostala nespočet banov aj od adminov na servery. A baviť sa s ňou zakázané nemajú

4. Čo sa banu bez možnosti UB týka, o tom rozhoduje eXtremer. My CHH takú právomoc nemáme.
-
Ctibik - Sponzor
Re: [V riešení] exe. terezie/D2O1/WH
tak poziadaj extremera nech jej taky ban udeli, aky problem?
- utekas123
- Amatér
Re: [V riešení] exe. terezie/D2O1/WH
Po preverení v CHH, nedostatočné.
PS: 90% času je demo z HLTV zabugované, veľa sa z toho vyčítať nedá. Preto doporučujem natáčať vlastné demo.
PS: 90% času je demo z HLTV zabugované, veľa sa z toho vyčítať nedá. Preto doporučujem natáčať vlastné demo.

天上天下唯我獨尊
-
Vendess - CS 1.6 Admin
Re: [V] exe. terezie/D2O1/WH
Demo nedostatočné. Ako napísal vendes. Demo je dobugované a na základe toho nebudeme banovať hráča. Ak máš xy dem spravených tak kde sú? Ja ich nikde nevidím. Ak ich máš tak ich dodaj len dúfam, že to niesu HLTVčka.
A zaujímalo by ma čo je divné na tom, že má do hodiny unban.
Vyriešené
A zaujímalo by ma čo je divné na tom, že má do hodiny unban.

Vyriešené
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
• Stránka 1 z 1