Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] ProVikis / JB

Příspěvekod AlieNn » 16 led 2024, 23:04

Zdravíčko, rád bych požádal o admina na JB serverech

Nick v hre :
ProVikis

Nick na fóre : AlieNn

Profil na fóre : alienn-u57231.html

Vek : 22

Steam nick : ProVikis

Steam ID : STEAM_0:1:202516369

Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=129349

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano, za které se omlouvám, v jednom jsem udělal chybu, kterou jsem bral za samozřejmost z dávných dob a druhý ban byl absurdní, protože šlo pouze o to, že jsem se přeřekl. Byli u toho 2 admini a pochopili to stejně jak já, po té někdo poslal klip a dostal jsem ban, byl oprávněný ale jen díky mé vyjadřovací neschopnosti, kdy se občas sám pletu. Tuhle schopnost jsem zdědil po svojí mamince. Samozřejmě za moji pestrou minulost jich bylo více, ale to bylo cca 6-11 let zpátky a věřím, že jsem se z nich poučil.

Niečo o sebe : Ještě jednou čau, jsem Viktor pocházím ze Zlína a poslední dobou jsem se po práci začal nudit, a proto jsem se vrátil k 1.6, které mě neskutečně začali bavit, tak jak žádná hra za poslední dobu. Taktéž rád chodím s přáteli na pivo nebo debatuji o zajímavých tématech.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Důvodu je mnoho, ale řeknu pouze ty nejdůležitější. První důvod je, protože to byl vždycky můj dětský sen, už jako malý kluk jsem chtěl být admin, mít ten respekt, být ten kterého se lidi ptají a hlavně být oblíbený mezi hráči. Když jsme u toho dalšího důvodu tak ten je vděčnost, myslím tím to, že za mnou dojde někdo z vyšších pozic a pochválí mě ( jsem totiž diagnostikovaný jako grinder ). Třetí a poslední z důležitých důvodu je pomáhat portálu, ale ne tak jak si každý myslí, za mě správný admin má s nezkušenými hráči mít trpělivost, jako je třeba Mléko 227 cz zima :), vidím v ní sebe, když jsem jako malý dělal chyby, ale nikdo mi je nechtěl pořádně vysvětlit a místo toho jsem většinou dostal ban nebo slabé vysvětlení. i v tomhle případě si myslím, že většina jejích banu, byla pořádně nevysvětlena ( ano u některých jsem byl ), ale tím neříkám že nebyli zasloužené. Holka místo toho aby si z adminů brala příklad, tak se adminů bojí a odpojuje to v jejich přítomnosti, což je za mě špatně, protože za mě nejvíc vtipné momenty na JB, jsou většinou děti, jakožto "sajmonové". viz. Pepík a nebo Mléko. ( Tím nemyslím že mi přijde vtipné se smát jejich věku a pisklavému hlasu, ale jejich nezkaženému uvažování a kreativitě. )

Na závěr bych chtěl dodat, že ano jsem sprostý a jsem šašek, ale všechny rádoby nadávky či šaškování, byli určený k pobavení a ne, abych si nějak ulevil. Tohle šaškování a mluvu bych si jako admin odpustil.

Vypsal bych vám toho tady strašně moc, ale pochybuji, že by to někoho extra zajímalo. Díky za přečtení ProVikis
Uživatelský avatar
AlieNn
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 140
Registrován: 18 srp 2017, 14:26

[Z] ProVikis / JB

od Rumcajz » 16 led 2024, 23:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: ProVikis / JB

Příspěvekod AlieNn » 16 led 2024, 23:33

čau anonyme, nejsem si vědom banu na 7 dní, ale ohledně nadávání ano každý má jiný smysl pro humor a ano párkat jsem řekl sprosté slovíčko z myšlenkou pobavit, ale není to na denním pořádku neboj.
Uživatelský avatar
AlieNn
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 140
Registrován: 18 srp 2017, 14:26

Re: ProVikis / JB

Příspěvekod Whh » 17 led 2024, 14:33 VIP

Ahoj,

za poslední půl měsíc si stihnul nabrat 3 bany, minimální snaha v PP a tvé vyjadřování není vhodné na pozici admina. O dalších banech na jiném portále se ani radši bavit nebudeme.

Jestli o práva doopravdy stojíš, tak zlepši snahu v PP, své vyjadřování, pomáhej hráčům na serveru, buď aktivní u CT, aby jsi nám ukázal, že ovládáš pravidla a v neposlední řadě se vyhni dalším banům. Jestli to zvládneš, můžeš si za měsíc a půl požádat znova a uvidíme co s tebou.

Zamítnuto.
Obrázek
Uživatelský avatar
Whh
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA
 
Příspěvky: 689
Registrován: 27 bře 2022, 17:09


Zpět na Nábory Adminů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník