• Stránka 1 z 1
[Z] Zombie Chronic 1 žádost o admina.
Jméno ve hře: kubacze
Fórum: TasteMyRound
Profil na Fórum: tastemyround-u65021.html
Věk: 18
SteamID: STEAM_0:1:647775071
HLSTATS: https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/ ... yer=106672
Prohřešky: Neměl jsem žádné, hraji už nějakou dobu na chronicu a nevidím důvod tam být nějak vulgární či další nějaké věci. Takže jsem poctivý hráč.
Něco o mně: Tak Ahoj, jmenuji se Jakub. Chodím ještě na střední školu Areál obor elektrikář. Jsem typ člověka který nemá zapotřebí vyvolávat hádky či se hádat. Mám docela trpělivost
což se hodí takhle ke hrám. Moje koníčky: Tak rád cvičím, rád se procházím či stýkám se svojí holčinou a rád pařím Cs 1.6 
Proč bych chtěl na GS adminovat ?: Už vlastně po tomhle toužím dost dlouho, ale pokaždé jsem na to neměl věk. A teď si myslím že je správná chvíle si zkusit zažádat o práva na chronic. Dokážu být hodně nápomocný, neboli rád pomohu lidem když si neví rady či jsou nějak psychicky v háji. Dokážu vyřešit i problémy co se týče hádek apod..
A jen pro informaci: Nevím jak je možné že mám jen 5 hodin, zda se to zresetovalo asi je možné, ale klidně vám pošlu i videjko kde vlastně jsem i mýval přes 400 lvl a hrával jsem to dost. Ale určitě jsem schopný abych nahrál těch 15 hodin abych měl 20 hodin
Děkuji všem za přečtení této žádosti, a přeji zbytek krásného nedělního večera.
Fórum: TasteMyRound
Profil na Fórum: tastemyround-u65021.html
Věk: 18
SteamID: STEAM_0:1:647775071
HLSTATS: https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/ ... yer=106672
Prohřešky: Neměl jsem žádné, hraji už nějakou dobu na chronicu a nevidím důvod tam být nějak vulgární či další nějaké věci. Takže jsem poctivý hráč.
Něco o mně: Tak Ahoj, jmenuji se Jakub. Chodím ještě na střední školu Areál obor elektrikář. Jsem typ člověka který nemá zapotřebí vyvolávat hádky či se hádat. Mám docela trpělivost

Proč bych chtěl na GS adminovat ?: Už vlastně po tomhle toužím dost dlouho, ale pokaždé jsem na to neměl věk. A teď si myslím že je správná chvíle si zkusit zažádat o práva na chronic. Dokážu být hodně nápomocný, neboli rád pomohu lidem když si neví rady či jsou nějak psychicky v háji. Dokážu vyřešit i problémy co se týče hádek apod..
A jen pro informaci: Nevím jak je možné že mám jen 5 hodin, zda se to zresetovalo asi je možné, ale klidně vám pošlu i videjko kde vlastně jsem i mýval přes 400 lvl a hrával jsem to dost. Ale určitě jsem schopný abych nahrál těch 15 hodin abych měl 20 hodin

Děkuji všem za přečtení této žádosti, a přeji zbytek krásného nedělního večera.

-
TasteMyRound - Kolemjdoucí
[Z] Zombie Chronic 1 žádost o admina.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie Chronic 1 žádost o admina.
Chci se jen omluvit, nemohu najít video kde i řekne kamarád který to natáčel že jsem lvl 400 něco.
Ale dejme tomu že je to cca 5-7 let zpátky.
Ale dejme tomu že je to cca 5-7 let zpátky.
-
Re: Zombie Chronic 1 žádost o admina.
Ahoj, za posledný mesiac máš nahraté ledva dve hodiny. Aktivita je jedna zo základných podmienok pre prijatie... Nahraj potrebnú aktivitu a o mesiac to môžeš vyskúšať znovu 
Zamietnuté

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Z] Zombie Chronic 1 žádost o admina.
Jojo s tím jsem počítal
tak já to nejprve nahraju a tedy do konce února se vám ozvu znovu
Děkuju za odpověď a přeji krásný zbytek večera 

-
• Stránka 1 z 1