I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Vendess/JailBreak1

Příspěvekod wedix » 27 dub 2024, 14:21

Vendess - STEAM_0:1:518287613

Situace: Simon řekl ať jdou oba na gauč, jeden to splní ale potom se přemístil na křeslo když měl zůstat na gauči, druhý šel nejdřív na křeslo potom šel na gauč. Oba dva očividně byli zmatený a nevěděli kam jít a to kvůli Simonovi, který nezvládne říct jednu větu srozumitelně. Oba jsem zabil za neplnění/porušení příkazu. Vendess to řešil okamžitým BANEM k CT bez mého nebo jeho vyjádření, kdyby mi řekl, že se pletu a dal jsem FKs, nahlásil bych VDčka. Podle Vendesse jsem dal za kolo 4 FK za 2 kola co za mě není pravda, jestli ano tak vysvětli ale není důvod hned banovat, úmyslný FKs to nebyly. Za kolo jsem dal FK hráči Stanzi ale VD jsem mu nestihnul nahlásit kvůli okamžitému BANU, hráč další kolo VD nedostal

Vendess, který ještě před touto situaci měl dostat kill, protože neplnil atrakci ( sám se přiznal https://ctrlv.cz/ghE0 ), nezabil jsem ho, protože jako Admin by měl hrát podle pravidel a přiznat se sám, že by měl dostat kill, nestalo se tak

Při té atrakci u bazénu Simon řekl, kdo poslední skočí do bazénu jako poslední dostane kill, hráč který tam skočil jediný byl první/poslední a ty řekneš že dostal FK že se to tak nehraje ( https://ctrlv.cz/OpyV )

demo: https://easyupload.io/rt8cm1
začátek kola: 4:10

chci unban
wedix
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 28
Registrován: 06 úno 2022, 19:49

[V] Vendess/JailBreak1

od Rumcajz » 27 dub 2024, 14:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Vendess/JailBreak1

Příspěvekod Vendess » 27 dub 2024, 14:46 VIP

Dobre tak najprv k tej situácii s gaučom.
Áno rozlišuje sa medzi "kreslom" a "gaučom" lenže k tomuto príkazu v prvom rade nemalo prísť, keďže keď si uvedomíš ako sme sa dostali do tej miestnosti (hľadali sme hráča ktorý sa neučastnil kola/bol hľadaný a mal mať kill). Takže ako je možné že si ho nezabil keď tak teda dbáš na to aby boli väzni za nepočúvanie príkazov potrestaný? :D Takže tu máš hneď nadržiavanie + FK.

K situácii s bazénom.
Tu máš ako simon vysvetlil atrakciu, keďže očividne asi iba ja sám počúvam čo hovoria CTčka na servery.
Každý bežte na jedno lehátko a vaším úkolem hoši je 1. hrač čo skočí do bazéna jako první tak přežíva. Na slovíčko štart začnete a který skočí jako poslední dostane kill.

Simon v prvej časti vysvetlil atrakciu kde ide o to čo najrychlejšie skočiť do bazéna. Keďže ja som o PP nemal záujem nerobil som nič a ostal na lehátku. Druhý hráč dostal následne po skoku do bazéna FK. To, že simon nevie poskladať normálnu vetu do kopy je už druhá vec. Zrejme má papiere na to, že je špeciálny.

K majdalenke
Pre mňa osobne je po tých 8mich či koľko vôbec rokov už hrajem na Jailbreaku ( :( jžš maria mal by som niečo robiť zo životom) ten mód strašne repetitívny, keďže som už zažil všetko možné čo sa tam stane. A taký prípad ako majdalenka kde sa aspoň zasmejem na niekom u CT, za mňa osobne vdýchne do toho módu aspoň trochu života. (Teda ak nepadne príliš veľa FKs, čo sa v tomto prípade stalo a z časti za to môžeš aj ty, aj simon aj ja. Ak ti to urobí dobre na srdiečku ospravedľňujem sa ti.)

PS: Hráčov som sa pýtal či chcú majdalenku u T a z hlasovania vyšlo, že sa na ňom nezabávam ako jediný a tak som ho u CT nechal.

To by bolo za mňa asi všetko. Ak si sa dočítal až sem tak ti s radosťou oznamujem, že za tú námahu čo si si dal založiť sťažnosť ti bude zvyšok banu čoskoro prepáčený (dostaneš UB). Užívaj Jailbreak!
Obrázek
Bari, bari, guša, guša, baki, baki... gokkun.
Uživatelský avatar
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 397
Registrován: 25 srp 2015, 09:19

Re: Vendess/JailBreak1

Příspěvekod wedix » 27 dub 2024, 15:28

Chápu tvůj pohled na situaci. Hráč který se schovával v "místnosti" měl dostat kill ale mohl si řict do voicu, že proč nedostane kill, tvůj argument může být že mam sledovat hru ale furt, nebyl jsem jediný CT co ho nechalo žít a to včetně Simona. Tak proč jsem dostal jako jediný BAN k CT? a navíc nešel si na gauč takže si měl dostat kill

K situaci u bazénu nemam nic společného, protože jsem ho nezabil, jenom jsem napsal jak se to na serveru hraje. To že si jako jediný slyšel Simona, že řekl kdo bude první v bazénu přežívá ale já i ostatní CT potvrdili že poslední příkaz byl kdo bude poslední v bazénu umírá. Ty říkáš že dostal FK, proč další kolo VD nedostal, jako Admin nesleduješ hru.

Jde vidět že podle tebe máš ve všem pravdu a za jakoukoliv cenu nepřiznáš svoji chybu. Kvůli tomu musí trpět ostatní
wedix
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 28
Registrován: 06 úno 2022, 19:49

Re: Vendess/JailBreak1

Příspěvekod Vendess » 27 dub 2024, 15:48 VIP

wedix píše:Jde vidět že podle tebe máš ve všem pravdu a za jakoukoliv cenu nepřiznáš svoji chybu. Kvůli tomu musí trpět ostatní


Jailbreak je z časti aj o logike, (aj keď dobre vieme, že v niektorých prípadoch to je práve naopak :lol:) ale ty asi podľa toho čo píšeš logicky myslieť odmietaš. Preto necháme rozhodnúť SA/HLSA a zdržíme sa spamu. <3
Obrázek
Bari, bari, guša, guša, baki, baki... gokkun.
Uživatelský avatar
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 397
Registrován: 25 srp 2015, 09:19

Re: Vendess/JailBreak1

Příspěvekod wedix » 27 dub 2024, 16:08

Nemusíš si všímat jen poznámek, který si bereš osobně. Stačí jen přiznat že si dostal oprávněný kill protože si nešel na gauč a že hráči, kteří neplní hru je součást Jailbreaku.

Končim
wedix
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 28
Registrován: 06 úno 2022, 19:49

Re: Vendess/JailBreak1

Příspěvekod kybik » 27 dub 2024, 20:40 VIP

Ahoj,

Aby sa predišlo zbytočnému zmätku, najprv vysvetlím pravidlo, ktoré sa riešilo pri bazéne.
Pokiaľ Simon povie príkaz "Posledný hráč, ktorý skočí zomrie" a skočí iba 1 väzeň, ten väzeň má dostať kill pretože skočil posledný. Toto nie je reakcia, takže sa hráči nemusia vôbec zúčastniť a tým pádom skočiť.

Teraz k samotnej situácii pri bazéne. Toto je špecifický prípad, pomerne rozdielny od pravidla, ktoré som vysvetlil vyššie. Simon vysvetlil atrakciu v štýle "Vašou úlohou bude" takže nebola dobrovoľná a teda ju mali plniť všetci hráči.

Najprv začnem tým, že tá zebra počas vysvetľovania atrakcie opustila lehátko (teda miesto určené simonom) a mala zomrieť. Na toto bohužiaľ nereagovali ani CT a ani admin.

Ďalej Simon vysvetlil atrakciu v zmysle "Vašou úlohou bude na slovíčko štart skočiť do bazénu, prvý hráč, ktorý skočí do bazénu prežíva, posledný dostane kill."

Po odštartovaní atrakcie skočila do bazénu zebra (ktorá mala mať už dávno kill) a Vendess ostal na lehátku. Táto zebra ale opustila hneď po tom bazén a dostala kill. Síce bol kill oprávnený, ale CT to obhájilo nesprávnym dôvodom. Tu mal Vendess dostať kill za neplnenie atrakcie.

Nasledovala situácia s gaučami. Ten väzeň, ktorého Vendess našiel mal byť už dávno mŕtvy za neplnenie príkazov a aj napriek tomu ho nikto nezabil. Potom Simon povedal "Bežte na tie gauče, každý bude mať svoj gauč." Tento príkaz je chybný, pretože sa v miestnosti nachádzal len jeden gauč a teda nedával žiadny zmysel. V tejto situácii nemal dostať kill ani jeden hráč, pretože Simon dal nesplniteľný príkaz. Celá táto situácia by sa nemusela stať, ak by admin použil včas voice na upozornenie Simona.

Čo sa banu týka, v danej situácii si FKs dal a bol si za ne aj potrestaný. Na druhej strane, admin mohol byť trpezlivejší pri riešení tejto situácie.

Ban ti už vypršal a admin sa ti ospravedlnil. Ďalšie potrebné veci s adminom preberiem.

Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
Uživatelský avatar
kybik
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
 
Příspěvky: 1302
Registrován: 10 pro 2016, 13:45


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník