• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] DanRub / JB
Nick na serveru: DanRub
SID: STEAM_0:1:421204083
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 18
Mé HlStats: HlStats
Bany, které jsem dostal: žádné!
Něco o mně: Jmenuji se Daniel, rád sportuji a samozřejmě taky hraju na PC. Ve svém volném čase hraju LoLko nebo chodím na florbal. V momenátlní chvíli chodím na střední, kde půjdu příští rok do třeťáku.
Proč právě já: JailBreak už hraji poměrně dlouho, nějaké ty zkušenosti jsem za tu dobu pochytil, taktéž jsem byl Admin konkrétně jsem působil v PPčkách, kde jsem se také mnohé naučil.
Zkušenosti s CS:GO: CS hraju už od mala, mám na tom už přes 13 000 hodin když si to sečtu na všech účtech, což je docela šílený, když to takhle řeknu, ale tak to už nevrátím. Nicméně CS byla vždycky jedna z mých srdcovek co se týče her.
Případné poznámky:
SID: STEAM_0:1:421204083
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 18
Mé HlStats: HlStats
Bany, které jsem dostal: žádné!
Něco o mně: Jmenuji se Daniel, rád sportuji a samozřejmě taky hraju na PC. Ve svém volném čase hraju LoLko nebo chodím na florbal. V momenátlní chvíli chodím na střední, kde půjdu příští rok do třeťáku.
Proč právě já: JailBreak už hraji poměrně dlouho, nějaké ty zkušenosti jsem za tu dobu pochytil, taktéž jsem byl Admin konkrétně jsem působil v PPčkách, kde jsem se také mnohé naučil.
Zkušenosti s CS:GO: CS hraju už od mala, mám na tom už přes 13 000 hodin když si to sečtu na všech účtech, což je docela šílený, když to takhle řeknu, ale tak to už nevrátím. Nicméně CS byla vždycky jedna z mých srdcovek co se týče her.
Případné poznámky:
-
DanRub - Drbna
[Zamítnuto] DanRub / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DanRub / JB
Pro velký zájem o toto téma jsem se po delším rozmýšlení rozhodl DanRuba přijmout jako administrátora Counter-Strike: Source Jailbreak serverů.
Gratuluji!
Kdy si požádat víš - stačí napsat PMku.
Zamítnuto
Gratuluji!
Kdy si požádat víš - stačí napsat PMku.
Zamítnuto

-
Amby - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1