Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]BAN/JB1/Marketa

Příspěvekod AliA » 30 srp 2024, 13:35

Umřu tu z Vás, přísahám :DDD Takže jsem dostal ban za pokus o bugování xddddd Pane admin, my máme jasný DŮKAZY, že se jednalo pouze o fotku bylo, ty pracuješ na základě toho, co jsi VIDĚL, a nechápu, k čemu by nám to bugování bylo při 5 hráčích, kteří vůbec, ale že vůbec neplnili mód ani ze strany T, a CT, tudíž nechápu, proč bychom něco bugovali, a riskovali zbytečnej ban xddd Já myslel, že jsem dostal permu za to, že jsem tam hrozně sprostě nadával, dostávali jsme VDčka xdd Ale jestli šlo jen o tu fotku, na steam, kterou mám mimochodem v chatu s Lachtanem. Tak z tebe umírám, kámo :DDDDD No, a jasně, že se snažím obcházet, když si jen tak walkon nakráčí na server, a jebne mi tam permu :DDD Nebudu platit ub, kvůli nějakýmu šupákovi, co si myslí, že sežral svět :DDD Berete to moc vážně, a taky gs bere čím dál tím větší debily, kterým nejde ani celkově o ten herní požitek, ale jen o to, aby zabanovali hráče, který nemají rádi. Hraju tu na gs už přes 5 let, a i přes ty bany nepřestávám, ale zdá se mi, že si to serete sami, kvůli těm ostatním taškám, teď nemyslím přímo walkona, páč vím, že je prostě OG, ale beru to obecně. Dřív jsem taky dělal píčoviny, taky dostával bany, ale alespoň s těma adminama šlo normálně komunikovat, a nezneužívali až na pár vyjímek práv. Ale šlo/jde jim jen o tu moc toho nějakého hráče zabanovat/mutnout. :DDD Tak to zdechnu, já myslel, že mám ban za všechny ostatní blbosti, co jsme na tom serveru v danou chvíli dělal :DDD Walkon, jsi nějakej napnutej, běž si vyhonit, bude líp. Hoši, umírám z Vás xdddd
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

[V]BAN/JB1/Marketa

od Rumcajz » 30 srp 2024, 13:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BAN/JB1/Marketa

Příspěvekod AliA » 30 srp 2024, 13:37

O UB úplně nežádám, ale za co jsem byl potrestán vůbec nebyla pravda xd
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod Walkon » 30 srp 2024, 14:13 VIP

Místo toho, aby sis požádal o UB jako ostatní normální Hráči, tak začneš ban obcházet a po týdnu vypustís takovej nesmyslnej příspěvek o ničem. Ego UP?

Jinak k banu.. Napojil jsem se na server, (hrála se mapa Jungle) u ct byl vtacik, rc, monty. Když jsem to napojil na server, ct to okamžitě začali odpojovat, hned mi došlo, že jste na serveru zase dělali bordel. Podíval jsem se zpětně na hltv kde bylo vidět, jak jste střeše boxu dělali věž. Hráči na vrchu té "věže" skákali směrem do střechy cel, takže jsem si myslel, že se snažíte probugovat na tu střechu. Z mého pohledu to vypadalo takto, proto jsem vám dal ban.
Walkon
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod AliA » 31 srp 2024, 11:00

Já se k tomu nechtěl vyjadřovat, ale neustále mě do toho někdo pushuje, ty ego up, mně to je uplne jedno, chapes, kdyby me to zajimalo, udelam nejaky normalni vyjadreni. Ale protoze se toho chci co nejdrive zbavit, tak to napisu formou, ktera presne vystihne, jak mě to zajímá. A co bych se zadonil o ub, kdyz jsem dostal ban za neco, co jsem ani nemel v umyslu, a mame na to ty fukazy. Ale mam to v pi, nebudu se doprosovat nekoho, kdo je jak se u nas rika premotivovany, a ted me nechte spat, jsem jeste ozralej jak doga.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod eXtr3mer » 07 zář 2024, 20:34

Ban na 2 týždne bol dostatočným trestom za tvoje správanie na serveri aj tu na webe :) Dal som ti unban na Steam, na NS ti ban ostane, aby ťa to pri najbližšom bane znovu nelákalo obchádzať :)

Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost