• Stránka 1 z 1
[V] JB/PP/Coder
Dobrý večer, chcem požiadať o unban z tohto topicu fajkoman-jb1-fks-t265118.html
Z môjho pohľadu Simona- stal som dole na deathrune a čakal na veznov. Zišiel dole vezen so zbraňou, ktorý namna začal strieľať, mne sa ho podarilo zastreliť. Zbraň spadla na zem, za ním prichádzali další vezni. Prvý hráč zbraň obišiel, následne za ním šiel hráč ktorému som mal dať fk. Ten si cestou tu zbraň vzal tak som ho zastrelil. Ak by šiel hneď zanim a zbraň mu padne do ruky tak by som ho nezastrelil, lenže daný hráč ju vzal zo zeme asi 5 sekúnd na to čo zbraň spadla na zem.
Ban cez noc tak či tak vyprší len má zaujíma nejaké logické vysvetlenie toho že hráč vezme zbraň niekoľko sekúnd na to čo je ta zbraň na zemi a prečo by som ho zato nemal zabíjať
Z môjho pohľadu Simona- stal som dole na deathrune a čakal na veznov. Zišiel dole vezen so zbraňou, ktorý namna začal strieľať, mne sa ho podarilo zastreliť. Zbraň spadla na zem, za ním prichádzali další vezni. Prvý hráč zbraň obišiel, následne za ním šiel hráč ktorému som mal dať fk. Ten si cestou tu zbraň vzal tak som ho zastrelil. Ak by šiel hneď zanim a zbraň mu padne do ruky tak by som ho nezastrelil, lenže daný hráč ju vzal zo zeme asi 5 sekúnd na to čo zbraň spadla na zem.
Ban cez noc tak či tak vyprší len má zaujíma nejaké logické vysvetlenie toho že hráč vezme zbraň niekoľko sekúnd na to čo je ta zbraň na zemi a prečo by som ho zato nemal zabíjať
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
[V] JB/PP/Coder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB/PP/Coder
Jak jsem ti napsal v PP, vsechny casy, ktere tam jsou jsi huntil kazdy kill co si mohl. K tomu killu na DR jsem ti taky napsal oduvodneni v PP. Hrac tam nemel zadnou sanci vedet, ze se ta zbran nachazi v mrtvole, ktera lezi u prostred cesty na cervene pole DRka. Prece jenom v moment vzpoury byl jeste nahore u zebriku. On tu zbran vzal a ty jsi hned zacal strilet, nedal si mu zadny prostor na vyhozeni nebo celkove zareagovani. Nereknu, kdyby tu zbran vzal a HNED miril na tebe, ale on stale koukal do predu a sel na cervene pole u toho DR.
Psal sem to taky v PP, tak to napisu i tady. -> JB mod neni o tom, kdo ziska nejvic killu za co nejmensi cas ani o tom, aby se hraci zabijeli ihned bez jakehokoliv prostoru na zareagovani k urcite situaci. Hunteni killu na JB proste nepatri, od toho jsou AIM servery.
Psal sem to taky v PP, tak to napisu i tady. -> JB mod neni o tom, kdo ziska nejvic killu za co nejmensi cas ani o tom, aby se hraci zabijeli ihned bez jakehokoliv prostoru na zareagovani k urcite situaci. Hunteni killu na JB proste nepatri, od toho jsou AIM servery.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
Na jb mám práveže veľmi malo situácii kedy by som nejakým spôsobom Huntil nejaký kill, na to sú experti skôr ini.
Dozorcu: “mohou zabíjet za: neuposlechnutí rozkazu, zbraň v ruce, chození do CT zóny, napadení nebo, zabití Dozorce”
Toto sú pravidla jb ktoré sú konkrétne napísané na webe aj keď ich je tam veľmi malo
Hráč ktorý vníma hru tak si to vyhodnotí že ak ide za Šimonom a do toho počuje streľbu na Simona a v tom mŕtve T tak niekde tam ta zbraň bude a začne dávať pozor. Situácia žeby stal hneď za ním a ta zbraň mu padne do ruky tak by som ho nezabil. Ten hráč prišiel niekoľko sekúnd neskôr a zo zeme vzal zbraň.
Netuším ako sa nastavuje dĺžka mŕtvoly na servery ale z mojho pohľadu ta mŕtvola už bola zmiznuta a ostala iba zbraň na zemi
Dozorcu: “mohou zabíjet za: neuposlechnutí rozkazu, zbraň v ruce, chození do CT zóny, napadení nebo, zabití Dozorce”
Toto sú pravidla jb ktoré sú konkrétne napísané na webe aj keď ich je tam veľmi malo
Hráč ktorý vníma hru tak si to vyhodnotí že ak ide za Šimonom a do toho počuje streľbu na Simona a v tom mŕtve T tak niekde tam ta zbraň bude a začne dávať pozor. Situácia žeby stal hneď za ním a ta zbraň mu padne do ruky tak by som ho nezabil. Ten hráč prišiel niekoľko sekúnd neskôr a zo zeme vzal zbraň.
Netuším ako sa nastavuje dĺžka mŕtvoly na servery ale z mojho pohľadu ta mŕtvola už bola zmiznuta a ostala iba zbraň na zemi
(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
-
Fajkoman - Mistr
Hráč zišiel dolu po rebríku a pozeral sa priamo pred seba na červené pole. Z hráčovho pohľadu naozaj zbraň vidieť nešlo, takže mu mala byť poskytnutá príležitosť na to, aby ju vyhodil. Ty si ho zabil okamžite, čo Tanya vyhodnotil ako FK. Ja s ním súhlasím.
Kontrolór postupoval správne, ban oprávnený.
Vyriešené.
Kontrolór postupoval správne, ban oprávnený.
Vyriešené.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1