• Stránka 1 z 1
[V] unban/staznost na admina
1. Název topicu -> /CTF1 / admin oNuH moj nick huyuny
2. Vlastný neplnený módu
3. Hral som si normalne hru dal som 1 spawn kill upozornil ma nato tak som to uz nerobil, potom druhy krat mali nasu vlajku behal som po nu dostal som sa na ich spawn boli tam asi 3 hraci tak asi len tak tam neprejdem D jak si ostatni admini na CTF myslia. No dali vlajku ako bod tak som sa snazil dostat cez ich spawn ze vezmem ich flagu no otocil som to tam ma upozornoval vysvetlim som mu to zobral to asi v pohode lebo uz nic nepisal kazdu chvilu sa hadzal do spectu ked som mu dal HS a zrazu mi dal ban na hodinu ze neplným mod a jak neplnym mod ? tam je demo klude si to pozrite tam by nikde take nieco nemalo byt len som opatrne hral lebo chcem sa dostat do /top15 doprovadzal som vzdy ked niekto zobral flagu nasu tak somsamozrejme sa snazil ju ziskat atd proste som sa snazil plnit mod a on mi toto urobi novy admin asi neviem 5x asi ho tam vidim na servery este nema ani EVIP su tam vseliaky adminy takto stale pri nich hrajem snazim sa hrat podla pravidiel vsetko aby ma nikto nemusel tam upozornovat a vseliaky ma aj sleduju ale toto sa mi prvy krat stalo.. Chcel by som unban a nech sa to uz nestava. Lebo asi prestanem hravat na tomto servery ked maju adminy problem ze som celkom dobry na tom servery.
4. Hej 10x VIP mam
e.Kyber: Presunuté do správnej sekcie.
2. Vlastný neplnený módu
3. Hral som si normalne hru dal som 1 spawn kill upozornil ma nato tak som to uz nerobil, potom druhy krat mali nasu vlajku behal som po nu dostal som sa na ich spawn boli tam asi 3 hraci tak asi len tak tam neprejdem D jak si ostatni admini na CTF myslia. No dali vlajku ako bod tak som sa snazil dostat cez ich spawn ze vezmem ich flagu no otocil som to tam ma upozornoval vysvetlim som mu to zobral to asi v pohode lebo uz nic nepisal kazdu chvilu sa hadzal do spectu ked som mu dal HS a zrazu mi dal ban na hodinu ze neplným mod a jak neplnym mod ? tam je demo klude si to pozrite tam by nikde take nieco nemalo byt len som opatrne hral lebo chcem sa dostat do /top15 doprovadzal som vzdy ked niekto zobral flagu nasu tak somsamozrejme sa snazil ju ziskat atd proste som sa snazil plnit mod a on mi toto urobi novy admin asi neviem 5x asi ho tam vidim na servery este nema ani EVIP su tam vseliaky adminy takto stale pri nich hrajem snazim sa hrat podla pravidiel vsetko aby ma nikto nemusel tam upozornovat a vseliaky ma aj sleduju ale toto sa mi prvy krat stalo.. Chcel by som unban a nech sa to uz nestava. Lebo asi prestanem hravat na tomto servery ked maju adminy problem ze som celkom dobry na tom servery.
4. Hej 10x VIP mam
e.Kyber: Presunuté do správnej sekcie.
- huyuny
- Amatér
[V] unban/staznost na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
-
Rumcajz - Patriot
Re: unban/staznost na admina
Ban už ti vypršel. Přeji příjemné hraní
Hle, zde vidím svého otce.
Hle, zde vidím svou matku, své sestry a své bratry.
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku.
Hle, oni mě volají, vyzívají mě, abych přijal místo v sálech Valhally, kde udatní mohou žít navěky.
ValhallaAwaits!!!
Hle, oni mě volají, vyzívají mě, abych přijal místo v sálech Valhally, kde udatní mohou žít navěky.
ValhallaAwaits!!!
-
HuNo - CS 1.6 Admin
Ahoj, dodaj prosím nejaký dôkaz, ktorým by si podložil svoje tvrdenia Ban ti už pravdepodobne vypršal, ale ak ho chceš ďalej riešiť, tak sem prosím pošli aspoň jeho detaily
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Teraz zas, som dostal ban, ani neviem prečo. Vraj nejaké neplnený módu ani neviem, že kde čo kedy som neplnil mód dnes som ani nehral A ešte k tomu na 6 hodín však keď už sa aj mód neplnil pred par rokmi tak zlatý admini ako Underwold KACENKA atď. dávali na pol hodinu ban. Tak nechápem prečo som dostal 6 hodín. Nechcem im vynadať tým chlapom.
- huyuny
- Amatér
To je ako veľmi profesionálne, dať ban o 15:03 do 21:03 hej že 6 hodín teraz je 14:16 a píše mi že vyprší za 4 hodiny a 48 minút to čo za bordel ?:D Hej a ďalšia vec že som hral naposledy včera. A negodyayev si zmyslia že dajú ban teraz aby naschvál nehral dnes DD Ta keď daný hráč porušil niečo aj keď omylom hej pred dvoma dnami ta nebudem dávať ban o týždeň mu
- huyuny
- Amatér
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
- huyuny
- Amatér
huyuny píše:Teraz zas, som dostal ban, ani neviem prečo. Vraj nejaké neplnený módu ani neviem, že kde čo kedy som neplnil mód dnes som ani nehral A ešte k tomu na 6 hodín však keď už sa aj mód neplnil pred par rokmi tak zlatý admini ako Underwold KACENKA atď. dávali na pol hodinu ban. Tak nechápem prečo som dostal 6 hodín. Nechcem im vynadať tým chlapom.
Ty si asi mysliš že když A není na serveru že se pravidla nemusí dodržovat.
Hráč mi zaslal demo kde porušuješ pravidla tak jsi na základě toho dema byl zabanován.
Důkazy: https://easyupload.io/4qfnfh
Hle, zde vidím svého otce.
ValhallaAwaits!!!
ValhallaAwaits!!!
-
HuNo - CS 1.6 Admin
Ja to radšej ani neotváram lebo ešte dajaký vírus v tom bude, nechcem mat problém s PC. Takže neviem aj tak o čo ide kde sa porušovali pravidla, ako píšeš kedy, sa porušovali atď. a ďalšia vec že 6 hodín dať, čo ti je ? Však pol hodina úplne stačí, tak dávali niekedy adminy. Aj minule hodina už bola dosť. FUUUUUUUUUUUUJ
- huyuny
- Amatér
No pod. No pod. No pod
- huyuny
- Amatér
Na deme, ktoré admin dodal celý čas kempíš na enemy spawne a zabíjaš hráčov hneď po respawne - tým porušuješ pravidlo o zákaze spawnkempu a ignoruješ povinnosť plniť mód - chrániť a brať vlajky. Dĺžka banu je v tomto prípade v poriadku...
Keďže si nedodal žiadny dôkaz k prvej časti sťažnosti, tak to pokladám za vyriešené
Ban oprávnený, sťažnosť zamietnutá
Keďže si nedodal žiadny dôkaz k prvej časti sťažnosti, tak to pokladám za vyriešené
Ban oprávnený, sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [V] unban/staznost na admina
Jasný Vyriešene Dauld je potkan
- huyuny
- Amatér
• Stránka 1 z 1