I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] TO JE VRCHOL! Bajhart

Příspěvekod Moneyak » 17 pro 2024, 00:01

Poté co jsem koupil unbany za neoprávněné bany za 400KČ, dostal jsem další neoprávněný ban na chat, za to že jsem napsal slovo imbecil!!!! To je vrchol! Jak je možné že medmed nedostal ihned ban za tyhle slova?
Co to je za drzost potom co koupím unban za vymyšlenej ban, mi dát další na 48HODIN????? ZA SLOVO IMBECIL? Kde má v tom případě ban medmed a Davess2?

2024-12-16 22:12:03 monjak leavni krypl si del a jediny svou praci pi co
2024-12-16 22:11:14 monjak leavni hzuny de men t
2024-12-16 21:56:11 monjak leavni overaci d p c
2024-12-16 20:56:57 monjak leavni dilino
2024-12-16 20:46:16 monjak leavni omg zas vyhanas hracov pi co
Moneyak
Zkušený
Zkušený

[V] TO JE VRCHOL! Bajhart

od Rumcajz » 17 pro 2024, 00:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TO JE VRCHOL! Bajhart

Příspěvekod Medmed » 17 pro 2024, 11:54

Manjak, asi preto že po kicku som už na tvoje neustále porušovanie pravidiel nereagoval, rezignoval som tak ako ostatní hráči ktorí odídu zo serveru keď ich tam speedom knifujes do chrbta.
A jedna nadávka na teba bola len reakcia na to keď admina nazves kryplom :DD..keď len robí čo má..ale to ty nepochopíš.

PS: stále sa čudujem že nemáš Perma Ban, keďže tvoja hra stále vyprázdňuje server, a tých dotyčných hráčov vidím hrať u konkurencii.

PS2: dostan už rozum a správaj sa ak človek, nie ak opica z osady.
Medmed
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod HuNo » 17 pro 2024, 12:01

Pokud vložíš svou důvěru v Krista, tvá duše bude Moneyaku spasena a tvůj život bude změněn k lepšímu. ;) :D
Hle, zde vidím svého otce.
Hle, zde vidím svou matku, své sestry a své bratry.
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku.
Hle, oni mě volají, vyzívají mě, abych přijal místo v sálech Valhally, kde udatní mohou žít navěky.

ValhallaAwaits!!!
HuNo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Nsoo » 17 pro 2024, 12:24

Tak za 1.) ty nemas co komentovat postupy admina a vypisovať neustale tie tvoje splašky. Naozaj ma nebavi ta stale počúvať a neustále nadavky a urážanie bud do chatu pred hracmi ktorych absolutne nezaujimas a ked dostanes ban do hry, tak cez nicky (extremer si to môže opäť skontrolovat co si po dalsom bane predvadzal včera).
2.) vzdy ked sa budeš správať tak ako sa spravas, dostanes mute (nadavky su len preddefinovany reason, dovody si prirad za ktore si uz dostal aj v minulosti a extremer ti ich uz vysvetlil)
3.) to ze som v specte, neznamena, ze som za pocitacom a sledujem co sa deje nonstop, mozno som na wc, atd. Za veci ktore som videl v case mojej prítomnosti, dostal medmed Kick a bol upozorneny (sukromne) aby v tom nepokracoval a to sa aj udialo.nie je hráč, co by zamerne bol vulgárny, obcas ako aj ostatnym hráčom dačo zo slovnika ujde na zaklade tvojej hry co je 90% casu speed/bhop s nozom.
PS: upozornujem ta, ze ked sa budes prehadzovat k hracom, podla zbrane/k leyefovi, atd, budes nakblizsie aj za to potrestany.
Máš moznost hrat normalne alebo si ma nevšímať, slusne sa správať alebo budes mi nonstop vypisovať,atakovat moju osobu, urazat a budes nonstop trestaný. Ja si chcem v klude zahrať s hracmi na serveri a kamaratmi, tak ako to je vždy ked sme tam je dobra atmosfera. A nie riešiť nonstop teba a tvoje vypisovacky na hre. Zas zabity čas tebou. Hadam to raz skončí a bude od teba kľud
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
Nsoo
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Moneyak » 17 pro 2024, 17:27

Je zajímavé že ten názor nemám jen já, ale X dalších hráčů jak na Gungame serveru, tak na CTF :)
Zneužíváš práva, ku svému prospěchu. Přehazuješ hráče jak se ti to hodí. Včera to mělo co znamenat? Jak si přehodil AFK hráče ke mě, aby jste ho mohli knifovat vy s vaší klauno bandou a ne já s dalšíma hráčema?
Moneyak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 20 pro 2024, 19:19

12/16/2024 - 22:12:49: Kick: "medmed<715><STEAM_0:1:734442880><>" was kicked

Hráč dostal za svoje správanie kick, potom už nepísal nič čo by musel admin riešiť...
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy