• Stránka 1 z 1
Furien Servery problém :(
Zdravím zdravím,
Mám taký problém už dlhšiu dobu, vždy keď unlocknem fps na Furiene tak ma to kickne za :
"Fake players spamming or protocol violations", keď su fpska locknuté normálne na 100 ide to v pohode a už ozaj neviem v čom je problém.
Skúšal som všetko, jak verifynúť integritu hry, reinstall, config som hodil iba na čítanie ale stále rovnaký problém. Nikde som sa nedopátral hlbšie k tomu ako to riešiť alebo či je nejaký fix. Predtým mi to nerobilo a šlo to v pohode. 1.6ka je zo steamu samozrejme.
Ďakujem za Pomoc
Mám taký problém už dlhšiu dobu, vždy keď unlocknem fps na Furiene tak ma to kickne za :
"Fake players spamming or protocol violations", keď su fpska locknuté normálne na 100 ide to v pohode a už ozaj neviem v čom je problém.
Skúšal som všetko, jak verifynúť integritu hry, reinstall, config som hodil iba na čítanie ale stále rovnaký problém. Nikde som sa nedopátral hlbšie k tomu ako to riešiť alebo či je nejaký fix. Predtým mi to nerobilo a šlo to v pohode. 1.6ka je zo steamu samozrejme.
Ďakujem za Pomoc

-
Nickes22 - Amatér
Furien Servery problém :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien Servery problém :(
Ahoj , vdety kickne ked máš 999Fpska ale to niekdy sa stáva pri de_duzt2 tak nič nemusiš robit, ostátne servery idu na 999Fps a viac iba niekedy sa blbne ale ked bude furt kickovat tak si daj 600 alebo 500fps potom bude pohoda 

never give up when you have come far
-
Shiqipeghosst - Mistr
• Stránka 1 z 1