• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [V] ziadost o unban/neopravneny ban
Stále to nie je vyriešené a ani to nemáte vyriešené. Ak to vyriešite, tak sa potom ozvite a vyjadrite sa k tomu. Ďakujem. S pozdravom, zástupca guvernéra Národnej banky SR.
- huyuny
- Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1668
Či si vymenil VIP za unban alebo kúpil unban je úplne jedno, pretože v podstate je to to isté... Ban už nie je aktívny, takže či ti ban zostane alebo dostaneš unban je zbytočné, jediné čo ti tu niekto potom dopíše bude informácia o tom, či boli na deme cheaty alebo nie.. každopádne výsledok tejto unban žiadosti to už neovplyvní, preto je to označené za vyriešené
Prestaň prosím spamovať...
Či si vymenil VIP za unban alebo kúpil unban je úplne jedno, pretože v podstate je to to isté... Ban už nie je aktívny, takže či ti ban zostane alebo dostaneš unban je zbytočné, jediné čo ti tu niekto potom dopíše bude informácia o tom, či boli na deme cheaty alebo nie.. každopádne výsledok tejto unban žiadosti to už neovplyvní, preto je to označené za vyriešené

Prestaň prosím spamovať...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Dobre, už len čakám na verdikt. Keby som si nekúpil unban, stále by som asi ani nehral. Ste všetci veľmi šikovní.
- huyuny
- Pokročilý
huyuny píše:Ste všetci veľmi šikovní.
Ďakujeme za kompliment

Na demách boli cheaty a tým pádom ban bol oprávnený
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
Neviem, čo ste to za admini, keď napíšete, že tam boli cheaty, a ja žiadne cheaty nepoužívam. Ale v poriadku, beriem to aspoň z tej stránky, že som podporil Gamesites sumou 6,9 eur, takže nemáte za čo. A nabudúce stačí napísať, či môžem podporiť stránku, a nie hneď dávať ban. Ja rád podporím stránku.
Ako ja naozaj žiadne cheaty nemám, neviem, čo ste to za šikovných adminov. Všetci admini sa tam dohodli a teraz, že a tak, vieš čo, napíšeme mu, že tam boli cheaty, a pritom to nie je pravda. Ale však, aspoň som podporil stránku, takže o nič nejde, všetko je v poriadku, nič sa nestalo. Ja sa na vás nehnevám, aspoň možno niečo z toho budete mať a do budúcna sa naučíte, že to neboli cheaty, ale skill.
Ako ja naozaj žiadne cheaty nemám, neviem, čo ste to za šikovných adminov. Všetci admini sa tam dohodli a teraz, že a tak, vieš čo, napíšeme mu, že tam boli cheaty, a pritom to nie je pravda. Ale však, aspoň som podporil stránku, takže o nič nejde, všetko je v poriadku, nič sa nestalo. Ja sa na vás nehnevám, aspoň možno niečo z toho budete mať a do budúcna sa naučíte, že to neboli cheaty, ale skill.
- huyuny
- Pokročilý
Vy ste skutoční profesionáli. Valve má svoj vlastný anticheat program, a vy ten anticheat máte v očiach, či čo. Vás treba zamestnať do VALVE, máte na to, aby ste sa tam dostali. A ty, Denis, budeš hlavný anticheat programátor v VALVE. Vy to máte všetko v očiach, ste najlepší.
- huyuny
- Pokročilý
• Stránka 2 z 2 • 1, 2