• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: jb update
xXLutzXx píše:Jinak mám nápad – bylo by dobré zaplatit panu Návnadovi nějakého psychologa nebo mu uhradit lázně, aby se uklidnil.Jak na serveru, tak na fóru vystupuje jako totální debil a dělá ze sebe něco, co doopravdy není.
Můžu pls taky jedny lázně?
"No pain, no gain."
-
Atilos - CS:GO Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Není potřeba označovat adminy za "opičky", nejedná se o konstruktivní kritiku, ale o zbytečné urážení.
Je mi líto, že máš s adminy neblahou zkušenost, já naopak měl v naprosté většině případů pozitivní zkušenost; mnohokrát jsem viděl jak admini situace vysvětlují a i v situacích, kdy by mohli udělit ban, jej neudělili. Pokud jsi nabral pocitu, že někteří admini čekali na prohřešky a nepředcházeli proaktivně porušování pravidel, mohl jsi nám to nahlásit.
"Meetingy" neboli schůze jsme pravidelně pořádali; jejich účelem však bylo poskytnout adminům možnost vyjádřit se k pravidlům a případně k žádaným změnám - individuální konverzaci jsme však byli vždy všichni otevření, takže stačilo říct. Prohřešky adminů se řešily individuálně s konkrétním adminem (tak, jak tomu je i kdekoliv v reálném světě); i přesto však někteří nabírali dojmu, že prohřešky adminů neřešíme a "zametáme je pod koberec". Vysvětlovat, jak a proč jsme některé věci dělali a děláme nemá příliš smysl - nejlepším ukazatelem bylo, že GS bylo nejhranější (takže jsme tak špatní asi zase nebyli).
Tak či onak nemá smysl v aktuální chvíli tyto problémy řešit, vzhledem k tomu, že by řešení prohřešku z 3 let zpět stejně nemělo žádný výsledek.
Atilosovi a Decoyovi budou přiznány lázně jako benefit.
Učitelkou být bohužel nemohu, ale můžeš mi říkat třeba Michal z Kouzelné školky
Je mi líto, že máš s adminy neblahou zkušenost, já naopak měl v naprosté většině případů pozitivní zkušenost; mnohokrát jsem viděl jak admini situace vysvětlují a i v situacích, kdy by mohli udělit ban, jej neudělili. Pokud jsi nabral pocitu, že někteří admini čekali na prohřešky a nepředcházeli proaktivně porušování pravidel, mohl jsi nám to nahlásit.
"Meetingy" neboli schůze jsme pravidelně pořádali; jejich účelem však bylo poskytnout adminům možnost vyjádřit se k pravidlům a případně k žádaným změnám - individuální konverzaci jsme však byli vždy všichni otevření, takže stačilo říct. Prohřešky adminů se řešily individuálně s konkrétním adminem (tak, jak tomu je i kdekoliv v reálném světě); i přesto však někteří nabírali dojmu, že prohřešky adminů neřešíme a "zametáme je pod koberec". Vysvětlovat, jak a proč jsme některé věci dělali a děláme nemá příliš smysl - nejlepším ukazatelem bylo, že GS bylo nejhranější (takže jsme tak špatní asi zase nebyli).
Tak či onak nemá smysl v aktuální chvíli tyto problémy řešit, vzhledem k tomu, že by řešení prohřešku z 3 let zpět stejně nemělo žádný výsledek.
Atilosovi a Decoyovi budou přiznány lázně jako benefit.

-
Amby - CS:GO Server Admin
Amby píše:Atilosovi a Decoyovi budou přiznány lázně jako benefit.

CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz | refferal code: decoy
CSGO PUBLIC ADMIN
-
Decoyyy - CS:GO Admin
Tvl lidi kdo nerozumí, že ostatní mají taky realnou praci a realny veci na praci nez je jen se snažit obnovit cs2 jb, tak by mohli si taky udělat nějakej výlet do přírody na uklidněnou.
Jako musím uznat že to trvá déle než jsem čekal, ale co se dá dělat.
Mistr Diktátor Pepa se vrací jako plnoletý
jinak jak je lidi?
Jako musím uznat že to trvá déle než jsem čekal, ale co se dá dělat.
Mistr Diktátor Pepa se vrací jako plnoletý

jinak jak je lidi?
Na každem šprochu pravdy trochu.
- pernicek9191
- Amatér
KDYBY SE JB OBNOVIL, doufám že dostanu ADMINA konečně

Na každem šprochu pravdy trochu.
- pernicek9191
- Amatér
pernicek9191 píše:KDYBY SE JB OBNOVIL, doufám že dostanu ADMINA konečně![]()
Kvůli těm lázním, že?
ArnoldSchwarz píše:už sa teším
taky
pernicek9191 píše:Jako musím uznat že to trvá déle než jsem čekal, ale co se dá dělat.
Jsem stejného názoru.

-
Amby - CS:GO Server Admin
chcelo by to uz nejake relevantne info k jb. 

-
AwpOnly - Spamer
AwpOnly píše:chcelo by to uz nejake relevantne info k jb.
souhlasím, někdo by mohl dávat weekly reporty.
Nebo je vše pod NDA?
-
xXLutzXx - Amatér
xXLutzXx píše:AwpOnly píše:chcelo by to uz nejake relevantne info k jb.
Nebo je vše pod NDA?

CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
-
Decoyyy - CS:GO Admin
xXLutzXx píše:AwpOnly píše:chcelo by to uz nejake relevantne info k jb.
Nebo je vše pod NDA?
ano ano, celý admin tým (vč. akademiků) podepsal NDA, nemůžou vám o JB nic říct

No brain, just pain.Akademik | 24.2. 2021 - 12.6.2021 15:14 ("Co říkáš na to že bych ti přidal 6 bodů?")
-
technyk - CS:GO Developer
AwpOnly píše:chcelo by to uz nejake relevantne info k jb.
ty tam hlavně nebudeš hrát

9
-
whiter - Mistr Yoda
No jsem fakt zvědav, co novýho přinesou a ukážou. 
Doba se posouvá dál a podle mých predikcí to zase bude hrát jen pár lidí. A samozřejmě nepočítám ty hodiny, co si admini nahrávají, aby to vypadalo dobře.
Nechme se překvapit, jak dopadnou další investice do ničeho. Stačí se jen mrknout na jiné herní světy a velké servery na CZ/SK scéně. Většina velkých portálů už skončila... nebo končí. :/
Docela by mě zajímalo, kde hlavní vedení bere peníze na tenhle projekt.
Na MC serveru 5 lidí a jeden z nich bude anticheat, pokud nějaký máte xddddd a na CS 1.6 celých 22 hráčů. Největší tahoun Gamesites. A tak to bude dál, dokud budou investoři dál cpát peníze do ničeho.
Teď by mě fakt upřímně zajímalo, co si hlavní vedení myslelo, když plánovalo projekt na CS2.
Za půl roku to budou dva roky, co vyšla nová verze. Dejme tomu, že jim půl roku trvalo, než vůbec začali něco dělat. Tak rok čistý práce. A výsledek? Budeme tam dělat stojky, kotrmelce a jiné gymnastické tríčky, co většina adminů stejně nezvládne.
Očekávám aspoň 20 herních módů a 10 map hned při otevření serveru. Že tam budou chyby? Tak to snad ani nemusíme říkat, to už je klasika.
Zeptáš se na weekly updates a dostaneš odpověď, jak od někoho, kdo to snad ani nepochopil. A kde jsou deadliny? Kde je nějaký plán? Vedení fakt nechalo tak „velkej“ projekt běžet bez pořádného řízení?
Nevím, možná jsem divnej, ale vždycky, když jsem dělal na nějakých projektech, vždycky jsme měli plán. A vždycky se poslal předběžný termín, co kdy vyjde ven. Ale asi to není potřeba, že jo?
Jo, že se deadliny někdy nedodržují, to je běžný. Cyberpunk je asi nejlepší příklad. Ale tady to vypadá, že to jedete úplně stejně, jak to dělali u Cyberpunku na začátku.
A admini, co nejsou schopní napsat pár příkazů a pořádně nastavit servery… Máme tu 20 adminů a 3 developeři, ale vlastně se nic pořádného neděje. Pokud to fakt táhnou 3 developeři a 5 adminů, no… velká čest. Všechno ostatní mi teď začíná dávat smysl.
Už se těším, až to vyjde a začne se trolit

Doba se posouvá dál a podle mých predikcí to zase bude hrát jen pár lidí. A samozřejmě nepočítám ty hodiny, co si admini nahrávají, aby to vypadalo dobře.

Nechme se překvapit, jak dopadnou další investice do ničeho. Stačí se jen mrknout na jiné herní světy a velké servery na CZ/SK scéně. Většina velkých portálů už skončila... nebo končí. :/
Docela by mě zajímalo, kde hlavní vedení bere peníze na tenhle projekt.
Na MC serveru 5 lidí a jeden z nich bude anticheat, pokud nějaký máte xddddd a na CS 1.6 celých 22 hráčů. Největší tahoun Gamesites. A tak to bude dál, dokud budou investoři dál cpát peníze do ničeho.
Teď by mě fakt upřímně zajímalo, co si hlavní vedení myslelo, když plánovalo projekt na CS2.
Za půl roku to budou dva roky, co vyšla nová verze. Dejme tomu, že jim půl roku trvalo, než vůbec začali něco dělat. Tak rok čistý práce. A výsledek? Budeme tam dělat stojky, kotrmelce a jiné gymnastické tríčky, co většina adminů stejně nezvládne.

Očekávám aspoň 20 herních módů a 10 map hned při otevření serveru. Že tam budou chyby? Tak to snad ani nemusíme říkat, to už je klasika.
Zeptáš se na weekly updates a dostaneš odpověď, jak od někoho, kdo to snad ani nepochopil. A kde jsou deadliny? Kde je nějaký plán? Vedení fakt nechalo tak „velkej“ projekt běžet bez pořádného řízení?
Nevím, možná jsem divnej, ale vždycky, když jsem dělal na nějakých projektech, vždycky jsme měli plán. A vždycky se poslal předběžný termín, co kdy vyjde ven. Ale asi to není potřeba, že jo?
Jo, že se deadliny někdy nedodržují, to je běžný. Cyberpunk je asi nejlepší příklad. Ale tady to vypadá, že to jedete úplně stejně, jak to dělali u Cyberpunku na začátku.
A admini, co nejsou schopní napsat pár příkazů a pořádně nastavit servery… Máme tu 20 adminů a 3 developeři, ale vlastně se nic pořádného neděje. Pokud to fakt táhnou 3 developeři a 5 adminů, no… velká čest. Všechno ostatní mi teď začíná dávat smysl.
Už se těším, až to vyjde a začne se trolit

-
xXLutzXx - Amatér
Ak sa konecne spusti cs2 jb na gs tak urcite to budu hrat ludia, len ma zaujima kolko klaunov sa vrati na gs z aktualne jedineho portalu ktory ma jb. 
Absolutne nic, ak by nebolo ambyho, jb by na gs nikdy nebol
Myslim ze peniaze su najmensi problem na gs aktualne
Ale mozno sa mylim..
btw ak vysla cs2 cital som clanok, ze budu davat info o jb. Pomaly 2 roky od vydania cs2 a zatial nulove info pre hracov. Ku mne sa obcas dostane nejake info ohladom jb, z posledneho infa ktore mam by som povedal, ze jb by tu mal byt do par dni, ale zatial sa tak nedeje

xXLutzXx píše:Teď by mě fakt upřímně zajímalo, co si hlavní vedení myslelo, když plánovalo projekt na CS2.
Absolutne nic, ak by nebolo ambyho, jb by na gs nikdy nebol
xXLutzXx píše:Docela by mě zajímalo, kde hlavní vedení bere peníze na tenhle projekt.
Myslim ze peniaze su najmensi problem na gs aktualne

btw ak vysla cs2 cital som clanok, ze budu davat info o jb. Pomaly 2 roky od vydania cs2 a zatial nulove info pre hracov. Ku mne sa obcas dostane nejake info ohladom jb, z posledneho infa ktore mam by som povedal, ze jb by tu mal byt do par dni, ale zatial sa tak nedeje

-
AwpOnly - Spamer
• Stránka 2 z 2 • 1, 2