• Stránka 1 z 1
[čaká sa] Admin práva CTF
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na CTF
Nick v hre : GhoSTPEEK
Nick na fóre : GhoSTPEEK
Profil na fóre :https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Vek : 22
Steam nick : GhoST
Steam ID : STEAM_0:0:196753684
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/ ... ayer=50490
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, s banom niesom kamarát
Niečo o sebe :Volám sa David, mám 22 rokov a nemám potrebu sa tváriť ako niekto, kto vie všetko. Som obyčajný hráč, ktorý si príde večer oddýchnuť a občas aj vypotiť nejaký ten frag. Keď som v hre, neriešim ego, riešim hru – a najmä to, aby bola fér.
Nerád sa miešam do vecí, ktoré sa ma netýkajú – ale keď vidím, že sa niečo deje zle, nemlčím. Možno nemám dlhý admin CV, ale mám hlavu, oči a zdravý rozum. To dnes na serveroch často chýba viac než tlačidlo na kick.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ide mi o to byť adminom, ktorý prináša poriadok a férovosť na server. Keď niekto trollí, cheatuje alebo kazí hru ostatným, nemá tu čo hľadať.
Hru beriem vážne, nie toxicky. Keď niekto vedome kazí zážitok ostatným, nemám problém zakročiť. Nie silou, ale rozumom. Rešpekt si admin nezíska farbou v mene, ale tým, ako komunikuje a ako koná. A to je presne môj prístup – spravodlivo, normálne, bez cirkusu.
Som často online, vnímam dianie, poznám mapy, ľudí aj situácie, ktoré sa opakujú. Viem, kedy sa ozvať, a viem aj kedy nechať ľudí hrať. Niekedy stačí len prítomnosť, inokedy treba zasiahnuť. Viem oboje.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie
PS: Dlho dlho som hrával na NonSteam cs 1.6 ešte ked možno sa niekde da dohľadať turnaj v CTF 2 tak 3.
Nick v hre : GhoSTPEEK
Nick na fóre : GhoSTPEEK
Profil na fóre :https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Vek : 22
Steam nick : GhoST
Steam ID : STEAM_0:0:196753684
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/ ... ayer=50490
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, s banom niesom kamarát
Niečo o sebe :Volám sa David, mám 22 rokov a nemám potrebu sa tváriť ako niekto, kto vie všetko. Som obyčajný hráč, ktorý si príde večer oddýchnuť a občas aj vypotiť nejaký ten frag. Keď som v hre, neriešim ego, riešim hru – a najmä to, aby bola fér.
Nerád sa miešam do vecí, ktoré sa ma netýkajú – ale keď vidím, že sa niečo deje zle, nemlčím. Možno nemám dlhý admin CV, ale mám hlavu, oči a zdravý rozum. To dnes na serveroch často chýba viac než tlačidlo na kick.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ide mi o to byť adminom, ktorý prináša poriadok a férovosť na server. Keď niekto trollí, cheatuje alebo kazí hru ostatným, nemá tu čo hľadať.
Hru beriem vážne, nie toxicky. Keď niekto vedome kazí zážitok ostatným, nemám problém zakročiť. Nie silou, ale rozumom. Rešpekt si admin nezíska farbou v mene, ale tým, ako komunikuje a ako koná. A to je presne môj prístup – spravodlivo, normálne, bez cirkusu.
Som často online, vnímam dianie, poznám mapy, ľudí aj situácie, ktoré sa opakujú. Viem, kedy sa ozvať, a viem aj kedy nechať ľudí hrať. Niekedy stačí len prítomnosť, inokedy treba zasiahnuť. Viem oboje.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie

PS: Dlho dlho som hrával na NonSteam cs 1.6 ešte ked možno sa niekde da dohľadať turnaj v CTF 2 tak 3.

- GhoSTPEEK
- Kolemjdoucí
[čaká sa] Admin práva CTF
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin práva CTF
Ahoj, za posledný mesiac nemáš nahratých ani 5 hodín... To treba zlepšiť.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Ahoj, za posledný mesiac nemáš nahratých ani 5 hodín... To treba zlepšiť.
Ahoj, no nemám, ja som hral pod menom hou*sit*david (teraz už pod ním hra oco) - to je nonsteam, len nedávno som si na tento steam, ktorý som tu poslal, kúpil cs 1.6 aby som mohol žiadať o práva. Na tom servery mam x tisíc hodín popravde.
- GhoSTPEEK
- Kolemjdoucí
Ahoj, no nemám, ja som hral pod menom hou*sit*david (teraz už pod ním hra oco) - to je nonsteam, len nedávno som si na tento steam, ktorý som tu poslal, kúpil cs 1.6 aby som mohol žiadať o práva. Na tom servery mam x tisíc hodín popravde.
- GhoSTPEEK
- Kolemjdoucí
Re: [čaká sa] Admin práva CTF
Vidím, že sa snažíš, tak ti dám trochu času na nahratie aktivity 

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [čaká sa] Admin práva CTF
Super, ďakujem 

- GhoSTPEEK
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1