• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]dust2 only / Nahkriin / k1llalOpezz
[=] Dostal jsi trest od admina: Nahkriin
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: k1llalOpezz
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:589681372
[=] Zabanovana IP: 86.49.235.138
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
-předpokládám, že se Nahkriin dnes špatně vyspal. Protože to, co jsem dnes dával byl čistý průměr. Těsně před banem od "legendy" mi napsal admin Marcus něco ve stylu, že hrát s wh není možný. Upřímně každý, kdo ví jak hraje Marcus, dobře ví, že jeho názor je irelevantní - nic ve zlém kámo...
To, že jsem dal kill za CT na midu do smoku, tak to je zkrátka o štěstí. Zkouším to pořád, spíše to nevychází. Dokážu se orientovat podle radaru a sleduju, kde aktualně padaj enemy. Nic zazračného...
Jediný "cheat" který mám je max tak duck na kolečku, bez kterého by i admini nedaly ani ránu.
Prosím o demo a předem ti odpouštím Nahkriine
Docela se na to těším, když už i Nah si myslí, že mám WH
Kdybych WH měl, drbal bych na to a koupil unban...
Mám eVIP
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: k1llalOpezz
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:589681372
[=] Zabanovana IP: 86.49.235.138
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
-předpokládám, že se Nahkriin dnes špatně vyspal. Protože to, co jsem dnes dával byl čistý průměr. Těsně před banem od "legendy" mi napsal admin Marcus něco ve stylu, že hrát s wh není možný. Upřímně každý, kdo ví jak hraje Marcus, dobře ví, že jeho názor je irelevantní - nic ve zlém kámo...
To, že jsem dal kill za CT na midu do smoku, tak to je zkrátka o štěstí. Zkouším to pořád, spíše to nevychází. Dokážu se orientovat podle radaru a sleduju, kde aktualně padaj enemy. Nic zazračného...
Jediný "cheat" který mám je max tak duck na kolečku, bez kterého by i admini nedaly ani ránu.
Prosím o demo a předem ti odpouštím Nahkriine

Docela se na to těším, když už i Nah si myslí, že mám WH

Kdybych WH měl, drbal bych na to a koupil unban...
Mám eVIP
- lopezz12
- Kolemjdoucí
[Vyriešené]dust2 only / Nahkriin / k1llalOpezz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dust2 only / Nahkriin / k1llalOpezz
http://hltv.fakaheda.eu/20226-250526175 ... t2.dem.zip
3:23 kill přes smoke, poté ses díval na short a hned jak si mě uviděl přes smoke, že tě pushnu, jsi mi flicknul wipem nohu a dorazil deaglem... Tohle nijak neomluvíš, žádný random shot do smoku to nebyl.
https://www.sendspace.com/filegroup/kva ... GCJwenuwx4
lop6
23:55 zamíří na něj do smoku, ani nešel vidět
25:52
26:13 koukání na hráče přes stěny
26:36 prefire přes dveře
lopez2 104:07, 104:13, 105:00 koukání na hráče přes stěny
lop2 8:05, 9:57, 11:27, 12:35
Dema se prověří v CHH sekci...
3:23 kill přes smoke, poté ses díval na short a hned jak si mě uviděl přes smoke, že tě pushnu, jsi mi flicknul wipem nohu a dorazil deaglem... Tohle nijak neomluvíš, žádný random shot do smoku to nebyl.
https://www.sendspace.com/filegroup/kva ... GCJwenuwx4
lop6
23:55 zamíří na něj do smoku, ani nešel vidět
25:52
26:13 koukání na hráče přes stěny
26:36 prefire přes dveře
lopez2 104:07, 104:13, 105:00 koukání na hráče přes stěny
lop2 8:05, 9:57, 11:27, 12:35
Dema se prověří v CHH sekci...
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Re: [CHH] dust2 only / Nahkriin / k1llalOpezz
3:23 kill před tebou nahoda do smoku přeci jen tam je 12-15 enemy, tak proč to nezkoušet do smoku? Zkouším to pořad, vetšinou to nevychází, ale tohle prostě vyšlo. Potom jsem checkoval schody a nikdo nešel, tak jsem to chtěl vystřelit a prostě zkusil do místa, kde nevidím (do smoku) do dveří, kde se častokrát přes ten smoke pushuje. Dělá to whiteee nebo třeba system, kteří mají agresivnější hru a mnoho dalších hráčů. Navíc mám vip, takže střílím do smoku, abych věděl jestli někdo pushuje, popřípadě užitečně hodil héčko.
Hned po tvém killu to zkouším dál, ale marně.
-rozumím ti, ale čistá náhoda...
lop6
23:55 Situace jasná T dobily long hodily 2/3 smoku tak checkuju, kde je vidět - dej si slow-mo a je vidět dost dobře - basic kill
25:52 tady si nenapsal, čím jsem se provinil. Asi tím, že jsem viděl, že T rushuje? puvodně jsem chtěl checkovat schody, ale hned při zoomu jsem viděl T ve dveřích, takže jsem se soustředil už na double doory. Zase doporučuju slow-mo je to dobře vidět.
26:13 tohle je spíš to, že se snažím poslouchat nějaky zvuky nebo se natačím tak, podle radaru abych věděl kolik a kde jich je (abych si tu pozici srovnal v hlavě), kdybych věděl, kde T jsou tak nestřílím do bedny na ct, když tam T vubec nebyly...
26:36 tady uplně nevím, jak jsem přemyšlel, jestli jsem dával prefire kvuli tomu flashi a zkoušel damage a nebo jsem si uvědomil, je tam je jen 1 ct, ale slyšel jsem dva dopady ze schodu...možná zvyk po flashi...
lopez2
[b]8:05 slyším týpka na longu s m4? všimni si, že toho T ve vaně jsem si ani nevšiml... Jinak tyhle prefiry ty jsou ze zvyků. Je to only dust2, takže pořád dokola algoritmus
zbytek časů myslíš sledování přes zeď, to já dělám kvůli zvuku nebo kvůli radaru - natáčím se tak, abych přesně věděl, kde je můj spoluhráč, popřípadě kam jít... Protože tam, kde nejsou spoluhráči můžou být enemy...
Hned po tvém killu to zkouším dál, ale marně.
-rozumím ti, ale čistá náhoda...
lop6
23:55 Situace jasná T dobily long hodily 2/3 smoku tak checkuju, kde je vidět - dej si slow-mo a je vidět dost dobře - basic kill
25:52 tady si nenapsal, čím jsem se provinil. Asi tím, že jsem viděl, že T rushuje? puvodně jsem chtěl checkovat schody, ale hned při zoomu jsem viděl T ve dveřích, takže jsem se soustředil už na double doory. Zase doporučuju slow-mo je to dobře vidět.
26:13 tohle je spíš to, že se snažím poslouchat nějaky zvuky nebo se natačím tak, podle radaru abych věděl kolik a kde jich je (abych si tu pozici srovnal v hlavě), kdybych věděl, kde T jsou tak nestřílím do bedny na ct, když tam T vubec nebyly...
26:36 tady uplně nevím, jak jsem přemyšlel, jestli jsem dával prefire kvuli tomu flashi a zkoušel damage a nebo jsem si uvědomil, je tam je jen 1 ct, ale slyšel jsem dva dopady ze schodu...možná zvyk po flashi...
lopez2
[b]8:05 slyším týpka na longu s m4? všimni si, že toho T ve vaně jsem si ani nevšiml... Jinak tyhle prefiry ty jsou ze zvyků. Je to only dust2, takže pořád dokola algoritmus
zbytek časů myslíš sledování přes zeď, to já dělám kvůli zvuku nebo kvůli radaru - natáčím se tak, abych přesně věděl, kde je můj spoluhráč, popřípadě kam jít... Protože tam, kde nejsou spoluhráči můžou být enemy...
- lopezz12
- Kolemjdoucí
Navíc, pokud se podíváš na ty dema. Znamenalo by to, že zapínám a vypínám? Někdy jsem dost mimo s mým 6.smyslem 
e. Nah: Jako plno dalších děláš, že o hráčích nevíš a skrýváš to... Teď ses jasně provinil, když si mě hitl do smoku, když nikdo nespectoval a tvoje lži, že to byla náhoda nebo to děláš často (neděláš), jsou zbytečné.

e. Nah: Jako plno dalších děláš, že o hráčích nevíš a skrýváš to... Teď ses jasně provinil, když si mě hitl do smoku, když nikdo nespectoval a tvoje lži, že to byla náhoda nebo to děláš často (neděláš), jsou zbytečné.
- lopezz12
- Kolemjdoucí
To jako nemůžu střílet do smoku? Nahkrine prober se fakt...
Kolikrát i já jsem dostal kill přes smoke, no a co jako?
Hrál sem fastcup s dobrýma hračema dokonce i s jedním adminem z gs. Narozdíl od tebe a Carminy mi nevadilo hrát bez kolečka...
Přijde mi to fakt směšný se tu dohadovat o unban, ale jde mi o princip. Žádný WH ani no smoke no flash nepoužívám.
Budu rád, když se k tomu vyjádři ostatní CHH, díky.
Kolikrát i já jsem dostal kill přes smoke, no a co jako?
Hrál sem fastcup s dobrýma hračema dokonce i s jedním adminem z gs. Narozdíl od tebe a Carminy mi nevadilo hrát bez kolečka...
Přijde mi to fakt směšný se tu dohadovat o unban, ale jde mi o princip. Žádný WH ani no smoke no flash nepoužívám.
Budu rád, když se k tomu vyjádři ostatní CHH, díky.
- lopezz12
- Kolemjdoucí
Jak dlouho budu čekat na prověření?
btw - ted koukám, že Nahkriin dal ban i Rab1novi, kde si osobně myslím, že cheaty nepoužívá (myslím)
ALE hlavně čeho jsem si všiml, že jste dali ban i https://www.gamesites.cz/forum/d2-only-predalien-t266556.html
Nahkriin se tu uplně zbláznil? Tenhle týpek byl jeden z nejlepších hráčů CZ/SK na fastcupu, kde se hraje s anticheatem. Dokonce ho zná i Summertime, který si myslím, že by uznal, že ban je úplný nesmysl.
Tak teď si mě Naaaah
D pobavil. Clutche od Preda o kterých byste si mohli zdát 
Už z principu, že je to predalien, tak ho natáčet ani nemáš... Očividně vůbec nevíš
btw - ted koukám, že Nahkriin dal ban i Rab1novi, kde si osobně myslím, že cheaty nepoužívá (myslím)
ALE hlavně čeho jsem si všiml, že jste dali ban i https://www.gamesites.cz/forum/d2-only-predalien-t266556.html
Nahkriin se tu uplně zbláznil? Tenhle týpek byl jeden z nejlepších hráčů CZ/SK na fastcupu, kde se hraje s anticheatem. Dokonce ho zná i Summertime, který si myslím, že by uznal, že ban je úplný nesmysl.
Tak teď si mě Naaaah

Už z principu, že je to predalien, tak ho natáčet ani nemáš... Očividně vůbec nevíš
- lopezz12
- Kolemjdoucí
Pochybiť raz, OK... ale toto o niečom svedčí.
Možno sa len ťažko znáša, keď niekto hrá konzistentne lepšie
Taká votázočka... prečo by hráč, čo hráva profi zápasy mal potrebu hrať s WH na zastaranom GS?? Ťažká odpoveď, že?
Možno sa len ťažko znáša, keď niekto hrá konzistentne lepšie

Taká votázočka... prečo by hráč, čo hráva profi zápasy mal potrebu hrať s WH na zastaranom GS?? Ťažká odpoveď, že?
- Rab1nho
- Amatér
lopez podívej, neprůstřelné dema na predaliena tam stále máš. Jen proto, že hrál fastcup má mít imunitu? A chceš mi říct, že jen proto, že tam je anticheat, tak tam nemohl cheatovat?
Jste banda cheaterů co se bude vymlouvat a myslet si, jak jste dobří. Rabine, je vtipné, že si myslíš že jsi lepší, ale i s tím WH které neumíš vůbec schovávat jsi podprůměrný, to ten tvůj brácha iii je 10x lepší, ikdyž s cheaty...
Nespamujte tu zbytečně topic a vyčkejte si na verdikt.
Jste banda cheaterů co se bude vymlouvat a myslet si, jak jste dobří. Rabine, je vtipné, že si myslíš že jsi lepší, ale i s tím WH které neumíš vůbec schovávat jsi podprůměrný, to ten tvůj brácha iii je 10x lepší, ikdyž s cheaty...
Nespamujte tu zbytečně topic a vyčkejte si na verdikt.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
dema na predaliena mi už nejdou stáhnout, fakt bych je chtěl vidět...
Mám klid na duši, protože vím, že jsem žádný WH neměl, tak mě tu přestaň přesvědčovat. Čekal bych to třeba od Marcuse, ale od tebe?
Já tě můžu prakticky taky vyčasovat a říct, že zapínáš, vypínáš a využít časy, kdy jedeš bomby a "koukání na hráče přes stěny", "prefiry". Mám takový tušení, že jsem dřív snad byl na tsku - kdy tě nejmenovaní admini časovali, ale očividně tu máš velký konexe. Btw hrál jsem na gs, když tu ještě hrál jErry (public mini)
Jinak fastcup má tak dobrý anticheat, že to fakt neodrbeš...
Predalien určitě WH neměl...
Všem lepším hráčům doporučuju, zapnout obs a nahrávát nebo pro jistotu, když bude tento expert na serveru, tak rovnou čelovku a natáčet
Kámo vím, že mám pravdu, ale takový amaterismus zrovna od tebe jsem nečekal... Kdo ví, možná marketing
Mám klid na duši, protože vím, že jsem žádný WH neměl, tak mě tu přestaň přesvědčovat. Čekal bych to třeba od Marcuse, ale od tebe?
Já tě můžu prakticky taky vyčasovat a říct, že zapínáš, vypínáš a využít časy, kdy jedeš bomby a "koukání na hráče přes stěny", "prefiry". Mám takový tušení, že jsem dřív snad byl na tsku - kdy tě nejmenovaní admini časovali, ale očividně tu máš velký konexe. Btw hrál jsem na gs, když tu ještě hrál jErry (public mini)
Jinak fastcup má tak dobrý anticheat, že to fakt neodrbeš...
Predalien určitě WH neměl...
Všem lepším hráčům doporučuju, zapnout obs a nahrávát nebo pro jistotu, když bude tento expert na serveru, tak rovnou čelovku a natáčet

Kámo vím, že mám pravdu, ale takový amaterismus zrovna od tebe jsem nečekal... Kdo ví, možná marketing

- lopezz12
- Kolemjdoucí
Ja si určite neplánujem znova zaplatiť 8 eur, len pre tento amaterizmus.
Áno, sami predsa vieme, či máme WH či ne
neprávom zabanuje a ešte nás chce agresívne presviedčať o niečom
Áno, sami predsa vieme, či máme WH či ne

- Rab1nho
- Amatér
Ahoj, máš dočasný unban, kým nebude demo preskúmané 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Ahoj,
demá sú v tomto prípade nedostatočné na ban. Unban ostáva..
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
demá sú v tomto prípade nedostatočné na ban. Unban ostáva..
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.
knife
kz
member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
kz
member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
-
UniZm - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1