Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

M1soo / JB / Žádost o admina.

Příspěvekod PikaYTB » 03 zář 2025, 02:08

Nick na serveru: M1soo

SID: STEAM_0:1:613529538

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 18

Bany, které jsem dostal: Žádne

Něco o mně: Zdravim jsem mišo, je mi 18 let, jsem daytrader takze na takove "volnočasove aktivity" mam hodně času a dokažu se věnovat i xx hodin denne na kompu, uz 4 roky chodim do fitka a jsem clovek co se snazi furt rozdavat pozitivni energii, bavi me se dost bavit s lidma a celkove zkouset nove veci.

Proč právě já: už jsem si prosel par praci od 17, takze dokazu byt dost profesioanli, spolehlivy člověk, mam hodne casu, a bavi me celkove komunikat s lidmi, ucit je nove veci (dejme tomu nove hrace), a rad pristoupim necemu novemu, admin tak na JB nikdy nebyl ale zkusenosti s adminovanim mam hodne na fivemrp kde byl admin na par jedny z nejvetsich rp serveru na cz/sk scene, a celkove jb uz hraju od roku 2017 takze sem tak zauceny jak jb celkove funguje, a 95% mych hodin nahranych na cs jsou jb hlavne, a nikdy nehral na konkurencim jailbreaku vzdycky byl loyalni gamesites od roku 2017. a celkove abych to shrnul tak sem profesionalni, spolehlivy, dochvilny, a rychle se ucim novym vecem.

Zkušenosti s CS:GO: csko hraju uz od 1.6, a source, takze vzdycky csgo/cs byla moje srdovka a furt se toho drzim, byla to i moje prvni hra v detsvi a drzim se do toho do mych 18 let.

Případné poznámky: byl bych rad moc za precteni celeho formulare, a aspon za sanci, myslim ze bych urcite nezklamal, ale i tak to zkusim i kdybych neprosel, me jde hlavne abych rozsiroval pozitivni energii vsem a aby mely vsichni aji zabavu nejakou..
PikaYTB
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

M1soo / JB / Žádost o admina.

od Rumcajz » 03 zář 2025, 02:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: M1soo / JB / Žádost o admina.

Příspěvekod PikaYTB » 03 zář 2025, 13:33