• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Metju / Jailbreak
Nick na serveru: Metju
SID64: 76561198186492291
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 20
Bany, které jsem dostal: Šest let dozadu jich pár bylo.
Něco o mně: Zdar, jmenuji se Matouš, svůj čas rád trávím sportem, pobytem v přírodě, po stavbách a na stavárně už o něco méně.
Proč právě já: Jsem rád, když na serveru funguje určitý pořádek a hráči si mohou v klidu užít svůj volný čas, toto se mi zlepšovat daří, ale s právy to jde ještě o něco lépe. Teď při absenci ingame dem je o to lepší vše řešit rovnou na serverech.
Zkušenosti s CS2: Na cs jsem strávil skoro 2900 hodin, z toho zhruba půlka budou jb.
SID64: 76561198186492291
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 20
Bany, které jsem dostal: Šest let dozadu jich pár bylo.
Něco o mně: Zdar, jmenuji se Matouš, svůj čas rád trávím sportem, pobytem v přírodě, po stavbách a na stavárně už o něco méně.
Proč právě já: Jsem rád, když na serveru funguje určitý pořádek a hráči si mohou v klidu užít svůj volný čas, toto se mi zlepšovat daří, ale s právy to jde ještě o něco lépe. Teď při absenci ingame dem je o to lepší vše řešit rovnou na serverech.
Zkušenosti s CS2: Na cs jsem strávil skoro 2900 hodin, z toho zhruba půlka budou jb.
-

Matth3vv - Pokročilý

[Zamítnuto] Metju / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Metju / Jailbreak
Ahoj,
rád bych si s tebou zahrál na serveru s více hráči a viděl, jak Simonuješ delší dobu. Napiš mi na Steamu a určitě se domluvíme.
Admini mi zatím mohou posílat reference.
rád bych si s tebou zahrál na serveru s více hráči a viděl, jak Simonuješ delší dobu. Napiš mi na Steamu a určitě se domluvíme.
Admini mi zatím mohou posílat reference.

-

Amby - CS2 HLSA

Re: [Reference] Metju / Jailbreak
Žadatel si to rozmyslel.
Jsme domluvení, že v případě zájmu v budoucnu, se ozveš někomu z SA+.
Zamítnuto
Jsme domluvení, že v případě zájmu v budoucnu, se ozveš někomu z SA+.
Zamítnuto

-

Amby - CS2 HLSA

• Stránka 1 z 1