• Stránka 1 z 1
/ CTF1 / bez komentáře:) [V]
Nick:Zoyer
Steam ID + Screenshot SID:steam 0:0:61304693
Dôkaz: http://www.uschovna.cz/zasilka/TPC8N3AWCZEM2PZS-Z35 - je tam oboje
Vyčasovanie:Není třeba ale to jako vážně nemá nic,jako že ho soupeř přeskočí a on ho zabije protože mu kulky zatáčí dozadu ahahaha:)Náhodou jsem si říkal nahraji kousek a i ten kousek stačí.To že vyskočí zpoza rohu a na 1. dobrou přichází hlavičky a tak často je úsměvné a (to že mu to nechce trefit a zatřepe zbraní -asi zlobí myš ahaha )je komické:))Jako nemusím komentovat ale jestli todle jelito nemá nic zaplé tak jsem ježíšek a už se těším na vánoce ahaha:)))
Chtěl abych poslal udělal jsem:))
Klidně se chlapče můžeš vyjádřit ale i slepej pozná
)a nejsem sám kdo ti psal aby jsi to vypl:))
Steam ID + Screenshot SID:steam 0:0:61304693
Dôkaz: http://www.uschovna.cz/zasilka/TPC8N3AWCZEM2PZS-Z35 - je tam oboje
Vyčasovanie:Není třeba ale to jako vážně nemá nic,jako že ho soupeř přeskočí a on ho zabije protože mu kulky zatáčí dozadu ahahaha:)Náhodou jsem si říkal nahraji kousek a i ten kousek stačí.To že vyskočí zpoza rohu a na 1. dobrou přichází hlavičky a tak často je úsměvné a (to že mu to nechce trefit a zatřepe zbraní -asi zlobí myš ahaha )je komické:))Jako nemusím komentovat ale jestli todle jelito nemá nic zaplé tak jsem ježíšek a už se těším na vánoce ahaha:)))
Chtěl abych poslal udělal jsem:))
Klidně se chlapče můžeš vyjádřit ale i slepej pozná

-
clovicek - Amatér
/ CTF1 / bez komentáře:) [V]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: / CTF1 / bez komentáře:)
mohu poprosit o časy, které se ti nezdají?
- Zoyer
- Kolemjdoucí
https://limewire.com/d/iQVxM#LKKDxykAK3
tu mi to můžeš vše vyčasovat, je to celá mapa, ne jen 5 sekundový ústřižek
tu mi to můžeš vše vyčasovat, je to celá mapa, ne jen 5 sekundový ústřižek
- Zoyer
- Kolemjdoucí
Zhlédl jsem obě dema. Z mého pohledu i přes ty občasné lucky hlavičky, které by mohl nejeden cheater na dustech závidět, je demo čisté. 
Maximálně bych mohl zmínit občasné neplnění módů hráčů na Zoyerově demě a to v obou týmech a taktéž chybějící snaze vyrovnat týmy
Ale to už je práce A-týmu, který zjevně bohužel nemá čas v době, kdy na serveru alespoň někdo hraje.
I tak díky za nahlášení. Pokud by se ti stále něco nezdálo, určitě se ti na to rád podívám.

Maximálně bych mohl zmínit občasné neplnění módů hráčů na Zoyerově demě a to v obou týmech a taktéž chybějící snaze vyrovnat týmy

I tak díky za nahlášení. Pokud by se ti stále něco nezdálo, určitě se ti na to rád podívám.
► Srdcem pravý KNIFER◄ since 2008
-
VesmirCZ - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1