• Stránka 1 z 1
[Z] Nomalyyzuk / CTF
Zdravím hráčov Gamesites portálu. Dnes som tu preto, lebo by som chcel opätovne požiadať o práva na CTF serveroch.
Nick v hre : Nomalyyzuk
Nick na fóre : Nomalyyzuk
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 19
Steam nick : Jaymun
Steam ID : STEAM_0:0:456187783
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/ ... ayer=55609
Nejaké bany alebo prehrešky (GS, iný portál) : Aktuálne hrávam aktívne len CTF server na non-steam účte Skillik, kde sa aj snažím dostať do TOP 15 hráčov na serveri, ako som tam bol aj kedysi. Prehrešok na danom účte mám len jeden a to neplnenie módu ( 1 h trest ). Samozrejme to chcem napraviť a tým pádom dodržiavať dané pravidlá hry a módu.Plniť mod v zmysle - brať vlajku alebo doprevádzadzať…
Niečo o sebe : Volám sa Dávid, veľa hráčov ma môže poznať pod prezývkou Skillik. Som študent SPŠ Dopravnej, kde študujem odbor Prevádzka a ekonomika v doprave. Voľný čas rád trávim s priateľkou, kamarátmi, rodinou, ale samozrejme aj hraním CS. Moje záľuby/koníčky sú futbal, ktorému som sa v mladšom veku venoval aj na amatérskej úrovni, teraz si ho len tal zahrám s kamarátmi. CS je tiež neoddeliteľnou súčasťou môjho života, zapnem ho, zahrám si a odreagujem sa.
Prečo by som chcel na GS adminovať : Ako som vyššie uvádzal Adminom na GS portáli som už bol asi pred cca 4 rokmi. Veľa ľudí sa možno pýta, tak prečo tam niesom ? Vyhodili ma ? atď… Čo je ale pravda, že v tej dobe som mal 16 rokov a hrával som viacej hier v tu istú dobu, v skratke som dostal VAC na steame na ktorom mi boli udelené práva a tým pádom som nemohol ďalej byt adminom prostrednícvom toho Steam účtu. Dostal som možnosť, že keď budem mať novy steam a CS 1.6 tak práva dostanem naspäť, čo sa stalo a veľmi ma to mrzí, že v tu dobu čo som dostal aj ten VAC prišiel o práva tak som vyhorel, a nevedel čo ďalej, či to seknem s hrami alebo čo ďalej. Ale dnes viem že chcem byt naspäť medzi členmi AT-Gamesites a pomáhať, zlepšovať celý herný portál, byť tu pre hráčov pri potrebujem pomoci v akomkoľvek okruhu.
Touto správou chcem poďakovať tomu kto si to prečíta, pretože som si dal na tom ozaj záležať
Samozrejme budem vďačný za pozitívnu či negatívnu odpoveď, a ako sa hovorí za skúšku nič nedáš
Dodatočne chcem ešte pozdraviť eXtr3mera, ktorý si ma predpokladal po takej dobe už nebude ani pamätať
S pozdravom Nomalyyzuk.
Nick v hre : Nomalyyzuk
Nick na fóre : Nomalyyzuk
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 19
Steam nick : Jaymun
Steam ID : STEAM_0:0:456187783
Hlstats : https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/ ... ayer=55609
Nejaké bany alebo prehrešky (GS, iný portál) : Aktuálne hrávam aktívne len CTF server na non-steam účte Skillik, kde sa aj snažím dostať do TOP 15 hráčov na serveri, ako som tam bol aj kedysi. Prehrešok na danom účte mám len jeden a to neplnenie módu ( 1 h trest ). Samozrejme to chcem napraviť a tým pádom dodržiavať dané pravidlá hry a módu.Plniť mod v zmysle - brať vlajku alebo doprevádzadzať…
Niečo o sebe : Volám sa Dávid, veľa hráčov ma môže poznať pod prezývkou Skillik. Som študent SPŠ Dopravnej, kde študujem odbor Prevádzka a ekonomika v doprave. Voľný čas rád trávim s priateľkou, kamarátmi, rodinou, ale samozrejme aj hraním CS. Moje záľuby/koníčky sú futbal, ktorému som sa v mladšom veku venoval aj na amatérskej úrovni, teraz si ho len tal zahrám s kamarátmi. CS je tiež neoddeliteľnou súčasťou môjho života, zapnem ho, zahrám si a odreagujem sa.
Prečo by som chcel na GS adminovať : Ako som vyššie uvádzal Adminom na GS portáli som už bol asi pred cca 4 rokmi. Veľa ľudí sa možno pýta, tak prečo tam niesom ? Vyhodili ma ? atď… Čo je ale pravda, že v tej dobe som mal 16 rokov a hrával som viacej hier v tu istú dobu, v skratke som dostal VAC na steame na ktorom mi boli udelené práva a tým pádom som nemohol ďalej byt adminom prostrednícvom toho Steam účtu. Dostal som možnosť, že keď budem mať novy steam a CS 1.6 tak práva dostanem naspäť, čo sa stalo a veľmi ma to mrzí, že v tu dobu čo som dostal aj ten VAC prišiel o práva tak som vyhorel, a nevedel čo ďalej, či to seknem s hrami alebo čo ďalej. Ale dnes viem že chcem byt naspäť medzi členmi AT-Gamesites a pomáhať, zlepšovať celý herný portál, byť tu pre hráčov pri potrebujem pomoci v akomkoľvek okruhu.
Touto správou chcem poďakovať tomu kto si to prečíta, pretože som si dal na tom ozaj záležať
Samozrejme budem vďačný za pozitívnu či negatívnu odpoveď, a ako sa hovorí za skúšku nič nedáš
Dodatočne chcem ešte pozdraviť eXtr3mera, ktorý si ma predpokladal po takej dobe už nebude ani pamätať
S pozdravom Nomalyyzuk.
Exist ways or reasons... Choose
-

Nomalyyzuk - Amatér

[Z] Nomalyyzuk / CTF
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Nomalyyzuk / CTF
Ahoj, som rád že si tu doplnil topic môjho banu, ktorý som aj vyššie zmienil ak si nečítal správu. Síce som neuviedol dátum, ale jasne som písal, že som v daný moment pravidlá úplne nedodržala uvedeným dôvodom banu som ich porušil. Uvedomujem si svoje konanie a preto sa snažím byt lepším a neopakovať to. Samozrejme ti ďakujem za reakciu v danej podobe na moju žiadosť 
-

Nomalyyzuk - Amatér

ja bych se tě chtěl zeptat, jako možná budoucího admina, jestli ti příjde normální se neustále napojovat do spectu, už bůh ví jak dlouho a nahánět tam hodiny ? máš skóre 3:1 a played time 1 hodinu a 20 minut. Tím že se neustále připojuješ tak vyhazuješ jednoho bota a jak tě to kickne, tak to přidá jednoho bota a bum, najednou je situace 6:4 a je instantní přesun prvního mrtvého hráče z týmu o více lidech.. teďkom si jednu celou mapu docela dost přehazoval hráče.. jestli chceš play time tak hrej.. a jestli někoho točíš tak to hodně štěstí s těmi 50 demy po 2 minutách..
- Zoyer
- Amatér

Ahoj, ak som spôsobil presuny kvôli môjmu spectu, tak ma to mrzí nechcel som nijako narušiť dianie na serveri, iba som sledoval hru 
-

Nomalyyzuk - Amatér

Čau, prečo nehráš na Steame, ale na nonsteame?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-

eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin

Ahoj, na Steame nehrávam hlavne z toho dôvodu že keď som mal starší pc tak mi to tam išlo horšie a neprišlo mi to, že je to tak plynulé ako na GS non-steame. Ale keďže som minule hral na steame tú chvíľku tak som si uvedomil tým, že už nemám pc ako kedysi tak je to v pohode. Samozrejme som schopný prejsť a hrávať fulltime na steame ak to bude nutné. Ďakujem
Nomalyyzuk.
Nomalyyzuk.
-

Nomalyyzuk - Amatér

Žiadať o práva, ktoré dostaneš na Steam, ale stále aktívne hrať na nonsteame mi nedáva veľmi nezmysel...
Každopádne sa ku mne dostali sťažnosti od hráča aj adminov o dodržiavaní pravidiel pri tvojej hry.
+ https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=3455
Zamietnuté
Každopádne sa ku mne dostali sťažnosti od hráča aj adminov o dodržiavaní pravidiel pri tvojej hry.
+ https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=3455
Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
-

eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin

• Stránka 1 z 1