• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] kuld1s - Nadržování/Neschopnost
Nick hráče: kuld1s
SID64 hráče: 76561199026137247
Screen SID64 hráče: Odkaz
Přibližný datum a čas: 23/04/2026 20:13-
Server: JailBreak #1
Popis situace: Simon poslal téčko za mnou. Téčko čekalo před secret a následně do něj vlezl a po nějaké době vyhodil deagle. Potom jsem vylezl a umřel jsem. Dokonce SIMON reagoval na samotný deagle a následně se dohadují, jak to bylo či nebylo... Potom jsem vylezl a umřel jsem. Druhé Téčko přežilo..
Demo: Odkaz
Vyčasování: 2:1
PS: Abych popsal situaci na serveru, bylo to peklo, CTčka nevědí, co dělají. Padalo spoustu freekillů, zbytečných nevýhod nebo nadržování.
SID64 hráče: 76561199026137247
Screen SID64 hráče: Odkaz
Přibližný datum a čas: 23/04/2026 20:13-
Server: JailBreak #1
Popis situace: Simon poslal téčko za mnou. Téčko čekalo před secret a následně do něj vlezl a po nějaké době vyhodil deagle. Potom jsem vylezl a umřel jsem. Dokonce SIMON reagoval na samotný deagle a následně se dohadují, jak to bylo či nebylo... Potom jsem vylezl a umřel jsem. Druhé Téčko přežilo..
Demo: Odkaz
Vyčasování: 2:1
PS: Abych popsal situaci na serveru, bylo to peklo, CTčka nevědí, co dělají. Padalo spoustu freekillů, zbytečných nevýhod nebo nadržování.
-

xXLutzXx - CS2 Akademik
[Vyřešeno] kuld1s - Nadržování/Neschopnost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: kuld1s - Nadržování/Neschopnost
Hráč kuld1s zabanovaný za Neschopnosť CT/Simona
Dík za nahlásenie.
+1 - Síce kuld1s (simon) poslal hráča na vystrel do secretu ale bolo to po dlhšej dobe ked už dávno v CT zóne bol, navyše vytiahol pred ním zbran schoval ju a potom ju až vyhodil čo mal riešiť a nie ho nechať len tak.
Dík za nahlásenie.
+1 - Síce kuld1s (simon) poslal hráča na vystrel do secretu ale bolo to po dlhšej dobe ked už dávno v CT zóne bol, navyše vytiahol pred ním zbran schoval ju a potom ju až vyhodil čo mal riešiť a nie ho nechať len tak.
Idem sa dať liečiť, ááno.

-

Hasbullka - CS2 Admin

• Stránka 1 z 1