Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Quartz / Jailbreak

Příspěvekod GGquartz539 » 29 kvě 2026, 14:40

Nick na serveru: Quartz
SID64: 76561198152485940
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 22
Bany, které jsem dostal: Něco kolem 2016 ze starých jb, kde jsem jako malý dělal neplechu.

Něco o mně: Jmenuju se Dan, pocházím z Prahy, kde také žiju. Většinu času trávím doma, buď prací jako programátor, nebo hraním všemožných her. Mimo to je můj hlavní zájem karetní hra mtg, kterou chodím hrát s přáteli. Mám také kočku, jejíž jméno vám neřeknu.

Proč právě já: Jailbreak hraju už přes 10 let, stále mě baví a za tu dobu jsem se toho dost naučil. Když hraju, jde mi hlavně o to, aby si každý na serveru hru užil a aby nevznikaly zbytečné hádky nebo problémy. Když někdo potřebuje poradit, tak mu rád pomůžu. Byl bych rád za příležitost pomáhat komunitě i dalším způsobem než jen tvorbou map. Snažím se vystupovat slušně, dobře vycházet s každým hráčem a simonovat tak, aby hra byla zábavná pro všechny.

Zkušenosti s CS2: Mám nahráno přes 4000 hodin, z čehož je větší část na různých komunitních serverech, hlavně na jailbreaku, který aktivně hraju i od spuštění v CS2. Několik set hodin z toho jsem také strávil učením se Source 2 a tvorbou map. Pro GS jsem vytvořil mapu highrise a aktivně upravuju několik dalších map. Kromě toho se zajímám o skiny a výjimečně si zahraju i matchmaking.
Quartz
https://steamcommunity.com/id/GGquartz/
GGquartz#4713
GGquartz539
CS2 Akademik Pokročilý

Quartz / Jailbreak

od Rumcajz » 29 kvě 2026, 14:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Quartz / Jailbreak

Příspěvekod ericek111 » 31 kvě 2026, 22:05

Do PM mi napíšeš jméno kočky a vyhovnující termín testu.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Zpět na Nábory Adminů