Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Molaryx / JB

Příspěvekod DellisSk » 07 čer 2026, 21:39

Nick na serveru: Molaryx
SID64: 76561198978917086
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 20
Bany, které jsem dostal: Myslím si že sa posledné roky žiadne :lol:
Něco o mně:
Volám sa Oliver, mám 20 rokov a vyštudoval som Strednú priemyselnú školu. Už nejaký čas pracujem a za posledné roky som sa dosť zmenil. Povedal by som, že som dospel a veľa vecí začal vnímať inak. Som pokojný človek a myslím si, že väčšina problémov sa dá vyriešiť s rozvahou a bez zbytočných konfliktov.
Už dlhšiu dobu pravidelne cvičím, čo ma veľmi baví a pomáha mi to rozvíjať samého seba. Vo voľnom čase rád chodím von, stretávam sa s ľuďmi a spoznávam nové možnosti a zážitky. Som spoločenský typ človeka, ktorý si vie užiť dobrú zábavu, ale zároveň si váži aj pokojné chvíle s blízkymi.
Som cieľavedomý, zodpovedný a rád na sebe pracujem, či už po fyzickej, alebo osobnostnej stránke. Verím, že človek by sa mal neustále posúvať vpred a snažiť sa byť každý deň lepšou verziou samého seba. Samozrejme, rád si občas aj vypijem a zabavím sa :lol:
Proč právě já: Keďže mám dlhodobé skúsenosti s adminovaním práve na tomto portáli, myslím si, že by som bol pre AT dostatočným prínosom. Často sa na serveroch stretávam so situáciami, ktoré by sa dali riešiť efektívnejšie alebo lepším spôsobom. Mnohokrát ide len o nezhody medzi hráčmi, keďže každý má svoj pohľad na vec a je presvedčený o svojej pravde.
Takéto situácie si niekedy vyžadujú dlhšie vysvetľovanie a komunikáciu, no našťastie sa mi doteraz vždy podarilo dospieť k rozumnému záveru. Hráči si nechali situáciu vysvetliť, pochopili druhú stranu a nakoniec sa všetko vyriešilo bez väčších problémov.
Práve v takýchto prípadoch si myslím, že by som vedel pomôcť viac ako člen admin tímu než ako bežný hráč. Vďaka svojim skúsenostiam, trpezlivosti a schopnosti komunikovať s ľuďmi by som dokázal prispieť k rýchlejšiemu a spravodlivejšiemu riešeniu problémov na serveri.
Zkušenosti s CS2: CS2 a celkovo, či už CS alebo CS 1.6, hrávam od detstva, čiže som s tým nejako tak vyrastal.
Taktiež som bol aj dlhú dobu admin na tomto portáli a myslím si, že mám zasa nejaký ten prínos pre AT.

Případné poznámky: Viem, že na serveri asi nemám odohraný ideálny čas alebo teda nemám žiadne PP, no každú situáciu som vyriešil na serveri, čiže nebolo potrebné dávať to na fórum. Ale tak za pokus to stojí. :lol:
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Molaryx / JB

od Rumcajz » 07 čer 2026, 21:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Nábory Adminů