• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] marlboro king / MFK
Nick hráče: marlboro king
SID64 hráče: 76561197962191643
Screen SID64 hráče: v důkazu
Přibližný datum a čas: 25.06.2026 18:55
Server: Jailbreak 1
Popis situace: v první situaci dal hráč nesplnitelný příkaz a poté 2xFK, chybu nechtěl přiznat, poté co jsem byl SIMONEM, dal MFK v situaci, kdy měli všichni mít puštěnou klávesnici a myš
Důkaz: https://youtu.be/9BikAaRzEEI
SID64 hráče: 76561197962191643
Screen SID64 hráče: v důkazu
Přibližný datum a čas: 25.06.2026 18:55
Server: Jailbreak 1
Popis situace: v první situaci dal hráč nesplnitelný příkaz a poté 2xFK, chybu nechtěl přiznat, poté co jsem byl SIMONEM, dal MFK v situaci, kdy měli všichni mít puštěnou klávesnici a myš
Důkaz: https://youtu.be/9BikAaRzEEI

-

SkyL1NE - Pokročilý

[Vyřešeno] marlboro king / MFK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: marlboro king / MFK
Zabanován za Multifreekill a Nadávky Velké.
Příště mi screen SID dej normálně do nahlášení.
A bylo byl dobré si zapnout nahrávání vlastního hlasu, protože v klipu tě nebylo slyšet. Stahoval jsem si demo, abych slyšel příkazy.
Díky za nahlášení.
Příště mi screen SID dej normálně do nahlášení.
A bylo byl dobré si zapnout nahrávání vlastního hlasu, protože v klipu tě nebylo slyšet. Stahoval jsem si demo, abych slyšel příkazy.
Díky za nahlášení.

-

jarypo - CS2 Admin

Re: [Vyřešeno] marlboro king / MFK
ta situace s tim "pojdte na caru" a otevrel jsem dvere proc jsem za to dostal ban kdyz to tu pouziva kazdej druhej admin?
otevre cely a rekne at jdou na caru
celkem nechapu
otevre cely a rekne at jdou na caru
celkem nechapu
- kush1337
- Kolemjdoucí

Ban jsi dostal za druhou situaci, kdy jsi tam všechny prostě vystřílel, když měli mít puštěnou klávesnici a myš.
Situace kterou popisuješ jsi ale taky udělal špatně, protože jsi řekl "běžte na čáru", ale jelikož byly cely zavřené, tak to byl nesplnitelný příkaz.
Situace kterou popisuješ jsi ale taky udělal špatně, protože jsi řekl "běžte na čáru", ale jelikož byly cely zavřené, tak to byl nesplnitelný příkaz.

-

jarypo - CS2 Admin

jarypo píše:Ban jsi dostal za druhou situaci, kdy jsi tam všechny prostě vystřílel, když měli mít puštěnou klávesnici a myš.
Já se tě ale ptám proč to používají admini a hráči? Řeknou příkaz a otevřou cely a je to platný příkaz a většinou se to na serveru neřeší. Proč za to dostávám ban? Vůbec nepobírám.
- kush1337
- Kolemjdoucí

Drahý hráči, když řekneš "jdi na čáru" ale já mám zavřenou celu = nemůžu na čáru = příkaz neplatí protože je pro mne nesplnitelný. Většina hráčů říká "po otevření cel" nebo je hned otevřou a použijí tvojí větu "jděte na čáru". :)

-

SkyL1NE - Pokročilý

• Stránka 1 z 1