• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Prosím o pomoct !
j4nkom píše:Jednoduchá vec... Musíš odinštalovať csko ale keď ho odinštaluješ tak musíš vymazať po ňom aj všetky subory.. Su to skryté súbory ktoré neukazuje len tak v Program filles.. Niekde sa to dá zviditelniť ja to už mám ale nevime teraz kde som to robil.. Skús na nete pohľadať ako sa daju zviditelniť súbory.. Potom len odinštaluj, vymaž zvyšné subory a znova naištaluj.. To by ti malo ísť
Napíšem to sem aj tebe

Tak som trochu hľadal a našiel som to

Skus to či ti to nepomôže.
Odinštaluj CS, vymaž všetky súbory čo ti ešte ostali, aj čo sú skryté (ovládací panel, možnosti priečinka- karta zobrazenie- a tam nájdi zobrazovať skrýté súbory, priečinky... toto zaškrtni, daj ok)
Potom hľadaj zložku CS aj v C:\Users\tvoje konto\AppData niekde tam bude asi v Local, neviem už presne ako to je pri NS a tiež vymaž čo tam nájdeš k CS všetko nahoď si aj ccleaner spusti v ňom čistič potom aj registre, daj premazať čo ti nájde, trochu ti to aj vyčisti PC...
Možno ti to pomôže

-
j4nkom - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ahoj, pokud to chceš reinstalovat, není problém, ale než to znovu nainstaluješ smaž z ProgramFiles celou složku která zbyla, což je tuším "Counter Strike 1.6 non-steam" a až teprve teď můžeš znovu nainstalovat. Vše by už mělo být v pořádku. 

-
PraBz
Este pred reinstallom sa skus pozriet do userconfig.cfg, najdes ho v zlozke cstrike. Zahranicne servery casto prepisuju aj ten.
-
JeaR - Pokročilý
presne ako ti predemnou píšu , ty když odinštaluješ cs stále ti tam nejaké subory ostanu
musíš zmazať všetky priečinky z cs ... potom by ti to už malo baviť 

-
SemWhy - Pokročilý
Jasný config. Odinstaluj. Stáhni tady.
-
ikaro - Amatér
vymaž si cfg i usercfg a nastav si vše znova, a až budeš mít všechno nastavené dej u obou configu "Jen pro čtení" mělo by to zabránít zápisu do tvého cfg z jiných serverů
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
• Stránka 2 z 2 • 1, 2