• Stránka 1 z 1
Problém s CS 1.6 přes Steam - černá obrazovka
Ahojte,
tak jsem cca po roce znovu zapnul CSko přes Steam a nemile mě překvapila černá obrazovka, která mi naskočila po jeho zapnutí. Předtím jelo v pořádku bez jakýchkoliv problémů. Od té doby jsem jenom přeinstaloval WIN (WIN 7), žádné další změny nebyly provedeny.
Pročetl jsem forum, našel několik rad, jak toto odstranit, např. (na Steamu v Library, pravým myšítkem na CS, Properties, ... Vložit nějaký příkaz, který mi to zprovozní), nicméně se mi nelíbí tato forma úpravy, myslím si, že by to mělo jet rovnou a bez nějakých zbytečných oprav. Navíc se mi hra po této úpravě seká (pozn. hardware v notebooku mám dobrý - tady chyba nebude), při větším počtu hráčů přede mnou, smoku, výskoku, ... sekání kde se jenom podívám.
Rád bych zprovoznil bezproblémovou verzi (která se po stažení hry přes Steam normálně spustí a pojede jak má), jenom nevím, jak na to. Je tu někdo, kdo by mi s tím mohl poradit?
Pozn.: Reinstall Steamu a CS nepomohl.
Díky za odpovědi.
JiMiK
tak jsem cca po roce znovu zapnul CSko přes Steam a nemile mě překvapila černá obrazovka, která mi naskočila po jeho zapnutí. Předtím jelo v pořádku bez jakýchkoliv problémů. Od té doby jsem jenom přeinstaloval WIN (WIN 7), žádné další změny nebyly provedeny.
Pročetl jsem forum, našel několik rad, jak toto odstranit, např. (na Steamu v Library, pravým myšítkem na CS, Properties, ... Vložit nějaký příkaz, který mi to zprovozní), nicméně se mi nelíbí tato forma úpravy, myslím si, že by to mělo jet rovnou a bez nějakých zbytečných oprav. Navíc se mi hra po této úpravě seká (pozn. hardware v notebooku mám dobrý - tady chyba nebude), při větším počtu hráčů přede mnou, smoku, výskoku, ... sekání kde se jenom podívám.
Rád bych zprovoznil bezproblémovou verzi (která se po stažení hry přes Steam normálně spustí a pojede jak má), jenom nevím, jak na to. Je tu někdo, kdo by mi s tím mohl poradit?
Pozn.: Reinstall Steamu a CS nepomohl.
Díky za odpovědi.
JiMiK
- JiMiK
- Kolemjdoucí
Problém s CS 1.6 přes Steam - černá obrazovka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s CS 1.6 přes Steam - černá obrazovka
S tímhle by ses měl obrátit spíš na steam suport
-
gaamer3 - Pokročilý
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
S týmto som mal problém aj ja ako som prešiel na Win8 zapol som cs zvuk išiel všetko išlo ale mal som čiernu obrazovku. Hladal som to na webe a poradili mi že si treba vypnuť na grafickej krate pre hru csko iba Antialiasing - vyhlazovanie stran. Pomohlo to a csko ide bez problémov.
-
Jany - Amatér
a nebo skus na grafice (v panulu u hodin) klikni na grafiku pravym tlačítkem a klikni na "škálovat na celou obrazovku"
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Sprav si downgrade ked nemáš spravený,alebo si vymaž config.cfg a userconfig.cfg a malo by ti to ísť.Ked ti to nepôjde tak ma kontaktuj SS na webu,skúsim ti nieako pomôcť 

VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Downgrade by mal pomôcť aj keď nechápem prečo by ti to malo sekať keď dávaš spomínané príkazy.
Jedine žeby sa ti to prehodilo na Software z D3D alebo OpenGL /neviem na čom fičí tvoja grafika/. Ale ten downgrade by to mal určo vyriešiť, mazať .cfg je zbytočné. ;D
GL

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
vyskušaj downgrade 

-
SemWhy - Pokročilý
Skus vypnut na grafice Antialiasing....ked ti to nepomože urbo downgrade..a ked ani to tak mi pošly PM a ja ti skusím ešte nejako pomoct.
CS Support
-
jns - Mistr
Steam- Vlastnosti/Miestny Subor/Integrita....
malo by to fungovat ak nie tak ten Downgrade

-
An0n1m - Pokročilý
Skus reinštalovať Cs určite ti to pomôže kamoš mal ten isty problem a preinštaloval CS a už to šlo 

-
JKJK123 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1