• Stránka 1 z 1
Re: AK47
Strielaj pomaly(po 2-3 nábojoch) na ďialku tzv "dávky"
, na blízko sa oplatí aj "fullout". Mier na hlavu ako na každej zbrani (okrem AWP a Knife
). Daj si crosshair ktorý ti vyhovuje (ja používam "small"). Farba crosshairu aby nebola taká istá ako farba mapy (steny,dvere,obloha,zem..).Dobrá citlivosť, čím menšia citlivosť tým maš presnejšiu ruku ale ja používam 5.0 a na myške mám DPI 2tlačidko. Ale samozrejme si daj cintlivosť aká ti vyhovuje.

-
Dcinko - Zkušený
Re: AK47
GUIDE - AK47 by n0thing
- Tu si môžeš pozrieť menšieho sprievodcu ktorý Ti možno pomôže a ukáže, ako pracovať s myškou a kalašníkom v CSku.
Pekný deň,
Spinnie
- Tu si môžeš pozrieť menšieho sprievodcu ktorý Ti možno pomôže a ukáže, ako pracovať s myškou a kalašníkom v CSku.
Pekný deň,
Spinnie
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1