• Stránka 1 z 1
Residence
Dobrý den,
já osobně si myslím, že mi přijde celkem hloupé aby někdo se mohl portnout na cizí residenci, já jako hráč bych nechtěl aby se mi kdololi připojoval na mou resku, otravoval tam a dělal, to co se mi nelibí. Taky se mi nelibí, že se můžeme naportit na resku: /res tp Xp je to xp farma, když někdo přijde nový a začíná, tak ani se nemusí moc snažit a ejhle má 30lvl za pár sekund, co si myslím že ztrácí hraní MC, budování atd.. snižuje to dobu hraní a připadnou možnost zakoupení VIP. Nemusíte se ani snažit, stačí vám nějaké to železo, případně dia, zajdete do xp farmy a máte 30 lvl během pár sekund portnete se na /res tp sand a enchantnete si věci. Takhle hrajete 3 dny a máte vše postavené, protože nemusíte stavět svou xp farmu, svou enchantovnu atd.. Rozhodně si myslím, že to narušuje i ekonomiku serveru.
já osobně si myslím, že mi přijde celkem hloupé aby někdo se mohl portnout na cizí residenci, já jako hráč bych nechtěl aby se mi kdololi připojoval na mou resku, otravoval tam a dělal, to co se mi nelibí. Taky se mi nelibí, že se můžeme naportit na resku: /res tp Xp je to xp farma, když někdo přijde nový a začíná, tak ani se nemusí moc snažit a ejhle má 30lvl za pár sekund, co si myslím že ztrácí hraní MC, budování atd.. snižuje to dobu hraní a připadnou možnost zakoupení VIP. Nemusíte se ani snažit, stačí vám nějaké to železo, případně dia, zajdete do xp farmy a máte 30 lvl během pár sekund portnete se na /res tp sand a enchantnete si věci. Takhle hrajete 3 dny a máte vše postavené, protože nemusíte stavět svou xp farmu, svou enchantovnu atd.. Rozhodně si myslím, že to narušuje i ekonomiku serveru.
- TrIp
- Kolemjdoucí
Re: Residence
Niečo mi hovorí že ty si tu nový. Vítaj!
-
Fenix - Amatér
Pomoc
Ahoj vítaj!
Takže ako prvé poprosím o to aby sa tento topic presunul do Rady a Návody
Podruhé nebudem ti sem písať že to čo hovoríš nemá zmysel i keď je to tak..
Ale berem to tak že si nový hráč na našich GS serveroch!
Takže Aby sa ti hráči neportovali ani neničili ani nechodili v tvojej reske si musíš napísať takýto príkaz!
(Najprv by si si mal ale resku kúpiť)
Čiže ja ti sem hodím link na jeden krásny Návod kde to máš krásne rozpísané!
Nech ti slúži dobre !
new/#viewtopic.php?f=85&t=4513
Na danom linku si vyhladáš príkaz na zakázanie teleportácie do resky..

Takže ako prvé poprosím o to aby sa tento topic presunul do Rady a Návody

Podruhé nebudem ti sem písať že to čo hovoríš nemá zmysel i keď je to tak..
Ale berem to tak že si nový hráč na našich GS serveroch!
Takže Aby sa ti hráči neportovali ani neničili ani nechodili v tvojej reske si musíš napísať takýto príkaz!
(Najprv by si si mal ale resku kúpiť)
Čiže ja ti sem hodím link na jeden krásny Návod kde to máš krásne rozpísané!
Nech ti slúži dobre !

Na danom linku si vyhladáš príkaz na zakázanie teleportácie do resky..

[Minecraft Hl.SA][Správca FB][MC Support][VIP]
-
Afrelis - Mistr
TrIp píše:Dobrý den,
Pokud nechceš aby se ti někdo portoval na tvou res tak si ten port zakaž. :
příkaz: /res tp NazevRES , zakážeš příkazem: /res set NazevRES tp false
pro hráče, kteří se můžou na tu res portnout ( i pro sebe) povolíš příkazem: /res pset NazevRES JmenoHrace tp true
případně můžeš zakázat hráčům i pohyb v tý res (nevejdou tam, ani když k ní dojdou od spawnu - pouze někteří admini tam mohou vstoupit):
příkazem: /res set NazevRES move false , jednotlivým hráčům pak můžeš pohyb v res povolit přes: /res pset NazevRES JmenoHrace move true
více info o tom zde: viewtopic.php?f=85&t=4513
co se týká té xp farmy (nevím, který server hraješ)...
ale dejme tomu na Creative 1 je 80 slotů, kdyby si každý hráč musel stavit vlastní xp farmu pak by mohlo být v jeden moment aktivních i více jak 10 xp farem ( AFK hráči u vlastní farmy, aby se jim tam naspawnovali), což by mohlo vést ke zbytečnému zatěžování serveru a tedy i lagům, takto si hráč spíš počká pokud v xp farmě není místo - než by stavil vlastní.
Možností by bylo řešit to placeným vstupem (tak jako na Skyblock serverech - Ender Trapka v Marketu) - ale to by nejspíše většina hráčů nekupovala a vytvářela vlastní...(leda nějak řešit herní měnou např. /money , ale nevím zda by se to uchytilo - opět by mohlo být výhodnější stavit vlastní).
Z jiného hlediska se aspoň nemusí odpovídat na otazky " jak postavím xp farmu " apod. Což šetří čas k řešení jiných problémů. Většina hráčů totiž návody ani rady co jsou tady na forum i přímo ve hře na cedulích nečte...
Navíc je výhodnější postavit si vlastní Ender xp farmu - pokud je možnost...(postavená i do týdne včetně natěžení materiálu)
Naví co jsou xp i za těžení uhlí, lapis, redstone, dia, emerald, vypalování v peci, množení zvířat aj. , tak 30lvl je takřka hned ...stačí jen chvíli kopat
-
Fantom36 - Kolemjdoucí
Ďakujem Fantom za doplnenie i keď si prvú polku napísal to čo ja ale fajn

-
Afrelis - Mistr
Afrelis píše:Ďakujem Fantom za doplnenie i keď si prvú polku napísal to čo ja ale fajn![]()
no ten tvuj koment tam nebyl když jsem to sepisoval

-
Fantom36 - Kolemjdoucí
Aha !
Tak teda ja to ja to locknem
Dostal si rady a keby niečo napíš mi do PM
LOCK.

Tak teda ja to ja to locknem

Dostal si rady a keby niečo napíš mi do PM

LOCK.