Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Re: JailBreak mapy.

Příspěvekod l0wShine » 13 říj 2013, 21:17

Jail_west_v2 je slušná mapa je to už od fantázie Simona čo vymyslí, ak sú CT slabší tak je tam zase výhoda vezňou a sú stále zbúry podla mňa by sa mapa mazať nemal, je tam surf a veľky plac pre Simona kde môže vymyslieť niečo originálne alebo využiť poriadne stavbára. :)

Beach je klasik a padlo tu ešte aj Crime, preboha len to nie. :D :) Moskau alebo ako sa volá ta mapa, tá mi príde úplne zbytočná mapa, kde CT vôbec nezvládajú hru a ani využiť atrakcie, blikaju tam so svetlom a je to tam akurat samý chaos ale to je otázka chutí sto ludí sto chutí. Možno by to chcelo rozdeliť nejak mapky ku prislušnemu JB to by bolo zaujimavé, JBx - 5 máp, Jby - 5 máp a to by vyriešilo snáď problém každý by si hral na servery, kde je idealná mapa, nove VIP aktivácie by nastali a istota plného servera, môj názor, ale tak. To nie je asi možné zrealizovať. :)
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

od Rumcajz » 13 říj 2013, 21:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Nerwi » 14 říj 2013, 15:12

Pamatují si,když se hrála před 3 rokami dokola tadle mapa https://www.youtube.com/watch?v=j33mXuR-L18 .Pokud by někdo věděl název prosím napište budu rád,byla to fakt super mapa,ale potom byla myslím zrušena.
Nerwi
Drbna
Drbna

Příspěvekod Matthew14 » 14 říj 2013, 16:16

Čo tu zaznelo o Jail_mosque_ka. Pardon ale bolí ma z nej hlava keď tam nejaké T/CT pustí tú "hudbu". Je to dosť otravné.
Myslím že by sa mohla vymeniť za niečo iné no update maplistu bol nedávno tak by sa sem mohol vyjadriť niekto kompetentný. Či by sa mohla aspoň pridať tá jail_czone aspoň na skúšku či sa ujme a Jail_mosque_ka odstrániť.

S pozdravom
Matthew
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
Matthew14
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod l0wShine » 14 říj 2013, 16:38

Nerwi píše:Pamatují si,když se hrála před 3 rokami dokola tadle mapa https://www.youtube.com/watch?v=j33mXuR-L18 .Pokud by někdo věděl název prosím napište budu rád,byla to fakt super mapa,ale potom byla myslím zrušena.

http://cs.gamebanana.com/maps/162943 tá mapka nie je zlá, ja mám veľa máp, dokonca aj nejaké polské ktoré su fakt peckové, také atrakcie ste snáď ani nevideli aké sú na mapách ktoré som hral, len neviem ako by som Vám tu mapu poskladal keďže obsahuje aj soundy atp. a teraz to hladať, keď mám vyše xGB máp v PCčku.. :/

...teraz kukam a vygooglil som .bsp ale či to má aj nejaké soundy o.O no boh vie hodim nejake screeny z toho aj..

http://chomikuj.pl/Adamiss/Counter-Strike/MAPY/jail/jail_bitcyber_2,1613940385.bsp

SCREENY: http://www.sendspace.com/file/8ew2nw
pw cheater

Je tam nejaka chyba že tam chýba čiara, zbrojnica je nejak bugnuta no po mape je samo o sebe veľa zbraní a je to už o fantázii Simona v prípade je tu nejaký mappacker ktorý by ju mohol editnuť. :P Stojí to za to myslim. :) Trošku iná ako klasicke mapy. :)
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Tomix42 » 17 říj 2013, 06:20

Pokud vím,tak se přidaly 2 nové mapy
Tomix42
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Symbio » 20 říj 2013, 03:29

Doporučil bych mapu alcatraz...velká a připomíná alcatraz( jak překvapivé :D)
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Ovie » 20 říj 2013, 06:57 VIP

Taky jsem pro přidání mapy jail_czone :) Je to velká i dobře vypadající mapa :) Jenom podle videa lepší než třeba jail_rats, ale to je na vedení a HLSA .. :)
Ovie
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod AJBublif » 20 říj 2013, 23:44 VIP

Šmoulo moc se na tvojí mapu těším :)) Doufám že nebude celá růžova jak tě znám:D
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
AJBublif
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Hoover » 21 říj 2013, 15:30 VIP

Mohli by ste mi vymenovať všetky mapy, ktoré ostali? Lebo vidím, že napr. 6oda1salon dali preč
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod SemWhy » 22 říj 2013, 07:24

ja by som skôr povedal že mapa Jail_west_v2 je tak trocha nanič.Je tam hodne málo atrakcí nato , aká je ta mapa velká.Tá mapa je jenom o fantazii simona , co vymyslí ... spíš by tuto mapu meli odobrat protože na servery kde hrávam (JB3) hraná moc není ...
SemWhy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod yeTTynka » 26 říj 2013, 18:33

tez velmi kvalitni mapka je jb oasis , dost atrakci a urcite by stala za zkousku :)
yeTTynka
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod l0wShine » 26 říj 2013, 21:24

Staršia mapa ktorá pripomína trochu celami Russian, ktorá tu bola ešte pradáavno na džajloch ale je to omnoho večsie, megálna mapa pre vela hráčov s atrakciami ako drak. !! http://www.17buddies.net/17b2/View/Map/61329/jb_desert_v1.html
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MiskinShortyx3 » 26 říj 2013, 22:11

hram tu na jb asi 3roky a ani raz som tam nevidel mapu jb_desert_v1 :(
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MiskinShortyx3
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod PoldasQweek » 26 říj 2013, 22:57

To co chceš je základní mapa, kterou vedení mazat nebude, protože si myslí že je hraná, přitom děti, co to tam neznají tam na něco kliknou a hraje se třeba nudná bez atrakcí mapa Beach a hráče co tam hrají delší dobu to potom otravuje.
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod l0wShine » 27 říj 2013, 01:10

Shortyx3 píše:hram tu na jb asi 3roky a ani raz som tam nevidel mapu jb_desert_v1 :(

Vravím že Russian tu bola pradávno, celami pripomína desert práve túto mapu... Neviem či Desert nebol tiež tunaj bolo tu vela map pamätám takú city mapu kde je jedáleň pred celami alebo sursistu mapu rovnu plošinu bez atrakcii... :) Tiež som tu na džajloch prakticky od JB1-čky.. Ešte si pamätám takú zvláštnu tmavú mapu kde bola kyselina za dverami, bol tam nejaký vlak, pred celami tenučká čiara a jedna priekopa, jedna rozhladna pre CT to bolo keď ešte len JB sa zabiehalo fuu to bol zmätok.

Ale čo sa týka Desertu, čekni tu mapu je fatalne veľká snáď až moc podla mňa by bola hraná super atrakci tam sú. :)
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

PředchozíDalší

Zpět na JailBreak Servery