• Stránka 1 z 1
Seka
Ahoj hrozne mi laguju hry ako je napr. Assassins Creed 3 alebo FarCry3 aj Outlast musím hrať na min. grafike na veľmi low a mám nové PC .. Parametre : Procesor 2.4, 4 jadrá (2GB) , RAM: 8 GB, Disk 1 tera, Grafická karta : Nvidia GeForce GT 630 PC mám HAL 3000 64- bitový windows 7 home premium ... Ja fakt neviem PC som kupoval nedávno asi pred pol rokom ... no mne povedali že ten počítač je taký proste že už toho viac zvládne a potiahne mi náročné hry aj som sa s predavačom bavil o grafickej karte a povedal mi že je dobrá výkonná ... ovladače som neinštaloval lebo neviem jak potreboval by som aby mi to niekto "vysvetlil" vyčistil som PC s antivirakom aj s ccleaner aj som defragmentoval disk aj vymazoval súbory aj game booster som stiahol na low to už ide cekom v pohode ale tak ako mi to ide na low som čakal že to pôjde na medium-high no čakal som viac a nakoniec toto že mi nepotiahne 1 hru ani na low .. Diky ..
-
Maratt - Zkušený
Re: Seka
Maratt píše:Ahoj hrozne mi laguju hry ako je napr. Assassins Creed 3 alebo FarCry3 aj Outlast musím hrať na min. grafike na veľmi low a mám nové PC .. Parametre : Procesor 2.4, 4 jadrá (2GB) , RAM: 8 GB, Disk 1 tera, Grafická karta : Nvidia GeForce GT 630 PC mám HAL 3000 64- bitový windows 7 home premium ... Ja fakt neviem PC som kupoval nedávno asi pred pol rokom ... no mne povedali že ten počítač je taký proste že už toho viac zvládne a potiahne mi náročné hry aj som sa s predavačom bavil o grafickej karte a povedal mi že je dobrá výkonná ... ovladače som neinštaloval lebo neviem jak potreboval by som aby mi to niekto "vysvetlil" vyčistil som PC s antivirakom aj s ccleaner aj som defragmentoval disk aj vymazoval súbory aj game booster som stiahol na low to už ide cekom v pohode ale tak ako mi to ide na low som čakal že to pôjde na medium-high no čakal som viac a nakoniec toto že mi nepotiahne 1 hru ani na low .. Diky ..
máš PC v zaprášeném prostředí protože může být přícinou přehřívání + gt 630 je sice slusna grafika no je dost low end

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Maratt píše:Takže ? na hovno grafika ?? nepotiahne medium-high ?? A PC mám pod stolom takže prachu by tam toľko byť nemalo ale každopádne sa na to pozriem a vyčistím .. Môžeš mi napísať jak často mám PC "odprašiť" ??
Tak jednou za pul roku ale nedivej se tam pokud je PC v zaruce musel by si sundat pecet ktera dava zaruku ... ale je to podle toho v jak zaprasenem prostredi PC je

-
Maratt píše:A nevedel by si mi ešte niečo poradiť skúšal som už veľa vecí tak ja už fakt neviem až tak sa do toho nerozumiem .. Diky
V zaruce je ?

-
S predavacmi sa nebav, vedia hovno o tom co ti davaju a chcu ti len predat PC a preto ta klamu. GT 630 bola vykonna grafika mozno v roku 2005. Oklamal ta, ta grafika je slaba. Far Cry je dost na rocna hra na grafiku. Jedien co mozes spravit je zmensit rozlisenie na 1024x768 pretoze cim mensie je rozlisenie tym lahsie grafika zvlada svoju pracu.
Ak mas zdroj co ma 500w a viac tak staci kupit toto: http://www.alza.sk/gainward-gtx650-ti-boost-d406440.htm
najlacnejsia grafika ktora sa ti oplati a tie hry co spominas zvladne aj na ultra.
Ak mas zdroj co ma 500w a viac tak staci kupit toto: http://www.alza.sk/gainward-gtx650-ti-boost-d406440.htm
najlacnejsia grafika ktora sa ti oplati a tie hry co spominas zvladne aj na ultra.
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Ahoj.
Thony má pravdu
GT 630 nebo kolik..
Není herní grafika herní GPU poznáš podle označení GTX. Já mám třeba nvidia geforce GTX+ 9800 a úplně v pohodě na ultra všechno.
Pak jsou ještě GTX Ti. A ty mají minimálně 2x větší výkon no pak záleží na zdroji a procesoru. 
Thony má pravdu

-
Smajlice - Zkušený
• Stránka 1 z 1