Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Speciální předměty,admini? (Není to stížnost, jen diskuze.)

Příspěvekod Unicron » 10 lis 2013, 02:03

Zdravíčko
Chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné trochu upravit speciální předměty? Já hraji Furiena už nějaký ten pátek a vůbec nevíte jak jsem byl nadšený když jsem se dozvěděl, že bude Update. Každopádně to dopadlo opačně. Chápu, že "Nesmrtelnost" se novým hráčům co přišli až po updatu (Nechci ale říct,že se to třeba některým novým nelíbí to ne..) velice zamlouvá, ale pro mě jakožto "staršího" (Nemyslím věkově, ale jak dlouho hraju Furiena) hráče je to trochu smutné. Víte ono dřív se skill poznal díky tomu jak umíš skákat,sekat nebo komunikovat s ostatníma, ale dnes je to většinou "Mám nesmrtelnost a Sk.. ouuuu yeeah, jdu po 10s začátku kola přímo k CT.. vždyť nemají šanci." -> Neříkám že Sk je špatné to né, ale ta Nesmrtelnost... To se mi zdá trochu přehnané. Člověk který si jde s chutí zahrát, protože tam byli fajnový lidé,admini a prakticky celý furien, doufá, že si aspoň trochu zahraje FairPlay (Pro ty co neví - Vyrovnaná hra). Servry s VIP nemohou být nikdy FairPlay (Neříkám,že je to špatné něčím se vydělávat musí.), ale toto.. Vážně si myslíte, že to je tak dobře. To nechcete aby si tam lidi připadali trochu lépe?
Když tam přijde nováček a vyběhne tam na něj nějaký Furien, který ho dá na jednu ránu a vy si říkáte "Jakto vždyť jsem do něj střílel a měl být mrtvý. Jak to že má plný HP?" tak si uvědomíte, že je to divné a že vás to tak asi bavit nebude.
Je mi jasné, že toto nebudete brát moc vážně, ale Noblemar (promiň, jestli jsem napsal špatně jméno) a Dawo vy jste hráči, kteří už mají taky něco nahráno a neříkejte mi, že je to tak dobrý. Netuším jestli si mě aspoň jeden z vás vybavuje, ale já si vás pamatuju, že jste vždy byli hodně dobří hráči, kterým stačilo pár peněz, aby byli každý kolo první. A musíte si určitě říkat někde v hloubi duši, že by jste chtěli vrátit čas kdy byl Furien jiný a podle mého názoru lepší.

Co se týče Wolfova tématu kousek dole. Je velká pravda co řekl a i když chápu, že máte svůj život. Já ho mám taky a můžu říct, že venku je to o hodně zábavnější.. s přáteli či se svou milou, ale adminy jste chtěli dělat vy a když jste je chtěli dělat, určitě jste museli vědět co to obnáší. Každopádně to jsem úplně vybočil.. co tím chci říct je, že je vás málo. Proč nevezmete více lidí (Ano, někteří žádosti jsou většinou jeden velký pokus o žert někdy..).
Vím, že vám můžu pomáhat atd. ale dříve byla k adminovi úcta a byli přísnější. Proč to není i teď? Přídu na server a 5 lidí nadavá adminovi, že je to de--- a kre--- a že nechápou, proč dostal práva. Proč jim nedá hned Ban za urážky admina. Je to proto, že se vás bojí. Bojí se dát někomu ban, protože by mohli třeba přijít o práva. Chci jen říct "Nebojte se!" a ukažte hráčům, že vás nevybrali pro srandu králíku.

No celkem jsem se rozepsal vím :) a jsem velice rád jestli jste si to přečetli celé a něco si z toho vzali. Poprosil bych kdyby jsme se o tom mohli bavit normálně a né, že mi tu někdo bude psát, že je to jejich život, že nesmrtelot je suprová a já jsem kid. Možná jsem ještě dítě, ale v hlavě to mám v pořádku a chci o tomto diskutovat jako člověk :).

ZKRÁCENĚ MÉ OTÁZKY:
1) Co říkáte na vyrovnanost -> Nesmrtelnost ?
2) Nechcete vzít více lidí do A.teamu ?
3) Jaký názor máte na celou věc ?
4) Nechcete zpátky starý časy Furiena ?

Děkuji za vše Unicorn UnIcRoNsky
Unicron
Zkušený
Zkušený

Speciální předměty,admini? (Není to stížnost, jen diskuze.)

od Rumcajz » 10 lis 2013, 02:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Speciální předměty,admini? (Není to stížnost, jen diskuz

Příspěvekod dawo8 » 10 lis 2013, 09:49

Väčšina hráčov chcela niečo nové na furiene tak sa spravili takéto úpravy aké aj sú s týmito iteamami + nesmrteľnosť sa upravila.VIP-za výhody si každý zaplatil z vlastnej peňaženky a to im odobrať nemôžeme(myslím VIP výhody).

Unicron píše:je vás málo. Proč nevezmete více lidí (Ano, někteří žádosti jsou většinou jeden velký pokus o žert někdy..).

Adminov naberáme stále ale sú tu určité pravidlá a podmienky,ktoré sa musia dodržiavať.

Unicron píše:Vím, že vám můžu pomáhat atd.

My sme Vám za to veľmi vďačný ale o to tu teraz nejde :D.

Unicron píše:ale dříve byla k adminovi úcta a byli přísnější. Proč to není i teď? Přídu na server a 5 lidí nadavá adminovi, že je to de--- a kre--- a že nechápou, proč dostal práva. Proč jim nedá hned Ban za urážky admina. Je to proto, že se vás bojí. Bojí se dát někomu ban, protože by mohli třeba přijít o práva. Chci jen říct "Nebojte se!" a ukažte hráčům, že vás nevybrali pro srandu králíku.

Znova,je tu určitý banovací postup a ten postup musia admini dodržiavať,nemôžu dať hneď z fleku ban za jednu nadávku.

1.Napísal som hneď v prvej vete :).
2.Odpoveď je vyššie.
3.Každý má iný názor ale môj názor?Zmena už musela prísť aj keď by som si najradšej niekedy zahral aj OldSchool Furien(bez iteamov atď.) :D.
4.Vedeniu sme to už navrhli ale zamietli to :).
Obrázek
-------------------------------------------------------
Obrázek HLSA Furien´s
dawo8
Mistr
Mistr

Příspěvekod Unicron » 10 lis 2013, 10:28

Super, děkuju za normální odpověď :) každopádně, nešlo by tedy udělat Oldschool Furien server ?
Obrázek
ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1

Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)

----------------------
Redaktor#
Unicron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dcinko » 10 lis 2013, 12:12

Unicron, ten server by sa hodil .. napr zrušiť Furien Night.. VIPka presunuť alebo v "pravidlách" čo su pri VIP kúpe.. VIP sa stratí pri páde furienu.. ako na HNS block, ja som prestal hrať furien kôli updatu a ak sa pamatám tak nieje 1 admin odišiel (Rosomak...) . Na tom servery by bolo dosť ludí .
Dcinko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod dawo8 » 10 lis 2013, 13:05

Dcinko píše:a ak sa pamatám tak nieje 1 admin odišiel (Rosomak...) .

Admini nie kvôli updateu odišli ale kvôli tomu,že si neplnili svoje povinnosti :).
Unicron píše:Super, děkuju za normální odpověď :) každopádně, nešlo by tedy udělat Oldschool Furien server ?

Uvidíme...
Obrázek
-------------------------------------------------------
Obrázek HLSA Furien´s
dawo8
Mistr
Mistr

Příspěvekod Unicron » 10 lis 2013, 14:30

Dcinka@ Já taky přestal hrát kvůli updatu, teď jsem se vrátil a proto jsem založil toto téma. Na Rosomáka si taky pamatuju,
kde je mu konec to nikdo neví :D.
------------------------------------------------------------
Dawo@ Bylo by to super kdyby se takový server udělal. Asi můžeš lock :)
Obrázek
ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1

Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)

----------------------
Redaktor#
Unicron
Zkušený
Zkušený