• Stránka 1 z 1
Zaklapnutý Pc
Zdarec.
Mám problém s Pc albo tak
Mám Notebook připojený na externí obrazovku ( mám dvě obrazovky
) A chci mít jenom zapnutou tu externí obzarovku a ten notebook mít zaklapnutý a někde vložený. Jak ?

Mám problém s Pc albo tak

-
Frut - Zkušený
Zaklapnutý Pc
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zaklapnutý Pc
dokupit externu klavesnicu a na ntb nastavit aby sa ti po zaklapnuti nevypol/neuspal atp(ako to spravit to neviem
najdes na google)
p.s. nedoporucujem to takto robit

p.s. nedoporucujem to takto robit
Steam: jesterqo
-
JeSTeRSK - Pokročilý
Uplne súhlasím s JeSTeRSK kamarát to tak robila ten NTB to ničí :/
Síce je to dobré keď už máš tie veci dokúpené ale ničí to ten NTB :/
Síce je to dobré keď už máš tie veci dokúpené ale ničí to ten NTB :/
[Minecraft Hl.SA][Správca FB][MC Support][VIP]
-
Afrelis - Mistr
Notebook to v ničem neničí. Naopak je to pro něj výhodnější. Nekrmí displej, tzn. nižší teploty i opotřebení. Přes klávesnici nic nechladí, takže ani zaklapnutí mu nemůže uškodit.
Jinak jak výše: klávesnici, myš + připoj monitor. Ve správci napájení zapneš, aby po zaklapnutí víka nic nedělal.
Moje babička to takhle používá pár let a žádný problém. Jen je hloupé, že musíš ntb otevřít, abys ho zapnul.
Jinak jak výše: klávesnici, myš + připoj monitor. Ve správci napájení zapneš, aby po zaklapnutí víka nic nedělal.
Moje babička to takhle používá pár let a žádný problém. Jen je hloupé, že musíš ntb otevřít, abys ho zapnul.

-
tweetymichal - CS 1.6 Admin
tweetymichal píše:Notebook to v ničem neničí. Naopak je to pro něj výhodnější. Nekrmí displej, tzn. nižší teploty i opotřebení. Přes klávesnici nic nechladí, takže ani zaklapnutí mu nemůže uškodit.
tak mne to hovorili v servise, ked som mal rozbity monitor a mal som externy a potvrdil mi to aj otcov kamos, ktory je tiez ajtak, takze neviem co je na tomto pravdy
-
JeSTeRSK - Pokročilý
JeSTeRSK píše:tweetymichal píše:Notebook to v ničem neničí. Naopak je to pro něj výhodnější. Nekrmí displej, tzn. nižší teploty i opotřebení. Přes klávesnici nic nechladí, takže ani zaklapnutí mu nemůže uškodit.
tak mne to hovorili v servise, ked som mal rozbity monitor a mal som externy a potvrdil mi to aj otcov kamos, ktory je tiez ajtak, takze neviem co je na tomto pravdy
tak ta osalili

hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
R4gn4r0K píše:JeSTeRSK píše:tweetymichal píše:Notebook to v ničem neničí. Naopak je to pro něj výhodnější. Nekrmí displej, tzn. nižší teploty i opotřebení. Přes klávesnici nic nechladí, takže ani zaklapnutí mu nemůže uškodit.
tak mne to hovorili v servise, ked som mal rozbity monitor a mal som externy takze neviem co je na tomto pravdy
tak ta osalilimam kopu zakaznikov, ktori to riesia presne tymto sposobom... bud na dokine, alebo pripojenim ext. klavesnice, mysi a monitora... notebooku to v ziadnom pripade ublizit nemoze...
tak v podstate mi je to jedno, lebo ja to takto nepouzivam, ale ked uz v servise vypravaju bludy tak to je v prdeli...
nabuduce aby som svoj ntb daval niekomu inemu
btw. dik za objasnenie
-
JeSTeRSK - Pokročilý
• Stránka 1 z 1