• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Situace na JailBreak#4
Zdravím,
nevím jestli jste si toho všimli, ale poslední dobou, jako v červenci a srpnu, je situace na serveru JailBreak #4 strašná. V létě by se dalo říct že si tam hráči dělali co chtějí. Dalo by se to nazvat jako anarchie. Každý den tam byli hráči, co hrozně rádi a s láskou porušovali pravidla a bylo jim to jedno. Slušný hráči už tam přestávaly hrát. Adminů bylo málo. Nakonec jsem to zachránil já, když jsem v polovině srpna dostal práva na admina serveru JailBreak #4.
Byl jsem několik hodin denně aktivní, a když jsem tam nebyl, tak jsem přišel na výzvu některých hráčů, kteří mě zavolali abych přišel pobanovat některé problémové hráče. Volal mě i admin Bulbasaur, který měl na serveru jen akademické práva. Aktivita hráčů se začala zvyšovat a začaly tam chodit i nový hráči, i hráči, co jsme dlouho neviděly. Po čase co jsem udělal volovinu mi byli práva odebrány. To jsem se začal bát že si hráči znovu budou dělat co chtějí. Jen pár dní před tím než se udála (nevím jak to přesně pojmenovat) "Rekonstrukce adminů na gs.cz".
Na server začaly chodit admini, který jsme neznaly a já sem se nemusel strachovat. Ale admini nakonec i tak přestaly na servery chodit. Na steamu jsem měl přidaných zhruba třetinu adminů, co mám i teď. Takže i když se na serveru něco dělá, tak jsem zavolal nějakého admina, který ho přišel zabanovat.
Dneska se na serveru admini pořád neukazují. Když se tam někdo zastaví, tak zhruba na 5 minut, aby okoukly situaci na serveru a pak zase odešli. Na admina co si nemůžu stěžovat, tak je admin Thom, co na server přichází denně a zůstává tam i několik map. Jinak se tam opravdu málo za čas ukáže admin, který tam nějakou dobu stráví.
Tímto topicem chci jen adminy z JailBreak serverů poprosit, aby na server chodily častěji, i když na ten bordel nemáte nervy. Já je taky neměl a byl jsem tam. Já vím že admini nejsou stroje, ale na tento zanedbávaný server se občas můžou podívat. Pamatuji si že JailBreak #4 před cca rokem, co jsem tam začal hrát, byl jeden z nejoblíbenějších serverů, ještě za Weriga. Pamatuji si adminy třeba jako Camron, SVH, a i jiný, kteří tam byli skoro denně. Jediný problémový hráč byl jeden opravdu nenáviděný hráč, který ho nebudu zmiňovat. Nebyl ale sám.
Nechci tímto topicem někoho "urazit", tím že tam nechodí, nebo tak. Hlavně bych chtěl poděkovat adminům kteří tam chodí, když je zavolám, nebo zavolá někdo jiný, jako je třeba, mal1bu, Rev!, NoMen, a i jiný. Pokud jsem vás nenapsal, tak se nezlobte
Doufám že na můj topic nenapíšete nějákej blábol a hned ho neLOCKnete a vyjádříte se k tomu
S pozdravem, exAdmin serveru JailBreak #4 ..
Di-es^.!
nevím jestli jste si toho všimli, ale poslední dobou, jako v červenci a srpnu, je situace na serveru JailBreak #4 strašná. V létě by se dalo říct že si tam hráči dělali co chtějí. Dalo by se to nazvat jako anarchie. Každý den tam byli hráči, co hrozně rádi a s láskou porušovali pravidla a bylo jim to jedno. Slušný hráči už tam přestávaly hrát. Adminů bylo málo. Nakonec jsem to zachránil já, když jsem v polovině srpna dostal práva na admina serveru JailBreak #4.
Byl jsem několik hodin denně aktivní, a když jsem tam nebyl, tak jsem přišel na výzvu některých hráčů, kteří mě zavolali abych přišel pobanovat některé problémové hráče. Volal mě i admin Bulbasaur, který měl na serveru jen akademické práva. Aktivita hráčů se začala zvyšovat a začaly tam chodit i nový hráči, i hráči, co jsme dlouho neviděly. Po čase co jsem udělal volovinu mi byli práva odebrány. To jsem se začal bát že si hráči znovu budou dělat co chtějí. Jen pár dní před tím než se udála (nevím jak to přesně pojmenovat) "Rekonstrukce adminů na gs.cz".
Na server začaly chodit admini, který jsme neznaly a já sem se nemusel strachovat. Ale admini nakonec i tak přestaly na servery chodit. Na steamu jsem měl přidaných zhruba třetinu adminů, co mám i teď. Takže i když se na serveru něco dělá, tak jsem zavolal nějakého admina, který ho přišel zabanovat.
Dneska se na serveru admini pořád neukazují. Když se tam někdo zastaví, tak zhruba na 5 minut, aby okoukly situaci na serveru a pak zase odešli. Na admina co si nemůžu stěžovat, tak je admin Thom, co na server přichází denně a zůstává tam i několik map. Jinak se tam opravdu málo za čas ukáže admin, který tam nějakou dobu stráví.
Tímto topicem chci jen adminy z JailBreak serverů poprosit, aby na server chodily častěji, i když na ten bordel nemáte nervy. Já je taky neměl a byl jsem tam. Já vím že admini nejsou stroje, ale na tento zanedbávaný server se občas můžou podívat. Pamatuji si že JailBreak #4 před cca rokem, co jsem tam začal hrát, byl jeden z nejoblíbenějších serverů, ještě za Weriga. Pamatuji si adminy třeba jako Camron, SVH, a i jiný, kteří tam byli skoro denně. Jediný problémový hráč byl jeden opravdu nenáviděný hráč, který ho nebudu zmiňovat. Nebyl ale sám.
Nechci tímto topicem někoho "urazit", tím že tam nechodí, nebo tak. Hlavně bych chtěl poděkovat adminům kteří tam chodí, když je zavolám, nebo zavolá někdo jiný, jako je třeba, mal1bu, Rev!, NoMen, a i jiný. Pokud jsem vás nenapsal, tak se nezlobte

Doufám že na můj topic nenapíšete nějákej blábol a hned ho neLOCKnete a vyjádříte se k tomu

S pozdravem, exAdmin serveru JailBreak #4 ..
Di-es^.!
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Situace na JailBreak#4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Situace na JailBreak#4
Nevím, kdes sebral tu aktivitu adminů, jsem tam každý den a vždy tam přinejmenším 1 admin je...
The Legend in 2009 - 2014.
-
VOLUMEcz - Kazatelův učeň
Promiň, tebe jsem zapomněl zmínit, ale měl bys vidět někdy co se tam i děje když tam nejsi.
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
A co kdyby si ten JB třeba přestal hrát když ti to vadí?
Já vím, že to kdysi byla zábava, že dřív tam hráli normální lidi, co se chtěli pobavit, sám si pamatuju na ty časy cca. 2 roky zpět, ale tak přece život není o tom, že si necháš dávat rozkazy od 11 letýho kluka kterej dá 3 reakce a je PPčko...
Prostě už to neni jako dřív, tak se s tím smiř.
Já vím, že to kdysi byla zábava, že dřív tam hráli normální lidi, co se chtěli pobavit, sám si pamatuju na ty časy cca. 2 roky zpět, ale tak přece život není o tom, že si necháš dávat rozkazy od 11 letýho kluka kterej dá 3 reakce a je PPčko...
ExAdmin
-JB 3
-JB 4
-JB 8
-COD DM
-JB 3
-JB 4
-JB 8
-COD DM
-
MuF - Amatér
MuF to nejde tak ľahko. Ukážem na mojom príklade. Za 1 deň ma "odkurili" 2x. Pri tej druhej "časti" som dostal FK. Admin to kvázi poriešil, dal za pravdu CTČku, napriek tomu, že je to MFKiller a mal som svedkov. CSko som ešte v tom momente odinštaloval. Ale o 3 týždne som sa vrátil naspäť. Pretože na serveri mám dobré meno a je tam komunita s ktorou si rád zahrajem a sa nasmejeme. Každopádne, zase sa to vracia späť pretože sa vracajú dmnti a deti ktoré lezú k CT a nemaju mikrofón, nevedia pravidla alebo sú neznesiteľné. Prípad JB#5
-
Hoover - Spamer
VOLUMEcz .. když jsem se koukal na psychostats, tak na serveru si denně. Denně příjdeš asi 3x a si tam cca 5 - 15 minut. Zkontroluješ mikrofony a odejdeš. To je hezké. Ale třeba příklad před asi 3 dněma na serveru. Začala mapa rats, a ještě při VD jsem se dole po zbrojkou postavil na žebrík a chtěl jsem si změnit nick. Mezitím jedno CT nahoře chtělo slézt dolů. Nahoře ho blokoval jeden T a odstřelil ho. FK. Když došel dolů, tak jsem ho blokoval já. Já jsem to nevěděl ptže jsem si měnil nick. Také mě ani neupozornil a hned mě zabil. Pak hráč Trolls začal říkat že dal právě 2 FK. Ty jsi si dále kontroloval mikrofony nebo co. Hráč pak dále šel k šachtě. K němu přicházeli vězni, a některé zabil protože ho buď napadli nebo se nebezpečně přiblížily. Ale přitom dal další 2 FK, hráčům, co si dodržovaly dostatečný odstup. Ty jsi hráče nesledoval, tak nevíš jestli FK dal, nebo ne. Nakonec jsi dal za pravdu CTčku a odešel si. CT tam zůstalo. Naštěstí pak FK nerozdával, aspoň jak já vím.
Dále mi příjde že i šikanuješ hráče. No už ne ale asi před týdnem ano. V pravidlech stojí, že povinností CT je mít funkční mikrofon a musí mu být dobře rozumět. Ty když si kontroloval mikrofony, tak ses jich ještě ptal na hlavní města, (př. hl. město Rakouska). Když neodpověděli nebo špatně odpověděli tak letěli. Toto mi příjde jako drzost. CT může být u CT pokud neporušuje pravidla a ne pokud neví hlavní město některého státu.
A muf, mě ten mód baví, tak ho nepřestanu hned hrát. Šel bych hrát jinam, ale na JB#4 už mám koupené VIP, a přece nebudu takhle vyhazovat peníze ne? ..
Dále mi příjde že i šikanuješ hráče. No už ne ale asi před týdnem ano. V pravidlech stojí, že povinností CT je mít funkční mikrofon a musí mu být dobře rozumět. Ty když si kontroloval mikrofony, tak ses jich ještě ptal na hlavní města, (př. hl. město Rakouska). Když neodpověděli nebo špatně odpověděli tak letěli. Toto mi příjde jako drzost. CT může být u CT pokud neporušuje pravidla a ne pokud neví hlavní město některého státu.
A muf, mě ten mód baví, tak ho nepřestanu hned hrát. Šel bych hrát jinam, ale na JB#4 už mám koupené VIP, a přece nebudu takhle vyhazovat peníze ne? ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
A to by sa zmenilo keby dostávali ludia šancu isť na pohovor a až tam by sa rozhodovalo a nezamietnuť hneď pre to že admini napíšu že "nedoporučujem"
poprípade že nemá dostatujuci vek, lebo vek je len číslo...
Ale proste niektorému z vedeniu to nedochádza a nevidí že pred očami sa mu rozpadá hráčska komunita nad 14 rokov
Hlavne že to sype

Ale proste niektorému z vedeniu to nedochádza a nevidí že pred očami sa mu rozpadá hráčska komunita nad 14 rokov

Hlavne že to sype

-
dangerSvK - Pokročilý
Mne skôr na tom vadí to, že si myslia, že admini musia byť neomylní. Nikto nie je dokonalý. Keď admin urobí niečo zle, ok, potrestajú ho. Ale keď ho zbavia práv lebo spraví blbosť (ktorú by si hráči mohli odpustiť dať na fórko), tak sa im naozaj rozpadá komunita. Pretože môžu zbaviť práv admina, ktorý je aktivný a má dobre ohlasy. Sledujú iba dema a screeny, ale nie ohlasy adminov a hráčov. A keď ho už raz zbavia, bohužial, šancu už asi nedostane.
-
Hoover - Spamer
Ja by som rad okomentoval to co napisal hoover. Som admin na JBs a chodim hlavne na JB#5 su tam ludia rozny ako pisal hoover. To ze admin niektoru vec zhodnoti niekedy inak ako by mal je pochopitelne. V kazdom pripade vela krat som na servery pod inym nickom a jediny zo steamom. Pokial sa neudeje nic vazne ni sami neviete ako ste pod dohladom. x krat som si chcel zahrat co ked ste admin je dost narocne pretoze kazdy od vas chce aby ste riesili problemi ktore niesu problemami.
Neviem ako je to na JB kde hras ty ale bezne ma ludia volaju kam treba.
S pozdravom
Matthew
Cele napisane na mobile.
Neviem ako je to na JB kde hras ty ale bezne ma ludia volaju kam treba.
S pozdravom
Matthew
Cele napisane na mobile.
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
-
Matthew14 - Zkušený
Tak, já vím že situace na ostatních JB taky není nejlepší, ale když hráči budou ignorovat pravidla, tak se to shrne v něco jako to bylo o prázdninách a pak se tam adminům nebude chtít chodit. Podle mě by ještě vedení mělo udělat jednu věc a to takovou že si admin zvolí server, kterej (nevím jak bych to nazval) by byl pro něj jakoby nejhlavnější. Jako když byli ještě SA, tak se dostávaly práva jen po serverech, a ne na všechny. Když třeba na jeden server bude př. 10 adminů, který bude pro ně jakoby hlavní, tak by se to mohlo takhle zlepšit. On třeba bude muset mít na serveru denně nahraných hodin, kolik třeba nasliboval a na ostatní servery by chodil, když třeba na jeho serveru není bordel, ale je na jiném a chybí admini. To bylo za prvý.
Za druhý, z mobilu? RESPEKT
Za druhý, z mobilu? RESPEKT

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Tak ja si myslím, že bolo zbytočné rušiť SA. Teraz naberajú adminov so zviazanými očami. Ja som na serveri videl Aweeho naposledy pred asi pol rokov a Nevinnu iba, pokiaľ to bola ona. HSA nevedia presne koho berú pretože keď bol SA, tak ten si robil na serveri poriadok, vyberal aktňivnych adminov. Teraz sú na 2 serveri 30 adminov a na zvyšne 10. Už aj admini strácajňu grády. Dnešok ma o tom presvedčil. Sú stále mladší, nezodpovednejší. Ok beriem srandu, ale keď sa majú všetky CT zabiť pri páde z chladničky (dobrovolne), ešte k tomu admin im to povie (asi admin) a je tam originál admin, ktorý to robí tiež, tak hra stráca význam. Tak nejak to cítim
-
Hoover - Spamer
Nebo se mohly SA nerušit, přesto dávat adminům práva na všechny servery, ale musel by pořád chodit tam kde žádal. Doufám že to vedení pořádně promyslelo než to udělalo ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Heh, jsem nevěděl, že mám obdivovatele, který mi hlídá, kdy jsem si štípnul lístek při příchodu a odchodu do šichty...
Jestli ti přijde, že tam jsem málo, nemusím tam chodit vůbec, jelikož tvá myšlenka, že admin má na starost pouze 1 server a je dostupný 24/7, je směšná.
Dále; k otázkám se vyjadřovat nebudu. Jen podotknu, že svůj účel plní na 100% a proč to dělám pochopíš jen tehdy, když se ohlídneš na všechny, koho jsem se zeptal.
Jestli ti přijde, že tam jsem málo, nemusím tam chodit vůbec, jelikož tvá myšlenka, že admin má na starost pouze 1 server a je dostupný 24/7, je směšná.
Dále; k otázkám se vyjadřovat nebudu. Jen podotknu, že svůj účel plní na 100% a proč to dělám pochopíš jen tehdy, když se ohlídneš na všechny, koho jsem se zeptal.
The Legend in 2009 - 2014.
-
VOLUMEcz - Kazatelův učeň
Není tu přece jenom jeden JB server 

-
TheMizzy - Pokročilý
DiEs píše:...poprosit, aby na server chodily častěji, i když na ten bordel nemáte nervy. Já je taky neměl a byl jsem tam. Já vím že admini nejsou stroje, ale na tento zanedbávaný server se občas můžou podívat...
Nějaká podivná myšlenka, jestli admin nemá na bordel náladu, tak by jím být neměl, je tam přece od toho, aby bordel uklízel.
DiEs píše:...Dále mi příjde že i šikanuješ hráče. No už ne ale asi před týdnem ano. V pravidlech stojí, že povinností CT je mít funkční mikrofon a musí mu být dobře rozumět. Ty když si kontroloval mikrofony, tak ses jich ještě ptal na hlavní města, (př. hl. město Rakouska). Když neodpověděli nebo špatně odpověděli tak letěli. Toto mi příjde jako drzost. CT může být u CT pokud neporušuje pravidla a ne pokud neví hlavní město některého státu.
MuF píše:...není o tom, že si necháš dávat rozkazy od 11 letýho kluka kterej dá 3 reakce a je PPčko...

-
kuk - Mistr
• Stránka 1 z 2 • 1, 2