• Stránka 1 z 1
Steam - Cs 1.6
Dobrý večer prajem...
Mám taký menší problém,po dlkšej dobe sa vraciam na steam a konečne som sa tam prihlásel no mám menší problém ... Ako sa prihlásim cez Steam na nejaký server ? Musím stiahnuť Cs-ko nové ,alebo ako ...
Ak si dobre pametám tak sa dalo csko stiahnuť aj na Steame no teraz mi ukazuje len spoplatnené ... Som s toho trošku vedľa tak potrebujem vašu pomoc...
Za skorú odpoved dakujem.
Mám taký menší problém,po dlkšej dobe sa vraciam na steam a konečne som sa tam prihlásel no mám menší problém ... Ako sa prihlásim cez Steam na nejaký server ? Musím stiahnuť Cs-ko nové ,alebo ako ...
Ak si dobre pametám tak sa dalo csko stiahnuť aj na Steame no teraz mi ukazuje len spoplatnené ... Som s toho trošku vedľa tak potrebujem vašu pomoc...
Za skorú odpoved dakujem.
- extremeee
- Kolemjdoucí
Steam - Cs 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam - Cs 1.6
Zdravím,měl by jsi mít v nabídce steamu "servery" a tam by to mělo normálně jít přihlásit se na server,pokud si koupil originální hru(se smskey).Jestli ano,tak zkus jedině downgrade jestli pomůže. : http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... ate-reseni

Přístup do Banlistu
PS: Nejsem holka!.
-
Karma - Amatér
Nevím jak to myslíš, chápu to 2x..
1, Chápu to tak, že se chceš připojit na server přes steam (ten "program" přes který jede CSko)
2, Nemáš ikonku CSka
Jestli to není ani jedna z možností tak to něják pochopitelně vysvětli.
1, Chápu to tak, že se chceš připojit na server přes steam (ten "program" přes který jede CSko)
2, Nemáš ikonku CSka
Jestli to není ani jedna z možností tak to něják pochopitelně vysvětli.

„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“
bY: NějákejTýpek
bY: NějákejTýpek
-
theANDY - Drbna
No ty nemáš original CS1.6 ale máš len stiabnutý steam a do steamu si nainštaloval obyčajné CSKO.Odporúčam kúpiť CS1.6 z smskey.cz
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Olsavitto ti to visvetlil ! sprav to ako ti povedal olsavitto
-
HolyKing - Amatér
ale z smskey nekupuj hlúposť a nepochopíš to aj ja som mal s tým problém radšej smskey 

-
Maratt - Zkušený
Ahoj tu maš stranku kde si možeš kupit nove CSko do Steamu. http://www.smskey.cz/
CS Support
-
jns - Mistr
• Stránka 1 z 1