• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Steam problém s prihlásením
Ahoj, mam problém s prihlásením na STEAM som si na 100% istý že názov účtu a heslo dávam správne
aj keď som už urobil obnovenie strateného účtu nepomohlo to na môj registračný meil mi nič neprišlo ako keby sa môj účet pod zem prepadol alebo VALVE šaškuje ja už neviem čo stým ....
Mam k dispozícii faktúru o kúpe Steam účtu ktorý mi prišiel na meil
Mam aktivačný kod CS-ka
aj keď som už urobil obnovenie strateného účtu nepomohlo to na môj registračný meil mi nič neprišlo ako keby sa môj účet pod zem prepadol alebo VALVE šaškuje ja už neviem čo stým ....

Mam k dispozícii faktúru o kúpe Steam účtu ktorý mi prišiel na meil
Mam aktivačný kod CS-ka

-
MrEduardo - Pokročilý
Steam problém s prihlásením
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam problém s prihlásením
Steam umi najit Ucet i podle CD klice kterej mas na emailu jak pises ... zkus to pres klic 

-
Bezejmenny - Pokročilý
Skúšal som to aj s kľúčom STEAM vôbec nereaguje nechápem tomu... Mohol by mi ho niekto ukradnúť čo pichybujem kedže heslo viem iba ja a nikto iny

-
MrEduardo - Pokročilý
Obcas http://www.steampowered.com blbne.. tvoje dalsi moznost je napsal Email na oficialni stranky a vysvetlit jim tvuj problem.. myslim si ze kdyz predlozis udaje typu : Email , CD key.. , Heslo meli by ti pomoci...
-
Bezejmenny - Pokročilý
https://support.steampowered.com/newticket.php tu se regni a napis svuj problem.. 

-
Bezejmenny - Pokročilý
Aji, já to tak mám..
-
FioO - Amatér
Bezejmenny
Registroval som sa tam potvrdil meilovu adresu no pôjdem sa prihlásiť a napíše mi že ,,Nesprávné přihlášení"
To to je fakt už na nervi
Registroval som sa tam potvrdil meilovu adresu no pôjdem sa prihlásiť a napíše mi že ,,Nesprávné přihlášení"
To to je fakt už na nervi

-
MrEduardo - Pokročilý
jns
Jasne, že áno ved nie som lama. Si myslím, že to bude problém s Valve pretože keď dám že strata hesla mala by mi prísť na registračný meil nejaký kod alebo čo ale absolútne nič ani to nereaguje a po druhe regnul som sa tam zadal druhý nový nick potvrdil registračný meil ale prihlásiť sa už nedá.... Takže jedine vysvetlenie bude že STEAM či VALVE či kto to ma na starosti šaškuje no a kedy to vyriešia tak to je ,,?"
Jasne, že áno ved nie som lama. Si myslím, že to bude problém s Valve pretože keď dám že strata hesla mala by mi prísť na registračný meil nejaký kod alebo čo ale absolútne nič ani to nereaguje a po druhe regnul som sa tam zadal druhý nový nick potvrdil registračný meil ale prihlásiť sa už nedá.... Takže jedine vysvetlenie bude že STEAM či VALVE či kto to ma na starosti šaškuje no a kedy to vyriešia tak to je ,,?"

-
MrEduardo - Pokročilý
Podla mňa by si mal vyskúšať REKLAMÁCIU. 

-
Slafkoff - Kolemjdoucí
Napíš na ich support
-
Numerlor - Pokročilý
Tak ahoj, vyskúšal si už preposlať heslo na email ?? Alebo ak áno a nepomohlo už tu je iba jedná možnosť vyskúšaj REKLAMACIU.

-
INoff - Amatér
INoff
Ano skúšal som už všetko ale tu reklamáciu ešte nie a inak som s toho jeleň na aký meil im mam písať ?
Dajte sem niekto meil nech v tom mam jasno
Ano skúšal som už všetko ale tu reklamáciu ešte nie a inak som s toho jeleň na aký meil im mam písať ?
Dajte sem niekto meil nech v tom mam jasno

-
MrEduardo - Pokročilý
Odinstaluj + stáhni z jiné stránky mě se to taky stalo a tohle mi pomohl 

-
noobiq806 - Amatér
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3