• Stránka 1 z 1
STEAM
Mám problem zo steamom dnes som sa išiel prihlasiť a robil sa mi uptade a ako sa to robilo tak všetky zložky ktoré sa uptadovali išli na plochu + sa mi odinštalovalo csko .. neviem čo s tím je. už ma to prestáva baviť stále niečo s tím steamom
-
Grep1k - Amatér
Re: STEAM
Grep1k píše:Mám problem zo steamom dnes som sa išiel prihlasiť a robil sa mi uptade a ako sa to robilo tak všetky zložky ktoré sa uptadovali išli na plochu + sa mi odinštalovalo csko .. neviem čo s tím je. už ma to prestáva baviť stále niečo s tím steamom
A teraz sa mi nechce naištalovať ani csko a mi neukazuje že kto je online na steame a zase mi ide všetko na plochu ..
-
Grep1k - Amatér
Re: STEAM
Grep1k píše:Grep1k píše:Mám problem zo steamom dnes som sa išiel prihlasiť a robil sa mi uptade a ako sa to robilo tak všetky zložky ktoré sa uptadovali išli na plochu + sa mi odinštalovalo csko .. neviem čo s tím je. už ma to prestáva baviť stále niečo s tím steamom
A teraz sa mi nechce naištalovať ani csko a mi neukazuje že kto je online na steame a zase mi ide všetko na plochu ..
Niesi nahodou v oflline mode ??

Ako písal Andy toto určite počujem prvý krát

CS Support
-
jns - Mistr
• Stránka 1 z 1