• Stránka 1 z 1
dgfsdg
čus , mám problem s cskom proste som urobil tento postup :Takže keď ste si už preinštalovali a nainštalivali znovu CS1.6 tak pokračujte podľa tohto návodu
1) Steam/Library/Counter Strike 1.6(kliknuť pravým)/Properties/Set Launch Options
2) Keď kliknete na Set Lauch Options tak vám vybehne taká okienko do ktorého zadáte toto:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -freq 120
3) Dáte OK a zapnete Counter Strike a môžete opäť hrať bez problémov
A ide v pohode na GS počujem na Jaily ale keď idem inde tak nepočujem čím to je ?
1) Steam/Library/Counter Strike 1.6(kliknuť pravým)/Properties/Set Launch Options
2) Keď kliknete na Set Lauch Options tak vám vybehne taká okienko do ktorého zadáte toto:
-noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -nomsaa -freq 120
3) Dáte OK a zapnete Counter Strike a môžete opäť hrať bez problémov

A ide v pohode na GS počujem na Jaily ale keď idem inde tak nepočujem čím to je ?
-
Grep1k - Amatér
Re: dgfsdg
Popracuj nabudúce na predmete vypadá to ako keby nevieš pisať .
Skus to podal tohoto navodu mne zase pomohol tento : http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... ate-reseni
Skus to podal tohoto navodu mne zase pomohol tento : http://www.gamesites.cz/counter-strike- ... ate-reseni
Rest In Peace BLYAT
-
Raj0 - Amatér
Re: dgfsdg
No preto,lebo budeš počuť iba na gamesites jailbreak serveroch lebo iba GS ma tento modul aby steam hráči ktorý hrajú update počuli NS.Keď sa pripojíš na iné servery tak nebudeš počuť.Proste,budeš ich počuť len na gamesites jbs
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
• Stránka 1 z 1