• Stránka 1 z 1
Re: Zvuk
Choď do Options->Audio a pozri sa,že či to nemáš náhodou ztlmene
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Stiahni si toto http://www.gamesites.cz/Downloads/zobra ... -non-steam a daj vedieť že či ide alebo nie
VETERÁN !!!
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
ex
CS SUPPORT KAPITAN
HLSA PUBLIC
-
1olsavitto - Spamer
Čauko
Downgrade na NS asi nepůjde
1) Zkus odinstalovat CS a smazat všechny pomocné/sekundární soubory co by se nemuseli smazat odinstalací a stáhni si CSko tu z GS, najseš ho v sekci ->Downloady než jsem si pořídil steam používal jsem ho a bez problémů.
2) Pokuď to nepomůže tak si najdi na spodní liště monitoru symbol tlačítka vyjadřující zvuk a klikni na něj -> dále dej směšovač -> nastav si CSko na stejnou výšku/úrověň jako jsou systémové zvuky ..
↓↓
Downgrade na NS asi nepůjde

1) Zkus odinstalovat CS a smazat všechny pomocné/sekundární soubory co by se nemuseli smazat odinstalací a stáhni si CSko tu z GS, najseš ho v sekci ->Downloady než jsem si pořídil steam používal jsem ho a bez problémů.
2) Pokuď to nepomůže tak si najdi na spodní liště monitoru symbol tlačítka vyjadřující zvuk a klikni na něj -> dále dej směšovač -> nastav si CSko na stejnou výšku/úrověň jako jsou systémové zvuky ..

↓↓
-
Ovie - Profesionál
M4LK1N píše:Čauko
Downgrade na NS asi nepůjde![]()
2) Pokuď to nepomůže tak si najdi na spodní liště monitoru symbol tlačítka vyjadřující zvuk a klikni na něj -> dále dej směšovač -> nastav si CSko na stejnou výšku/úrověň jako jsou systémové zvuky ..![]()
↓↓
Skus toto, myslím že toto ti pomôže.
A ak nie, tak mi napíš PM.
-
iVitt0Xx - Pokročilý
• Stránka 1 z 1