• Stránka 1 z 1
[*P] av_train
Název mapy: av_train
Pro jaký mód je mapa vytvořena: Avatar Battle
Autor: Luther
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky: Ne (jen reklamní logo na T a CT spawnu)
Popis mapy: Středně velká až velká mapa pro Avatar Battle mod s dostatkem kemp pro 24 hráčů (obsahuje sloty až pro 32 hráčů do budoucna
) CT mají spawn posunut do dolu, protože jejich část mapy je zatopena, T mají klasický spawn s pár úpravami okolí po cestě k CT spawnu.
Mezi místa kde se lze zakempit patří i samotné vagony uprostřed mapy.
Slovo autora: Mapa vznikla na zakázku admina M4ch3C, který požadoval 1 nebo 2 nové mapy pro Avatar Battle mod.
Jinak omlouvám se, že jsem vytvořil mapu pro mod, pro který jsem už tvořit nechtěl ale nedokázal jsem říct NE.
Link na stažení: av_train
Screeny: Obrázek č. 1,Obrázek č. 2 a Obrázek č. 3
Pro jaký mód je mapa vytvořena: Avatar Battle
Autor: Luther
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky: Ne (jen reklamní logo na T a CT spawnu)
Popis mapy: Středně velká až velká mapa pro Avatar Battle mod s dostatkem kemp pro 24 hráčů (obsahuje sloty až pro 32 hráčů do budoucna

Slovo autora: Mapa vznikla na zakázku admina M4ch3C, který požadoval 1 nebo 2 nové mapy pro Avatar Battle mod.

Link na stažení: av_train
Screeny: Obrázek č. 1,Obrázek č. 2 a Obrázek č. 3
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
[*P] av_train
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [*P] av_train
Není to nahhoršie, je to dobrá mapa,nskušal som ju na HAMACHi servery s kamošmi, na AB modu-Avatar Battle
Super mapka:)
Super mapka:)
Slovenský jumper!
-
zombiehns - Spamerův sluha
Díky za prosté názory ale raději bych četl příspěvky typu - tam a tam máš nesedící texturu... nebo máš tam příliš malo zbraní... či udělej tam více kemp, protože... a nebo do některých kemp je zle udělaný vstup/jsou příliš dlouhé...atd. 

-
Luther - Spamerův sluha
Jak již bylo zmíněno, mapka je velice pěkná, ale přejdu k Vašemu komentáři.
- Při odchodu z CT spawnu jsem narazil na "nesedící" vodu. av_train0000.bmp
- Část prostoru, kde by dle mě voda měla být, ale není. av_train0001.bmpav_train0002.bmp
- Takový obdélník/čtverec, na kterém nesedí textura... av_train0003.bmp
- Podle mého názoru, bych zvolil jinou texturu spodku vlaku, ta dřevěná mi tam moc neladí.
av_train0004.bmp
- Ve vodě, v klasické mapě train na plantu A/B (Nevím, který z nich to je...), Vám nejspíš ujela textura, možná je to tak schválně, nevím, ale já bych ten sloup posunul přímo na tu "betonovou podložku." av_train0005.bmp
- Opět můj osobní názor, snad nevadí, zvolil bych jiný styl "schodu," který vznikl, volil bych spíše šikmý styl, když se zde nachází pouze 1 schod.
av_train0007.bmp
- Dále, dle mého názoru, jsou někde textury až příliš rozdrobeny, což dělá nehezký dojem. av_train0008.bmp
- V hlavní části s vlaky, bych se pokusil zarovnat boční stěny do stejné výše, protože, když jsou ty 2 výše než 3. , tak to dle mě nevypadá nejlíp.
av_train0009.bmp
Toto je pár věcí, které se mi na Vaší mapce příliš nezamlouvají, proto bych mapu hodnotil kolem 70+%, ale kdyby se těch pár drobností upravilo, nebál bych se hodnotit i vyšším číslem, než je 90%.
- Při odchodu z CT spawnu jsem narazil na "nesedící" vodu. av_train0000.bmp
- Část prostoru, kde by dle mě voda měla být, ale není. av_train0001.bmpav_train0002.bmp
- Takový obdélník/čtverec, na kterém nesedí textura... av_train0003.bmp
- Podle mého názoru, bych zvolil jinou texturu spodku vlaku, ta dřevěná mi tam moc neladí.

- Ve vodě, v klasické mapě train na plantu A/B (Nevím, který z nich to je...), Vám nejspíš ujela textura, možná je to tak schválně, nevím, ale já bych ten sloup posunul přímo na tu "betonovou podložku." av_train0005.bmp
- Opět můj osobní názor, snad nevadí, zvolil bych jiný styl "schodu," který vznikl, volil bych spíše šikmý styl, když se zde nachází pouze 1 schod.

- Dále, dle mého názoru, jsou někde textury až příliš rozdrobeny, což dělá nehezký dojem. av_train0008.bmp
- V hlavní části s vlaky, bych se pokusil zarovnat boční stěny do stejné výše, protože, když jsou ty 2 výše než 3. , tak to dle mě nevypadá nejlíp.

Toto je pár věcí, které se mi na Vaší mapce příliš nezamlouvají, proto bych mapu hodnotil kolem 70+%, ale kdyby se těch pár drobností upravilo, nebál bych se hodnotit i vyšším číslem, než je 90%.
-
SikiCZ - Amatér
Velice pěkná mapa
Hned bych si ji zahrál na jednom z avatar serverů (1,2,3) 

-
vosma98 - Pokročilý
Mapu som hral.
Prevedenie sa mi páči, jediná vec ktorá ma štve je málo využitého priestoru.
Poviem konkrétne - tmavá časť za CT spawnom. Je to len akási chodba, na ktorej sa nedá nič robiť. Hocičo by sa tam dalo spraviť, alebo ju zrušiť.
Takých nevyužitých a prázdnych priestorov je tam viac - myslím že 2

Ale mapka inak super
Chválim. Chcelo by len doladiť tieto "medzery"
Prevedenie sa mi páči, jediná vec ktorá ma štve je málo využitého priestoru.
Poviem konkrétne - tmavá časť za CT spawnom. Je to len akási chodba, na ktorej sa nedá nič robiť. Hocičo by sa tam dalo spraviť, alebo ju zrušiť.
Takých nevyužitých a prázdnych priestorov je tam viac - myslím že 2

Ale mapka inak super

-
GroupleadeR - Zkušený
hned bych si jí zahrál
..vypadá dobře 

-
spoocy - Amatér
+
Pekné mapa
Originalnu mapu som mal rád a táto tiež nieje na zahodenie
-
To čo písali nadomnou máš málo využitého priestoru
Inak pekná mapa na 70 %
Pekné mapa
Originalnu mapu som mal rád a táto tiež nieje na zahodenie
-
To čo písali nadomnou máš málo využitého priestoru

Inak pekná mapa na 70 %

-
Reasonik - Pokročilý
To je mapa do budoucnosti.
Až na Avatar Battle příjde ten update co je teď na zombie, tak se bude muset více běhat, než kempit.
Já si myslím, že kemp je tam dost. 

-
Luther - Spamerův sluha
Mapa nahozená na server.
-
UnyversaL - Mistr
• Stránka 1 z 1