• Stránka 1 z 1
Rank
Dobrý deň, mám problém, od prechodu na hlstatsx mi prestal fungovať /rank, /rankstats, respektíve sa zastavil na jednej pozícii a nič sa mi do neho nepripočítava. Taktiež mi nefunguje /me, nevypisuje dmg, stále píše 0 dmg. Robí mi to len na vašich serveroch. Steam mám.
- Graphic
- Kolemjdoucí
Re: Rank
Graphic píše:Csko mam downgradnute. A robi mi to aj na nedowngradnutej verzii.
Nedělej prosím tě downgrade.. Než něco začneš, tak si nech udělat Updatnuté Csko. Pak je tu na návod.
- Jak dlouho ti to nejde ? (Nevím kdy byl přechod na hlstatsx.)
- Zkoušel si kompletní reinstall ? (Vše vymazáno, všechny složky v pc.)
- Jestli chápu správně tak když napíšeš /rank, ukazuje se ti jen ta stejná pozice? To samé platí i pro rankstats?
- Nevyhodí ti to nějakou chybu po napsání nějakého z tvých uvedených příkazů ?

ExtraVip - Furien1
ExtraVip - Furien2
Vip - AIM Maps
Vip - Sniper Wars #1
Steam - Jsigut (STEAM_0:1:54592678)
----------------------
Redaktor#
-
Unicron - Zkušený
Unicron píše:Graphic píše:Csko mam downgradnute. A robi mi to aj na nedowngradnutej verzii.
Nedělej prosím tě downgrade.. Než něco začneš, tak si nech udělat Updatnuté Csko. Pak je tu na návod.
- Jak dlouho ti to nejde ? (Nevím kdy byl přechod na hlstatsx.)
- Zkoušel si kompletní reinstall ? (Vše vymazáno, všechny složky v pc.)
- Jestli chápu správně tak když napíšeš /rank, ukazuje se ti jen ta stejná pozice? To samé platí i pro rankstats?
- Nevyhodí ti to nějakou chybu po napsání nějakého z tvých uvedených příkazů ?
- Nefunguje mi to len zopár dní. Nič som v csku nemenil/nemazal. Prestalo to fungovať z ničoho nič. Neviem presne v ktorý deň sa to začalo bugovať lebo mi chvíľku trvalo kým som zistil že je to stucknute.
- reinstall podľa môjho názoru nepomôže, lebo na ostatných serveroch mi rank fachá normálne, ale vyskúšam.
- Áno, /rank a ani /rankstats sa nemení.
- žiadnu chybu mi to nevyhadzuje, pri /rank a /rankstats všade ukazuje rovnaké čísla
Čo sa týka /me, tak to mi ako tak (nie vždy) funguje len keď ho napíšem keď som ešte živý. Akonáhle ho napíšem po smrti je tam 0 dmg.
ďakujem za prejavenú snahu vyriešiť to

- Graphic
- Kolemjdoucí
Teraz som písal s jedným hráčom a hovoril, že sa mu to tiež buglo, ale tým spôsobom, že mu do ranku započítava len fragy a nie smrti. Toto je dôkaz, že problém bude v konfigurácii ranku na serveri, prípadne s prepojením s hlstatsx. Ale v tom sa ja nevyznám, riešenie nechám na Vás. 

- Graphic
- Kolemjdoucí
Súhlasím s Jumbik.
Ak sa to do konca týždňa neodbugne kontaktuj dákeho CS SUPPORTA na TS a pozrieme sa na to
LOCK...
Ak sa to do konca týždňa neodbugne kontaktuj dákeho CS SUPPORTA na TS a pozrieme sa na to

LOCK...
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
• Stránka 1 z 1