• Stránka 1 z 1
vazni problem!
Ahojte mam vazny problem! kupil som si na Steamu CS 1.6 idem do hri setko faka napisem do konzoli stats a tam sa neukazuje ze mam steam mal bi som tam mat: 0:1 a mam tam: 0:0 proc? dakujem za odpoved
-
lukaskura - Drbna
vazni problem!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: vazni problem!
Neměl by jsi tam mít nějaké to 0:0 nebo co to říkáš to nemá s koupeným steam nic společnýho. (To jsem nikdy neslyšel)
Steam poznáš tak, že když držíš TAB tak u sebe máš obrázek steam účtu a u ostatních "Steamáků" také.
SID je originální číslo .. někdo to má "0:0 a někdo 0:1" neměl by být rozdíl jestli steam nebo ne ..
A trošku začíná být vážnÝ problém i ta gramatika ..
Steam poznáš tak, že když držíš TAB tak u sebe máš obrázek steam účtu a u ostatních "Steamáků" také.

SID je originální číslo .. někdo to má "0:0 a někdo 0:1" neměl by být rozdíl jestli steam nebo ne ..
A trošku začíná být vážnÝ problém i ta gramatika ..

-
Ovie - Profesionál
ja viem ale som v strese
takze mam steam ale neukazuje mi to?

-
lukaskura - Drbna
Já nevím proč potřebuješ mít u SID napsáno nějaký to 0:0
Prostě steam poznáš tak, že můžeš přepínat klávesnici z anglické na českou a obráceně (SHIFT+ALT) a když držíš ALT tak u sebe máš obrázek steam acc. A hlavně pokud jsi si steam koupil a pouštíš ho přes steam klienta tak není vůbec co řešit 

-
Ovie - Profesionál
jo ale ked napr. chcem pozadat o Admin Prava na nejakom serveri a napisem im moju ID a nemam tam 0:1 ale 0:0 ako im mam dokazat ze to mam na steamu?
-
lukaskura - Drbna
Ježíši nevím jak je to se SID, ale o admin práva si tě může najít třeba podle steam nicku
(btw. jestli je to kvůli tomu 0:0 a 0:1 něco společného s hraním na steamu tak se omlouvám, protože já mám 0:1 a můj kamarád co má steam má 0:0
)
(btw. jestli je to kvůli tomu 0:0 a 0:1 něco společného s hraním na steamu tak se omlouvám, protože já mám 0:1 a můj kamarád co má steam má 0:0

-
Ovie - Profesionál
aha ok takze ked budem ziadat o admin prava tak tam napisem moj Steam Nick a oni si ho pozru a zistia ci mam alebo nemam na steamu csko?
-
lukaskura - Drbna
Neviem odkiaľ to máš a kto ti povedal, že ak máš na začiatku SID 0:0 tak to nieje Steam ale povedal ti blbosť. Taktiež sa mi Steam začína s 0:0, takže nemaj strach.
-
Souls - Amatér
Steam poznáš že tam máš myslím že 8 čísel, pokud jich je víc, tak je hráč NS..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
• Stránka 1 z 1