• Stránka 1 z 1
FPS
Zdravím mám problém s FPS mám 5 fps a neviem ako ich zodvihnúť skúšal som dať tam nejaké príkazy a tak ale tým to asi nebude nič v configu to podla mna nebude ale mna nepocuvajte vy ste tu ti mudrejsi. Nedávno som reinstaloval WIN, z XP na WIN 7. KEd som nainstaloval CS tak vidim ze mam len 5 fps pred preinstalovanim som mal 100 na XP ale na 7 mam len 5 tak prosim o pomoc.
Info o PC :
Procesor : Intel Core 2 Duo CPU E6750 2.66 GHz
RAM : 2 GB
Windows 7 Home Premium - 32 Bit
Grafická karta : ATI Radeon HD 2600 XT
Ak ešte niečo treba stačí napísať.
PS: ja osobne si myslím že by to mohli byť nejakým ovládačom kedže som preinstalovával windows a potrebujem nejaké ovládače na grafickú a tak .. (ak to bude ovládačom tak prosím nejaký link kde by som stiahol ktorý bude fungovať)
Info o PC :
Procesor : Intel Core 2 Duo CPU E6750 2.66 GHz
RAM : 2 GB
Windows 7 Home Premium - 32 Bit
Grafická karta : ATI Radeon HD 2600 XT
Ak ešte niečo treba stačí napísať.
PS: ja osobne si myslím že by to mohli byť nejakým ovládačom kedže som preinstalovával windows a potrebujem nejaké ovládače na grafickú a tak .. (ak to bude ovládačom tak prosím nejaký link kde by som stiahol ktorý bude fungovať)
Adminom na GS od 1.6.2011 do 1.12.2014
-
Matul - Zkušený
Re: FPS
podobny bude mat asi len tazko
D pretoze som zistil ze mam zastaraly ovladac na graficku kartu tak som stiahol tento ovladac : http://driverscollection.com/?file_cid= ... 07c2507fb4 a nainstaloval som ho a ide vsetko okey mam 100 fps ale ked sa pozriem do textury tak mi padne fps na 70 ale to mi robili aj pred tym low pc proste .. 

Adminom na GS od 1.6.2011 do 1.12.2014
-
Matul - Zkušený
Re: FPS
Nemožeš čakat riešenia dnes ako založiš topic. Keby si šiel na TS tam je kopa supportov.
A tie ovladače je zakladna vec, si nemusel ani topic robit. Najskor vyskušam čo viem až v krajnom pripade idem na forum.
Lock.
A tie ovladače je zakladna vec, si nemusel ani topic robit. Najskor vyskušam čo viem až v krajnom pripade idem na forum.

Lock.

-
letec29 - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1