• Stránka 1 z 1
Catalyst,Part II.
Ahoj. Mám stejný problém,jak kolega zde.
Systém: Win7 Home premium 64bit
Grafika: AMD 6630M (notebook)
Popis: uprostřed hry začala blikat obrazovka,pak modrá smrt a dále jak psal kolega ve výše zmíněném topicu. Zkoušel jsem reinstall,všechny návody,co se mi podařilo najít a stejně nefunguje.
Budu rád za každou pomoc,ale jen k tématu a vynechat blbosti a spam,díky
Systém: Win7 Home premium 64bit
Grafika: AMD 6630M (notebook)
Popis: uprostřed hry začala blikat obrazovka,pak modrá smrt a dále jak psal kolega ve výše zmíněném topicu. Zkoušel jsem reinstall,všechny návody,co se mi podařilo najít a stejně nefunguje.
Budu rád za každou pomoc,ale jen k tématu a vynechat blbosti a spam,díky
Bývalý SA Warcraftu 2
-
Jakedeffe - Pokročilý
Catalyst,Part II.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Catalyst,Part II.
Doplnění: Při instalaci posledních driverů se to na první pokus v půlce seklo a BSOD,druhý pokus proběhl dokonce a při restartu,který to vyžadovalo,tak se po zobrazení loga objevila opět modrá obrazovka.
Zároveň i přes reinstall driverů u Intel HD graphics 3000 mi nejde nastavit HD obraz,jsem na rozlišení 1024x768.
Zároveň i přes reinstall driverů u Intel HD graphics 3000 mi nejde nastavit HD obraz,jsem na rozlišení 1024x768.
Bývalý SA Warcraftu 2
-
Jakedeffe - Pokročilý
V prvním řadě odinstaluj ovladače grafiky (pravým talčítkem na Počítač-> spravovat->správce zařízení->grafické adaptéry -> a tu tvoji ATInu odinstaluj) potom ještě Ovládací panely -> programy a funkce -> odinstalovat catalyst.
restartovat PC a nainstalovat poslední catalyst, který ti běžel dobře (resp. poslední verzi která šlapala). Rovnou můžeš odinstalovat ovladače na integrovanou grafiku a po restartu by se ti měl sám natáhnout do kompu (pokud máš win7+)
PS: Já se řídím jedním pravidlem, dokud všechno funguje a nemám důvod, nic neaktualizuji, akorát ti to udělá větší neplechu, než aby ti to přidalo bonusy
restartovat PC a nainstalovat poslední catalyst, který ti běžel dobře (resp. poslední verzi která šlapala). Rovnou můžeš odinstalovat ovladače na integrovanou grafiku a po restartu by se ti měl sám natáhnout do kompu (pokud máš win7+)
PS: Já se řídím jedním pravidlem, dokud všechno funguje a nemám důvod, nic neaktualizuji, akorát ti to udělá větší neplechu, než aby ti to přidalo bonusy

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
Tohle jsem udělal. Odinstaloval jsem catalyst,odpojil grafiku a smazal všechny ovladače (Driver Fusion,potom jsem to dočistil Ccleanerem). Pak jsem zkoušel nainstalovat poslední,ten mi u instalace psal,že nenašel kompatibilní zařízení. Tak jsem zkusil starší verzi,která je daná od výrobce speciálně pro typ počítače. Instalace proběhla celá v pořádku,vyžádalo si to restart,tak jsem to restartoval. Naběhlo logo oken,ovšem místo vyžádání hesla vyskočila modrá smrt a konec 

Bývalý SA Warcraftu 2
-
Jakedeffe - Pokročilý
jake hod sem pls aj meno toho suboru zposobujuceho konflikt...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
Napadá mě servis...pokud ti nepomohlo několikrát totální reinstalace ovladačů...zkus ještě aktualizovat chipset...ten je až někde ke spodu. + můžeš zkusit memory test (což asi nepomůže).
-
PajaS - Drbna
Aktualizoval jsem celý kompl.
Včera jsem kompletně reinstaloval systém,ani to nepomohlo. Takže už zbývá asi jen ten servis,no
Včera jsem kompletně reinstaloval systém,ani to nepomohlo. Takže už zbývá asi jen ten servis,no

Bývalý SA Warcraftu 2
-
Jakedeffe - Pokročilý
prebrate s Jakem a bohuzial nejde o softverovu chybu... topic LOCKujem
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 1