• Stránka 1 z 1
Steam
Dobrý deň,
Stal sa mi taký problém so Steamom keď si chcem zapnúť cfg nejde mi aj keď mám všetko správne ale asi to bude tým že v Steamapps nemám meno svojho účtu id môjho brata a nechce sa mi tam pridať neviete niekto prečo?
Ak by vedel niekto poradiť tak poprosím o radu.
Prajem pekný deň.
P.S Reinstall nepomohol:)
Stal sa mi taký problém so Steamom keď si chcem zapnúť cfg nejde mi aj keď mám všetko správne ale asi to bude tým že v Steamapps nemám meno svojho účtu id môjho brata a nechce sa mi tam pridať neviete niekto prečo?
Ak by vedel niekto poradiť tak poprosím o radu.
Prajem pekný deň.
P.S Reinstall nepomohol:)
-
Froce - Kolemjdoucí
Re: Steam
Ahoj,
po novém updatu máš složku counter-strike takto
steam -> steamapps -> common -> Half-Life -> Cstrike (Tam vložíš ten config a načte se ti)
po novém updatu máš složku counter-strike takto
steam -> steamapps -> common -> Half-Life -> Cstrike (Tam vložíš ten config a načte se ti)
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Nemám se zde vyjadřovat, když nevím pomoci hráčům, kteří jí potřebují. Nebudu si zbytečně nahrávat komentáře a omlouvám se za zbytečný spam. Už se to nebude opakovat.
My gaming Pc
CPU- Intel i7 4790K
GPU- Gigabyte Gtx 970 Gaming
Motherboard- Asus Maximus VII Ranger
RAM- Kingston Hyperx Fury 1866 MHz
HDD- Seagate Barracuda 2000 GB
SSD- Kingston Hyperx 3K 120 GB
CPU Cooler- Noctua NH-D14
Power Supply- Corsair RM650
CPU- Intel i7 4790K
GPU- Gigabyte Gtx 970 Gaming
Motherboard- Asus Maximus VII Ranger
RAM- Kingston Hyperx Fury 1866 MHz
HDD- Seagate Barracuda 2000 GB
SSD- Kingston Hyperx 3K 120 GB
CPU Cooler- Noctua NH-D14
Power Supply- Corsair RM650
-
ser - Zkušený
Froce píše:A ešte mám jednu otázku. Ako vypnem CFG? Alebo dám nastavenia ako boli predtým?
Choď do Options>Keyboard> a dole máš tlačítko, kde je napísané Use Defaults, klikni na to a daj OK a všetko budeš mať predvolené a tvoje bindy sa odstránia tiež.
-
gump497 - Zkušený
gump497 píše:Froce píše:A ešte mám jednu otázku. Ako vypnem CFG? Alebo dám nastavenia ako boli predtým?
Choď do Options>Keyboard> a dole máš tlačítko, kde je napísané Use Defaults, klikni na to a daj OK a všetko budeš mať predvolené a tvoje bindy sa odstránia tiež.
Takto dáš nastavení hry, jaké je DEFAULTNÍ. Jaké jsi měl při prvním spuštění cska.
Pak jdi do steam -> steamapps -> common -> Half-Life -> Cstrike a config.cfg přejmenuj například na HerníConfig.cfg. Pak zapni hru a napiš exex HerníConfig.cfg a půjde ti to s nastavením jako dřív.
Lock.
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1