• Stránka 1 z 1
Catalyst 14.1 Beta
Ahojte,
pár dni dozadu som si stiahol nový driver ktorá by mal dvíhať FPS v battlefield 4 a ďalšie veci, a hej v BF4 mi to fps dvihlo lenže mám par problémov.. Zapol som CSko a fps mám snaď 20-25 strašne to seká, skúsim urobiť demo či to bude vidieť.. zle sa stym hrá a keď to bude sekať v deme ťažko budem natáčať. Ďalší problem ktorý som ale už vyriešil boli Minecraft textury, tie nešli ale na nete som našiel návod a spravil som to. Prosím neviete jak to zpraviť? Ale riešenia pre tento ovládač prosím
Mám Ati radeon hd 6870 grafiku starú asi 2 roky
pár dni dozadu som si stiahol nový driver ktorá by mal dvíhať FPS v battlefield 4 a ďalšie veci, a hej v BF4 mi to fps dvihlo lenže mám par problémov.. Zapol som CSko a fps mám snaď 20-25 strašne to seká, skúsim urobiť demo či to bude vidieť.. zle sa stym hrá a keď to bude sekať v deme ťažko budem natáčať. Ďalší problem ktorý som ale už vyriešil boli Minecraft textury, tie nešli ale na nete som našiel návod a spravil som to. Prosím neviete jak to zpraviť? Ale riešenia pre tento ovládač prosím

-
Bulbasaur - Zkušený
Catalyst 14.1 Beta
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Catalyst 14.1 Beta
Je to BETA. (Dufam ze si to nestahoval koli Matle, ale myslim ze nie). To co fixli v tejto verzii by malo byt na AMD webe. Nemam k tomu viac co dodat. (Nemam AMD GPU)
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Viem že je to beta, lenže ja vždy updatujem driver na najnovší, tj u amd beta vetšinou, ale nikdy sa mi nestalo aby som mal drop fps alebo žeby niečo nešlo, ale narozdiel od toho mi už vôbec nepadá fps v BF4, a nie kvoli mantle nemám bohužiaľ takú dobrú grafiku 

-
Bulbasaur - Zkušený
vyriesene ? mozem lock ?
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
žádná reakce, zamykám.
Pro případné odemknutí napiš někomu z supportu PM.
Pro případné odemknutí napiš někomu z supportu PM.

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
• Stránka 1 z 1