• Stránka 1 z 1
STEAM a NS
Poradíte prosím ... ?
Když hraji Csko na NonSteamu tak jede krásně na 20 fps..
Ale když hraji Csko na Steamu tak mám lagy jako prase..... nevíte jak to spravit ? ...je to celkem škoda že jsem si ho koupil a nemůžu na něm hrát...
Když hraji Csko na NonSteamu tak jede krásně na 20 fps..
Ale když hraji Csko na Steamu tak mám lagy jako prase..... nevíte jak to spravit ? ...je to celkem škoda že jsem si ho koupil a nemůžu na něm hrát...

-
CrAzYRaZeR - Kolemjdoucí
STEAM a NS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: STEAM a NS
CS 1.6 na 20 fps, to už trochu hodně málo ne? o.O Ale je možnost že na steamu... že ti ten steam prostě zatěžuje pc... Ale steam tolik nezatěžuje, tak mě nic nenapadá, jedině, pokud máš zaplý skype nebo ckoliv co ti žere výkon PC, vypni to 

-
Rainox - Spamer
Nastavil si si csko po novom upgradu? 

-
bulnik - Kolemjdoucí
ahoj zkus toto : new/#viewtopic.php?f=8&t=31447 a toto : viewtopic.php?f=8&t=34768
20 FPS to je opravdu málo --> bud už máš starý počítač který ti to prostě víc neutáhne a nebo vypni "vertikální synchronizaci" v nastavení grafiky
Tyto rady by ti měly o něco FPS zvýšit.
20 FPS to je opravdu málo --> bud už máš starý počítač který ti to prostě víc neutáhne a nebo vypni "vertikální synchronizaci" v nastavení grafiky
Tyto rady by ti měly o něco FPS zvýšit.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
Spletl jsem se.....
Mám herní PC takže.....20 fps ....to jsem se spletl
Pardoon

Pardoon
-
CrAzYRaZeR - Kolemjdoucí
Hoď sem sestavu tvého PC podle toho se bude moct určit zda to je PC nebo něčim jinym ... FPS 20 je opravdu hodně málo
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
čkj skouším podle návodu...a to s těma 20 fps jsem se spletl
-
CrAzYRaZeR - Kolemjdoucí
Děkuji moc návod pomohl
)!!

-
CrAzYRaZeR - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1